ну и что что он не язык межнационального общения? Нам же никто не запрещает изучать языки межнационального общения.Если бы украинский был языком межнационального общения, то повсеместная реклама на украинском была бы самой эффективной! Но...

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ну и что что он не язык межнационального общения? Нам же никто не запрещает изучать языки межнационального общения.Если бы украинский был языком межнационального общения, то повсеместная реклама на украинском была бы самой эффективной! Но...
Нам в Харкові реклама більше підходить українською мовою, а ви свою рекламу можете хоч російською хоч китайською, ніхто не забороняє.
Для «міжнаціональногоспілкування» російська згодиться, а для реклами на Україні, або в Чечні, або в Польщі російська не підходить.
Для «міжнаціональногоспілкування» російська згодиться, а для реклами на Україні, або в Чечні, або в Польщі російська не підходить.
вот оно единение народоф!!"LF - life is good!" - реклама, которая крутилась и реально отложилась, заметьте не на "вражеском" языке, а на братсков английском:ржач:, причём фирма корейская
я про Україну взагалі. якщо товари призначені лише для продажу у Харкові рекламують переважно російською мовою, якщо по всій Україні українськоюты про Харьков?
и кстати, откуда взялось 13 областей... Я насчитала от силы 6, и то вместе с Крымом. Регионалы как всегда преувеличивают свою значимость.
тому що рекламодавці це переважно розумні люди, розумніші за тебе, принаймні. вони розуміють що реклама українською мовою вже стала звичною і краще засвоюється ніж реклама на іноземній російській
я про Україну взагалі. якщо товари призначені лише для продажу у Харкові рекламують переважно російською мовою, якщо по всій Україні українською
написали на каком-то новостном сайте, что в 13 областях считают русский своим родным и что там надо его сделать региональным6 областей - это в плане чего?
и как вы это установили? есть заключени суда?«Нам», це українцям, «вам», це малоросам, які нібито українці по громадянству, а по мові і уподобанням росіяни.
по-моему у нас есть вывески на разных языках...это уже от владельца зависитчто-то я не вижу, чтобы харьковские предприятия рекламировались "переважно російською мовою"
погуляю по улице - пособираю примеров
Для чого «податки», зразу в тюрму як Луценко, Макаренко, Іваненко і т.д.
а это уже откровенный троллингТа всі ж, у всьому світі ж знають, що у українців айкью на порядок вищий ніж у росіян. Й що цікаво, чим далі на захід, тим він вищий, Особливо висока його концентрація в Галіції, й це неважаючи на те, вся бандерівська еліта вивчилась у зросійщених вузах, що значно знизило її інтелектавльний рівень. Ащо було б, якби вона уникнула цього лиха...., аж стршано уявити.
Дуже, дуже розумні люди. Тільки одне прохання - частіше нагадувати оточуючим, що вони розумніші.
Про який «Закон» мова? Можливо про Закон, що Луценко, Іваненко, Макаренко та ін. сидять в тюрмі? То це тільки ваш «закон», який більше ніхто в світі не признає.
не "прєдпріятія" а товари що призначені лише для харківського ринку.что-то я не вижу, чтобы харьковские предприятия рекламировались "переважно російською мовою"
погуляю по улице - пособираю примеров
написали на каком-то новостном сайте, что в 13 областях считают русский своим родным и что там надо его сделать региональным