Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Веха в языковой политике?

• Автор теми Автор теми Сева
  • Дата створення Дата створення

Что должно быть в Украине?

• Гос.Двуязычие

Голосів: 239 46.4%
  • Моно язычие с защитой языка меньшинств

Голосів: 59 11.5%
  • Оставить как есть...

Голосів: 85 16.5%
  • Тотальная украинизация!

Голосів: 112 21.7%
  • Пофиг или свой вариант

Голосів: 20 3.9%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    515
  • Опитування закрито .
Огромная просьба админу,-открыть голосовалку!...:пиво::yahoo::клас:
Ну, а який прок від цього? Адмін же не дасть айпішники усіх тих, хто голосував, щоб визначити звідки були подані голоси. От, якби дав і айпішники то все було би зрозуміло.
Але, такі голосовалки все рівно нічого не дають, бо не є репрезентативними. Хіба що, для Сєви, щоб потішити його особисто, або звітувати за гроші, які йому сплачують регіонали за безперервне сидіння на форумі.

Ну, що ж? Фаріон права! Молодець! Думаю, що регіонали підлили води на млин "Свободи", самі не очікуючи цього. Тепер "Свобода" без усіляких сумнівів буде у парламенті. Та й може все-таки вступлять до об"єднаної опозиції...
соласен:D
дали в руки им козырного туза

- це к.і.н., доцент Колода В.В.
Вот, кстати, спасибо. Объективно, красиво, без всякого украинства.
И все таки, перестаньте кидаться фразами "у каждого нормального человека" или "у всех". У всех нет одной точки зрения. она есть у каждого. И именно каждый силу своего опыта образует (или не образует) всех. Я надеюсь, больше так Вам выговаривать не буду.

Останнє редагування:
Вот, кстати, спасибо. Объективно, красиво, без всякого украинства.
И все таки, перестаньте кидаться фразами "у каждого нормального человека" или "у всех". У всех нет одной точки зрения. она есть у каждого. И именно каждый силу своего опыта образует (или не образует) всех. Я надеюсь, больше так Вам выговаривать не буду.
Ну, я ж сподіваюсь, що ви не хлопчик. Я вам про серьозні речі пишу, а ви мені дайтей прізвища. Мені, якщо щось треба з"ясувати, я не вимагаю ні від кого адрес та прізвищ. Якщо я вам пишу, що усі харківські історики, які займаються історією рідного краю знають про книгу Альбовського, то це так і є. І я відповідаю за ці слова. І куди би ви не звернулися, чи до кафедри історії України університету, чи до наукових співробітників Харківського історичного музею, чи до відділу україністики б-ки Короленко вам нададуть точні відомості й характеристику цієї книги.
А оцієї вашої фрази: "Объективно, красиво, без всякого украинства." я не зрозумів.
Треба було просто прочитати цю книгу й усі ваші питання відпали би самі собою.

Ну, я ж сподіваюсь, що ви не хлопчик.
А оцієї вашої фрази: "Объективно, красиво, без всякого украинства." я не зрозумів.
Я понимаю, что говорим на разных языках, но, если честно, я не понимаю, почему мы не понимаем друг друга. Я еще раз Вам пытаюсь объяснить, что для меня "все"="никто". Всех нет. Есть персоналии. Личнсоти. Возможно, кто-то написал что-то по монографии, а может быть, что ее посчитали бредом и никто ничего не писал.
Теперь по 2-му вопросу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Объективно, красиво, без украинства.

Я понимаю, что говорим на разных языках, но, если честно, я не понимаю, почему мы не понимаем друг друга. Я еще раз Вам пытаюсь объяснить, что для меня "все"="никто". Всех нет. Есть персоналии. Личнсоти. Возможно, кто-то написал что-то по монографии, а может быть, что ее посчитали бредом и никто ничего не писал.
Теперь по 2-му вопросу.

Объективно, красиво, без украинства.
1. Усі харківські історики знають книгу Альбовського. Найбільш потужні діючі колективи істориків в Харківському університеті, Харківському історичному музеї (з історії Харкова ) та колишні аспіранти ХДУ, в тому числі і Колода В.В. Можу ще додати к.і.н. Маслійчука В.Л.
Так що мені перераховувати усіх істориків Харкова, які займалися історичними розвідками присвяченому м.Харкову?
2.До чого ця знову наведена ваша фраза: Объективно, красиво, без украинства.
Ви що фахівець з археології, що даєте оцінку статті археолога?
Ви, що науковець, який пише рецензію на наукову статтю?
Ну, а третє, взагалі це із опери: "У городі - бузина, а в Києві - дядько!":D
Коли пишите щось слідкуйте, хоч трішки, за логікою. Незалежно від того, якою мовою користуєтесь....;)

1. Усі харківські історики знають книгу Альбовського. Найбільш потужні діючі колективи істориків в Харківському університеті, Харківському історичному музеї (з історії Харкова ) та колишні аспіранти ХДУ, в тому числі і Колода В.В. Можу ще додати к.і.н. Маслійчука В.Л.

Все таки мова способствует дебилизации населения. Даже тех, кто учился в ХНУ. Бывает.
Проблема в том, что с такой полемикой я и Вы оющего языка не найдем и общей мовы не отыщем.
Может, поговорим про работы Георгия Иосифовича Чернявского? Или про Шарукань?
Ну и на всякий случай

Все таки мова способствует дебилизации населения. Даже тех, кто учился в ХНУ. Бывает.
А що, ви вчилися у ХНУ? Тоді, пробачте!;)
Я вважав. що випускники цього навчального закладу володіють вправно, як мінімум, однією мовою. Ну, а про логіку мислення я вже не кажу.;)

А що, ви вчилися у ХНУ? Тоді, пробачте!;)
Я вважав. що випускники цього навчального закладу володіють вправно, як мінімум, однією мовою. Ну, а про логіку мислення я вже не кажу.;)

ХПИ.Вот и я в Ваших высказываниях логики не вижу. Наверно, не поймет технарь гуманитария. И это от языка не зависит :)

Ну и на всякий случай
До вашого відома інформація, яку знає кожний школяр, який сумлінно цікавиться історією. Датою заснування будь якого міста вважається його перше згадування у документах. Про Харків є поки що документи, які свідчать про те, що на харківське городище в 1654 або 1655 році прийшли черкаси. Сподіваюсь, що ви знаєте значення слова "городище"?
Якщо історикам вдастся знайти документи про більш ранішу згадку Харкова, то тоді, звичайно, дата заснування буде перенесена. Але допоки таких документів не знайдено.
Я думаю, якщо на Харківській горці покопатися ретельніше, то там можна знайти й стоянки неандертальців. :D Дуже вигідно географічно це місце, поміж двома річками.

ХПИ.Вот и я в Ваших высказываниях логики не вижу. Наверно, не поймет технарь гуманитария. И это от языка не зависит :)
Та ні, мабуть вас погано вчили, коли ви починаєте повчати вченого із ступенем канд. техн. наук, який має десяток винаходів та більше семи десятків науково-технічних публікацій. ;)

Или про Шарукань?
Про Шарукань раджу прочитати книжку нашого земляка І.Ю.Саратова "Имя твое - Харьков", яку було видано на честь 350-річчя Харкова. Доречі можете його спитати і з приводу Альбовського. Він і досі працює доцентом у Харківській Академії Комунального господарства.

Проблема в том, что с такой полемикой я и Вы оющего языка не найдем и общей мовы не отыщем.
Может, поговорим про работы Георгия Иосифовича Чернявского? Или про Шарукань?
Ну и на всякий случай

А что-тогда можно сказать за английский или китайский??

Володя, анонимки уже давно не рассматривают.
Ти шубу вже продав?

Одна моя знайома з цього приводу говорила так (цитую мовою оригіналу): "Смешно дураку, что ухо на боку!" Тепер посміємся!

А что-тогда можно сказать за английский или китайский??

За китайский могу сказать только одно - если бухать, то иероглифы не нарисуешь.

Та ні, мабуть вас погано вчили, коли ви починаєте повчати вченого із ступенем канд. техн. наук, який має десяток винаходів та більше семи десятків науково-технічних публікацій. ;)

КТН? С терминологией "всем известно", или "любой школьник знает"?
Я надеюсь, Ваши 70 работ тоже содержат эти в высшей степени научные термины?
КТН оперирует фактами, а не болтологией с 70-ми работами. Ничего личного.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу