Какой резонанс?? общественный???

У нас 21й век.... резонанс приходит через ДЕНЬГИ!!!!
прошлый год, Киев, водитель находясь в алкогольном опянении сбил насмерть велосипедиста любителя, студента и пытался откупится. ответственность всёжтаки понёс. были демонстрации и перекрытие улиц в городах украины. и в харькове тоже. я учавствовал.
вот что получилось!!!
П’яного водія-вбивцю позбавили волі на 5 років і шість місяців
У Шевченківському райсуді завершилося слухання справи трагічної загибелі 22-річного київського студента Олексія Башкірцева. Його 9 червня цього року збив п'яний водій «BMW» Станіслав Хомутовський.
Попри всілякі намагання останнього відхреститись від власних показань та визнаного раніше стану сп’яніння (що підвердили 2 інспектори ДАІ та 4 медики!) вердикт суду однозначний: ув’язнення терміном на 5 років та додатково 6 місяців за невідбутий раніше строк за **********. Крім того, Станіслава Хомутовського позбавили права керувати транспортними засобами та зобов’язали відшодувати сім’ї загиблого Олексія Башкірцева 33 тис. грн. матеріальної та 100 тис. грн. моральної шкоди.
На думку матері загиблого Ірини Башкірцевої, у такому вигляді рішення суду є справедливим: «Я вважаю, що таке рішення і мав винести суд. Я на нього розраховувала, тому ми не плануємо його надалі оскаржувати. Щодо намірів іншої сторони, то відносно них мені поки нічого не відомо».
Наразі, до закінчення 15-денного терміну на оскарження будь-якою зі сторін рішення першої інстанції в Апеляційному суді міста, Станіслава Хомутовського утримуватимуть у СІЗО №13. Туди у наручниках та з речами його доправили правоохоронці одразу після зачитування обвинувального вироку.
Нагадаємо, 9 червня цього року десятки людей стали свідками того, як 20-річний водій іномарки Станіслав Хомутовський перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Це зафіксували й відеокамери, а під час судового слідства підтвердили й лікарі карети швидкої медичної допомоги, яка доправила пана Хомутовського до лікарні, а згодом і працівники ДАІ. Як також вдалося з'ясувати, у серпні 2006 року пан Хомутовський уже був засуджений Солом'янським райсудом за ********** терміном на 2 роки умовно.
ссылки дать не могу т.к.
система форума отвечает. Ваше сообщение не будет добавлено. Сработала защита от спама. Первые 20 сообщений на форум не должны содеражть слова ... Спасибо за понимание.