Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відкриття сезону 2016

🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Статус: Offline
Повідом.: 25896
  • 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Відкриття сезону 2016

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Хто їде?
Я з хтз покачу. Можливо з малою.

• 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Хай щастить у новому році! :)

Давно не було такого вдалого (принамні того, що стосується погоди ;)) Нового року - але саме через це не вдалося, вже майже за традицією, "закрити" сезон 31-го грудня, бо туди, куди зазвичай цього дня їздив, зараз хіба, що на лижах :)

Сезон оголошую відкритим!

Сегодня перед работой подрифтил по льду и снежной каше. Люди думали, шо дебил какой-то из зимней спячки проснулся.

Дыхалки как у инвалида из-за пары месяцев без покатух.

Завтра краще на велі їхати, ніж пішки бо буде нереальне болото.

Завтра краще на велі їхати, ніж пішки бо буде нереальне болото.

Если не убьешься на льду.

Кстати, а кто-то на шипованной резине ездил?

у меня основная проблема: сил не хватает педали крутить по каше
а по льду без резких движений очень даже

Кстати, а кто-то на шипованной резине ездил?
Я ездил. На фирменной. Классно.
Цепляет так, что лучше в несколько раз, чем пешком ходить. И по снегу тоже нормально.
Сейчас, правда, не езжу зимой на велике...Что-то устаю..
Я полумер не применял - сразу 4-х рядные "Сноу-спикеры" купил и не пожалел.
(после того как пару раз "убрался" на обычной, хотя тут насоветуют, что на обычной прекрасно ездить - я уже 1000 раз говорю - "нет, спасибо".
Но я и по дорогам не шпилю - только домой и на работу по просёлочным местам.)

Дивлячись що розуміється під "їздити". Якщо мета їхати якомога комфотніше - так, нормальна шиповка без варіантів. Але взимку важко так їздити - дороги непроїздні, а їзду тротуарами, теж погано проїздними часто, важко назвати їздою. Кілометражі малі, стиль їзди квестовий. І в цьому режимі дибелі та недешеві покрихи не завжди на першому місці.
Плюс від них є й мінуси - неможливість подрифтити та відсутність ізюминки. Що ж за прикол їздити, якщо тримає мертво - навіть влітку наєбнутись на камінцях на повороті легше виходить.

Але взимку важко так їздити - дороги непроїздні, а їзду тротуарами, теж погано проїздними часто, важко назвати їздою. Кілометражі малі, стиль їзди квестовий. І в цьому режимі дибелі та недешеві покрихи не завжди на першому місці.
С одной стороны, я согласна:)
на тротуаре сильно не выделаешься: то и дело пешеходы в какую-то сторону прыгают, дети выскакивают- всегда еду медленно. А если ещё учитывать, что езда по тротуару лицам старше 14 лет(а я старше:ги:)-это нарушение, то смысла в шиповке для меня нет.
А по дорогам льда не бывает.....Хотя, наверное, надо учитывать где я живу. 28 числа я на обычном шоссейнике с хаи на гагарина поехала и не прогадала: доехала весьма быстро(на 5 мин позже чем летом), несмотря на перекрытые 2 улицы из-за того что снег с крыш сваливали....
А Fozzi_Spok, я так поняла, вовсе не через центр едет, а по отполированному машинами льду.
Я признаю, что колея-это опа... Хоть от лыж, хоть от машин, хуже рельс. А на такое не попадаю почти, если по льду, то тротуар, а люди колею не делают:)

Ну я хз, може гагаріна й проїздний, але більшість доріг більшу частину часу ні - авто прокатують собі місце, а все інше непроїздне.

Большие магистрали чистят в первую очередь.
Продолжим тем, что я еду в обед, это очень важно, так как к обеду уже точно всё расчищено, а если не расчищено, то каша перемолота и уже жидкая.
Ещё есть веб-камеры, на них всегда видно что происходит онлайн и прогноз погоды, который вполне не врёт аж до вечера:)
28-го полБажана, Воробьёва непроездные, в сумме метров 400...сейчас уже наверняка на Бажана всё стекло

Їхав сьогодні, десь усередині радіючи, що не йду по калюжах, а їду із сухими ногами, проєбланив, став посеред калюжі, з повним зануренням.
Домой!© :D

Эту зиму езжу на шипованной ,по неровному льду все равно двигаюсь осторожно,пару недель из за снега не ездил,

Сьогодні проїхався зовсім трохи - на більше сил не вистачило. Де болото - норм. А от де напівмокрий сніг - жопа повна, як по піску. Контакт жахливий, заднє буксує, педалиш як на тренажері, переднє так само вгрузає, туди-сюди тягає, руки не менше втомлюються.
Ширша резина із ендуро протектором допомогла б, але в мене стандартна резина для говен, десь 2.

Знову на "тренажері" проїхався. Важко.

Где у нас такое можно купить?

Гуголь каже, що у офіційних дилерів вольво. Коштує явно занадто.
Плюс залишається відкритим питання впливу на тканини.

:іржач:
проєбланив, став посеред калюжі, з повним зануренням.
Домой!©
:качка:

Знову на "тренажері" проїхався. Важко.

а я всё по автодорогам езжу
сегодня дождь и я не на шоссейнике, полезла в лес: лед гладенький да на скосик и весь в буграми от следов...всё равно предпочла топать как корова на коньках и велик тащить по лесу чтоб не ехать в тумане от брызг

не дождусь когда уже или растает тот лёд, или его снегом присыпет, уже мысль рождалась проехаться с ведром соли:D

Назад
Зверху Знизу