Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Великий піст 2021

• Автор теми Автор теми Kraas
  • Дата створення Дата створення

Ви будете поститися?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    43
Re: Великий піст 2021

Ти дурачок чи шо? Сходи хоч до терапевта, він на тебе гляне і зразу папірчик видасть, написано "Дієта номер 1, 2, 3", в залежності як саме ти уже встиг свій організм споганити тим шо ти пихаєш в себе без робору.

Дієта має таке ж відношення до посту, як ти до розуму - наче він в тебе є, але не працює.

То ж жиды придумали, у них там зимы не бывает.

Там если вникнуть, то в году от силы месяц можно нормально есть.

Особенно меня веселит, как они на Пасху обжираются и лакают водку. Весь этот пост за один день уходит в жопу. Даже, если им поверить, про пользу и сказки про диету.

кривославний пізд - це навіть не намагання залікувати якісь болячки, накопичені за рік.. це тупий, ні чим, та ніяк необгрунтований рітуал, заради хуйзначого.. :іржач::іржач::іржач:

хоча доволі багатенько ідіотів його використовують саме за для схуднення, та лікування.. навіть серед тих хто в кривослав,я не вірить :yahoo::yahoo::yahoo:

але що цікаво.. нікому чогось не заходе у голову схуднути, або "сцілітися" у інших місяцях.. усі чомусь чекають на кривославний пізд :іржач::іржач::іржач:

Якшо тут хтось напише про здорове харчування від імені атеїстів-веганів - такий же само вопьож підніметься. В Шарикових ніхто не відбере їх право жерти все підряд коли захочеться і бухати курити те саме.

Особенно меня веселит, как они на Пасху обжираются и лакают водку.
После поста,максимум два кусочка шашлыка-уже наелся.Спиртное?Это зло.Когда бы его не употребляли.Да,есть люди,которые могут пить дозировано.Но таких очччень мало.Я бы на бутылках,как и на пачках сигарет писал-питие сего зелья делает человека дураком.

Якшо тут хтось напише про здорове харчування від імені атеїстів-веганів - такий же само вопьож підніметься. В Шарикових ніхто не відбере їх право жерти все підряд коли захочеться і бухати курити те саме.
Кожен рік я бачу та читаю одне і теж-всі,хто тримає піст дураки,і нащо воно їм потрібно.Яке кому діло до того,тримає піст людина чи ні?:незнаю: Врешті решт,навіть вірить вона чи ні? Своїх вад не видно нікому.:D

але я не бачу ніякого сенсу відмовлятися від звичайного ритму життя, та харчування, задля якогось кривославного міфу, та його ібанутих, безглуздих обрядів
Тоді відчепись від людей.До чого тут "кривославні"?Піст є і в мусульман і в іудеїв і буддистів.

Кожен рік я бачу та читаю одне і теж-всі,хто тримає піст дураки,і нащо воно їм потрібно.Яке кому діло до того,тримає піст людина чи ні?:незнаю: Врешті решт,навіть вірить вона чи ні? Своїх вад не видно нікому.:D

Ніякого нікому діла.:незнаю:
А кому яке діло шо хтось колеться, хоча в піст радять не колотися? Да і не в піст теж не радять. Теж ніякого діла. Хай обколються хоч до посиніння. :незнаю:

я не маю наміру жерти усе підряд,
я не палю, та не вживаю бухла..

Так ти значить диверсійну роботу ведеш. Може би місцеві сердечники інфарктники і гастритники з цирозниками попостились, і користь була б. А тобі по барабану, у тебе все норм. Там правда ще є пункт очистити душу, не тільки тіло, ну це уже десь зовсім далеко за межами ХФ.

Постится - выйдет дороже, чем не постится.

Можливо. Таких подробиць я в Біблії не бачив, тому нічого сказати не можу. Крім одної детальки: у нас "церковним вином" традиційно вважається кагор, а він хоч і червоний, але до сухих вин ніяким боком не тойво. Цікаво, до речі, звідки в нас така традиція взялася? Все-таки сухе вино тут було б логічніше, ніж десертне.
Нічого в Євангелії про це не сказано.(то я так..:D)Сказано так-Пийте червоне вино,тому,що це-кров моя.(с)

Постится - выйдет дороже, чем не постится.
:) Нет.Если не есть курагу,изюм,бананы и т.д.,то экономия существенная.Из картошки только куча блюд получается.А еще есть каши.Очень пользительные,кстати..

Назад
Зверху Знизу