- 🟡 03:16 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Тёзка по отчеству )))Вмовив
Номер картки додав в стартпост.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Тёзка по отчеству )))Вмовив
Номер картки додав в стартпост.
Знакомый хвалил Lowa Combat Boot GTX.Ось що в фб рекомендують офіціали:
На весну - Lowa Zephyr GTX, Lowa Z-6/Z-8 GTX з мембраною, для більш легких задач - Lowa Innox Pro GTX. На температуру вище 20 вже вони будуть затеплі, на жару потрібне взуття без мембрани, наприклад ті ж моделі, але без абревіатури GTX
Одужуй швидше))Почитала трохи про берці)
Якщо мене відпустить, бо захворіла і погано пиздец як... то дещо напишу про обувку. І лова то єбаний бренд. І талани треба вміти носити відповідно сезонам, і тд. І які ше є фірми, кращі за лову але не розкручені. Їх використовують в армії США, НАТО, Британії та Ізраїлю.
Якщо цікаво. Шоб не напрягалась зря)
Бо реально шось хуевато![]()
Очень странно узнать что вы про них знаете, но очень разумно. Это реально хорошая обувь, именно для военных.Я бы порекоммендовал вот такие:
Belleville Army Mountain Coyote 499 Leather Lace Up Combat Boots
![]()
![]()
![]()
Погуглив про них. Demi-season/Winter.Я бы порекоммендовал вот такие:
![]()
![]()
![]()
Там есть разные варианты. Биливайлы респект им) и где то была вкладка на олх, где именно их продают по низким сравнительно ценам. Но это было до полномаштабки. Надо посмотреть как сейчас.Погуглив про них. Demi-season/Winter.
Не жаркуваті на весну будуть?
Если только по тропам ходить. По высокой траве замахаешься репьяхи и семена из кроссовок выгребатьНа лето кросовки дышащие лучше
Цікаво. Коли чекати на доповідь?!)Якщо цікаво.
по парку горькогоНа лето кросовки дышащие лучше
Металлист - Зенит 1:0по парку горького
Американські солдати не хочуть ходити в штатних черевиках американської армії?Я бы порекоммендовал вот такие:
![]()
одна "металіст" просто, друга з цифрами. тут цифр немає тому першоїВстати, Металлиста две команды. Какой из них?
Там будет отряд а амазонок-лесбиянок,а мужиков будут брать чисто для осеменения и потом убивать.эт ущемляет мое мужское эго(((
там по любэ нужен я![]()
Це які їм видають.На каком основании сделан сей любопытный вывод?
Кстати, что такое "штатнi черевики
?