Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
почему не в 61й...Я бы хотела вернуться в 1991 год и начать все сначала
В смислі? Їх доля нікому не цікава уже.Где то дома валяются таланы, что б не проебать. А то ж вычтут потом как за лову)
Це можливо якшо видали на рік чи на два, а ти посіяв і знов треба тобі видавати.С пацанов повычитали по 10-15 тыс за проебаные вещи
Ну, оригінальні демісезоні lowa коштують 6800 грн. Якщо не буде премії (а її, впевнений, не буде), то я не потягну(Я думаю что хуй шо дадут еще
Та и как такое давать, то уж лучше и нах надо
Где то дома валяются таланы, что б не проебать. А то ж вычтут потом как за лову)
Та хуй їх розбере...Та 30к вроде ж всем оставили
Тримай кишеню ширше.Та 30к вроде ж всем оставили
Нікого не хвилює. Все треба провести по документам. І що відстріляли, і що зникло невідомо куди.Я понимаю, что "проебал" это универсальная хуйня в армии. Но у нас война сейчас.
Поїдеш на ротацію стане 25.Ага, держу) у меня 100
Воно ж не в них пропало. Розбомбили і згоріло. Люди пропали безвісти, разом з майном. Куди пропонуєш списати?Отож и плохо, что сидит какой то черт, звука прилета не слышав за год и шо то там проводит
На пару суток в бахмут заводить таких и думать уже будут по другому куда оно все пропадает "неизвестно куда"
Давно уже порезали, ЕМНИП начальник отдела в районе 30к получает. По крайней мере те, что в городе.А у мусора 100к ?
За 25 то сами пусть служат
Дешёвая лова какая-тоНу, оригінальні демісезоні lowa коштують 6800 грн. Якщо не буде премії (а її, впевнений, не буде), то я не потягну(
А грати в лотерею купуючи якийсь "ширпотреб" бажання немає.
І, наскільки я знаю, за пройобаний одяг і взуття ніхто не утримує. Нас попереджали тільки про фляги, котєлки, броніки, шоломи та зброю з магазинами.
Дешёвая лова какая-то![]()
Похоже.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Начебто, оригінальні. Щодо вартості хз якою вона має бути![]()
А хз.. Просто якщо не Talan, то Lowa, інші і не обговорюютьсячим ця модель ліпше від Marrell і подібних?
Та мене ж тут проклянуть, якщо збір на lowa відкрию. Краще вже за своїНомера карты штото не нашел)))
Не проклянут.А хз.. Просто якщо не Talan, то Lowa, інші і не обговорюються
Та мене ж тут проклянуть, якщо збір на lowa відкрию. Краще вже за свої
До речі, зараз глянув на свої талани - таки прямо вказано: зимові
Ось що в фб рекомендують офіціали:Тоже на лето лову хочу взять