Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
23 января взяли

28.01 назнчили (любимой женой:D) водителем и старшим бани

26 -30 01.. Болел, но занятия с инструкторами не пропускал.

05.02.2023 склав присягу. Це було хвилююче))

05.02.2023 До речі, сьогодні отримав першу нагороду від командування!
Виконав важливе завдання - прочистив каналізацію в кубрику комбата. За що був відзначений подякою.. і шоколадкою))

06.02 в лесу на полигоне.

09.02.2023 Сьогодні купив бензопилу. Бо без неї ****а(

12.02.2023 Видали зброю, звичайний АК, 1987 р, на вигляд збс. До нього багнет та підсумок з 4 магазинами. Пєналу немає.

13.02.2023 Не перестаю ахуївати з доблєстних *****-побратимів))
Сьогодні мені мали передати бензопилу...............Кончені їбучі ****і, ***ть!

15.02.2023 В общєм, минулого тижня у мене закінчився курс молодого бомжа і з понеділка почалася реальна учєбка. Вчать, ганяють, строять, зайобують по взрослому. Сьогодні копали окопи для стрільби лежачи в замерзлому ***** грунті і проходили обкатку танчіком. Правда, замість танчіка був БРЕМ, но тоже заєбісь. Багнюка, вода і море нєзабиваємих впєчатлєній.
Кажуть, рівно місяць нас тут муштрувати будуть.
Ще й мої должності замкомвзвода та командира відділення клопотів і нервів додають - народєц вєсьолий підібрався.
Правда, в перші ж дні дуже багато похворіло. Сьогодні в строю було 22 чол з 30. Троє вже на шпиталі, четвертого днями, схоже, відправлять.

16.02.2023 Перше пораженіє *****: сьогодні мене позбавили "почесного" звання замкомвзвода, залишивши тільки командиром відділення.
Взводний нічого не пояснював - сказав тільки, що йому наполегливо рекомендував мене замінити ротний.
Но то і най буде - в борделі як кроваті не пересувай, суть не змінюється.

Сьогодні були на стрільбах.
Одиночними відстрілявся на "добре" (взагалі, з позиції, на якій я стріляв, ніхто не отримав "відмінно - мішень кулеметник було погано видно) , чергами - на "незадовільно". Відстріляли 2х20.
Перший раз цілився як сам вважав за доцільне, другий - за рекомендаціями інструктора :)
Як для новачка, вважаю, непогано.

17.02.2023 Сьогодні у нас був день тактичних занять. Ганяли з ранку весь день, в кінці нормативи здавали. Бігали, повзали, упали/вскочили, перекати, всє дєла..
Видовище було ще те :)
На заняття вранці з нашого взводу пішли 21 чол. Після обіду залишилося нас 11 - решта попа́дали або відпєтляли.
В інших взводах трохи краща ситуація була, але результати виконання нормативів - теж стид і срам.

З трьох нормативів я завалив лише один - 50 м повзком. Ну не вистачало дихалки, хоч ти йобнись((
Ще один на "добре", і один на "відмінно".

Коліна і локті за день збив добряче, але не критично.

Післязавтра мені 44.

19.02.2023 Сьогодні у мене днюха, 44.
Привітали на ранковому шикуванні, дали дозвіл з'їздити на 2-3 години за межі навчального полігону. Скоро подамся

21.02.2023 Сьогодні знову були стрільби. Відпрацьовували з різних положень, з переміщеннями. Стріляли чергами, 2х15.
Я обидва рази відстрілявся на задовільно.
Лежачи в ближню малу мішень попадаю одразу, в силует та кулеметника, сидячи та стоячи, відповідно, не влучаю - не вдається нормально прицілитися, хоч ти йобнись.

23.02.2023 До речі, сьогодні рівно місяць я я у війську. Не їбанувся, не обісрався, не захворів, не залетів, жодного заняття не пропустив - і то збс, вважаю.

24.02.2023 Сьогодні зранку буда смуга перешкод. Самопочуття було добре, пробіг більш-менш збс. А після обіду почало мене трусити, лихоманити. Температура в'їбала 39.4, сухий кашель почався.
В мендпункті послухали, подивилися горло - сказали норм. Вкололи жарознижуюче та цефітраксон. Дали звільнення від занять на 5 днів.
Я залишався одним з останніх у взводі, хто не хворів. Думав що пропєтляю - ніхєра (
Взагалі, в шпиталь кладуть щоденно, з запаленням легень, бронхітами, гайморитами. Решта хворих скніє у палатках. Епідемія якась (

25.02.2023 В ашій учєбці вже другу добу поспіль немає питної води, взагалі немає. Її тупо не завозять! Хоча мають щодобово видавати 1.5 л на людину

26.02.2023 IceBerg Від всього взводу безмежно дякую за допомогу з водою))

26.02.2023 Температура їбашить 39+, третій день поспіль, кашель не вщухає, вуха знов позакладало. Антибіотик, схоже, не діє. Сьогодні в мендпункті сказати якщо до вечора завтра жар не спаде, післязавтра на шпиталь

27.02.2023 Буржуйку топити також треба! Моя черга - розважаюс

27.02.2023 Сьогодні ще одного з мого відділення поклали до шпиталю з запаленням легень. Таким чином, нас з 10 чоловік залишилося 4. Двоє вибули з різних причин, 4 лікують у шпиталі запалення, ангіни і бронхіти.
З нас чотирьох, що залишилися, троє, включаючи мене, також хворі. Заняття сьогодні відвідував лише 1.
Отже, 90% - така статистика по трьохсотих відділення за 2 тижні в учєбці. Так переможемо))

02.03.2023 Всьо, учєбка закінчується. Завтра останній день занять, а потім повертаємося назад в бригаду.
Три тижні минули, вже й звикнути встиг..

03.03.2023 Розподіляв військкомат. Я потрапив в бригаду. Остання потім направила в учєбку. Тепер повертаємося.

05.03.2023 Нарешті отримав 1.5 доби вихідних, вибрався в Дніпро))
Вимився, випрасувався, відпочив, прибухнув, від'ївся :)

12.03.2023 Та живий, все збс!
Сьогодні зганяв в новік, побанився, виправся, підхарчився, затарився ніштяками, рюкзак заєбатий придбав.
А напередодні для решти бату баню налагодили

15.03.2023 Та все збс
Всі банні проблеми порєшали, все більш-менш налагодили - нехай би мився батальйон, но нєт - командування встановило що банні дні виключно субота та неділя.

Сьогодні хотів для себе розкочегарити - заборонили, ***ть, з відром та тазіком дрочитися довелося.

16.03.2023 Днями на цілком серйозних щьах пропонували сержантську посаду, займатися отриманням, видачею та обліком всілякого барахла. Типу снабженєц/зав.складом в батальйоні . Відмовився одразу - взагалі не моя тєма, і ну його ***** цей нескінченний єбанаріум - краще в банному підрозділі залишуся))

17.03.2023 Від снабженця я відпетляв - сьогодні у приказному порядку призначили писарем -діловодом, без відриву від основної посади поки що
Херасе летописец

На кого працює ця кумушка22 ?
Військову таємницю їй подавай. Чому навчився, які досягнення....
Ти хто така взагалі ? Де була 2014 року ?

реально хочется узнать чему научили за 2 месяца, кроме как пилить дрова собственной пилой...и топить баню)
Ви все вірно законспектували.
Березень - звичайна рутина в бригаді. То в ліс, то по дрова.
ВМЗ.... хулі з нас взять?

Нічого нового або дивного в цьому дописі немає.
Напевно, це та сама частина, відправку до якої нам обіцяли воєнкоматівці, якщо нас не візьмуть у Дніпрі, і куди будуть звозити весь, перепрошую, непотріб.
15 чол на 25-30 м2 - це вони ще кучеряво живуть, нас було в ппд майже вдвічі більше на таких площах.

Зп я б радив чекати не до 10, а до 20 квітня ;)

Напевно, це та сама частина, відправку до якої нам обіцяли воєнкоматівці, якщо нас не візьмуть у Дніпрі, і куди будуть звозити весь, перепрошую, непотріб.
На всіх бань не вистачає

На всіх бань не вистачає
Служба в гарячій точці - це вам не цацки-пєцки!
Допускаються тільки спеціально навчені люди з багаторічним досвідом, дипломами, посвідченнями. Як я, наприклад :)

дякую

если другой банк, например ПУМБ, Укрсиббанк, Райффайзен. вопрос какого *** насильно оформляют приватовскую залупу?
у нас никто не отказался. я бы мог, если бы не был клиентом привата, но не судьба =)

поскольку наша локация в *****х, то к другим банкам надо ехать лично (на служебном транспорте), стоять там очередь (бабки же не пустят вперёд) и не сами же, а сопровождающий еще.. этот квест еще более непроходим, чем попасть в црб с пневмонией =/

P.S. местоположение заставили выключить, свои шмотки, гражданку и либо что другое не отбирали

Всьо, плитоноску і РПС з комплектами підсумків собі замовив. Які - поки що секрет! Вітчизняного виробництва, і не за всє дєньгі міра. Днями приїде, побачимо що воно.
вже можна відкрити завісу таємниці?)))

Назад
Зверху Знизу