Вибраторы для женщин и девушек

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

1000016618.jpg
1000016619.jpg
1000016620.jpg
1000016621.jpg
1000016622.jpg
1000016623.jpg

Габарити, вага, товщина - як зимові талани. Шнурки тонші, одягати, зашнуровувати ці зручніше. "Малюнок протектора" взагалі інший.
Загальна якість виготовлення нормальна.
На нозі сидять комфортно, з розміром вгадав.
Візуал оцінено, чекаємо на експлуатаційні оцінки)

По "Гепардам" мне интересны такие вопросы:
1) Промокают или нет (при наступании в лужу, до верха)
2) Мёрзнут ли ноги при отрицательной температуре (динамика, статика)
3) Потеют ли ноги (тут уже подключаются носки)
4) Скользят ли на льду, броне и т.д.
5) Ну, и насколько их хватит 🙂.
Ждём полевых испытаний.

да картинок і в інеті достатньо.
Я подивився-подивився та не став брати... Подошва явно дешева однослойна, а це перше, чим мені принципово штатні талани не заходять. Твердо в них, ноги затікають. Плюс не дихають вони - ноги мокрі по сухій погоді. Й щось я не вірю в нормальну мембрану у взутті українського виробника, ще й за стільки грошей.

Мені в принципі на холоді тусити не треба, зв'язківець я та загалом електронщик по всім питанням. Тож в демісезоних норм. На днях нарешті ті зефіри мк2 доїдуть нековзкі, це ппц їх знайти в зеленому кольорі, навіть неходового 47 розміру.

Я, пока дома, на перезарядке, решил тоже побаловать себя подарочками ☺️:
20231226-215232.jpg

20231226-143905.jpg

20231226-144005.jpg

20231226-215003.jpg

20231226-214747.jpg

20231225-205609.jpg

20231226-214137.jpg

20231226-214254.jpg

20231226-213835.jpg

20231226-140612.jpg

20231226-214001.jpg

20231226-135214.jpg

20231226-134857.jpg

20231226-135632.jpg

Мені в принципі на холоді тусити не треба, зв'язківець я та загалом електронщик по всім питанням. Тож в демісезоних норм.
Ти там сильно не обольщайся, зв'язківець!
Зараз в піхоту підгрібають всіх. То ж не дивуйся, коли зкомандують "на усілєніє", 20-30 хв на збори - і на нуль.
То ж будь напоготові))

Где возможно - избавляюсь от гражданских тяжёлых вещей и перехожу на нанотехнологии 🙂:
обычное большое полотенце заменил на туристическое чуть меньшего размера из микрофибры; большой и жаркий спальник заменил на лёгкий; металлическую посуду - на пластиковую складную...

Где возможно - избавляюсь от гражданских тяжёлых вещей и перехожу на нанотехнологии 🙂:
обычное большое полотенце заменил на туристическое чуть меньшего размера из микрофибры; большой и жаркий спальник заменил на лёгкий; металлическую посуду - на пластиковую складную...
Мікрофібра для полотенець - одне з найвидатніших благ цивілізації.
Вимакує - ідеально.
Сохне - будь-де, аби не під дощем.
А от за пластиковий посуд - підтримую попереднього оратора - як його на вогонь ставити? Повинна бути хоч одна металева хуйня. Хоча б радянський військовий котелок (овальний, типа - набедренний) з кришкой - сковородкой.

одна повинна бути - кружка, в ній все можна нагріти/закип'ятити. А так чай пити зручніше з пластику не обпалюючи губи, а жрати з пластикового посуду не обпалюючи руки зручно тримаючи під низ.

Всілякий розкладний туристичний посуд теж дуже зручно, якщо треба мінімальний об'єм. Він є з металевим дном, інше силікон - на буржуйку можна ставити, да й не вугілля обережно якщо.

Подскажи какой рюкзак взял? Сейчас стоит выбор покупки рюкзака 30-50л.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

На удивление, нашёл в "Клубе путешественников", хотя перед этим перерыл кучу милитари магазов.
Лично мне нравится именно такой формат и объём, для боевого рюкзака.
Старый у меня почти точно такой. Только уже весь в дырках от осколков 😁.

А як її ставити на вогонь?
В польових умовах, або коли світла немає довго в донбасянських єбєнях?
Я на выездах сижу на Сникерсах и воде 😁. Мне хватает (и срать меньше хочется 👀, что не маловажно).

Мікрофібра для полотенець - одне з найвидатніших благ цивілізації.
Вимакує - ідеально.
Сохне - будь-де, аби не під дощем.
А от за пластиковий посуд - підтримую попереднього оратора - як його на вогонь ставити? Повинна бути хоч одна металева хуйня. Хоча б радянський військовий котелок (овальний, типа - набедренний) з кришкой - сковородкой.
Ходил на ноль с металлической "хуйнёй"?

Кстати (раз уж пошла такая пикантная тема ☺️), кто не в курсе и часто, ммм..., ходит "по-большому" - можно в качестве "замедлителя" использовать желейные конфеты (мишки там всякие и пр.). Но надо съесть 300-400 г.

А, то на нулі - само собою. Ви там і вогнище не розводите, бо воно палить позицію.
Ясно. Устриц не ел 🙂.
Не, в блиндажах пацаны делают кохве на горелке или на окопной свечке, но мне и так тяжело тягать всю снарягу, поэтому я лучше потерплю без горячего, спина спасибо скажет.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

На удивление, нашёл в "Клубе путешественников", хотя перед этим перерыл кучу милитари магазов.
Лично мне нравится именно такой формат и объём, для боевого рюкзака.
Старый у меня почти точно такой. Только уже весь в дырках от осколков 😁.
Интересно вставляют ли в такой рюкзак лёгкую брoнеплиту для защиты от осколков?

В кармашек для ноутбука.

Ясно. Устриц не ел 🙂.
Не, в блиндажах пацаны делают кохве на горелке или на окопной свечке, но мне и так тяжело тягать всю снарягу, поэтому я лучше потерплю без горячего, спина спасибо скажет.
ХЗ шо ти тягаєш. За горєлку я якось і не подумав. А шо, конвекцію з бліндажу в теплік не видно? Один хуй же буде тепле повітря виходити наружу і йти вверх.

Назад
Зверху Знизу