Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Веха в языковой политике?

• Автор теми Автор теми Сева
  • Дата створення Дата створення

Что должно быть в Украине?

• Гос.Двуязычие

Голосів: 239 46.4%
  • Моно язычие с защитой языка меньшинств

Голосів: 59 11.5%
  • Оставить как есть...

Голосів: 85 16.5%
  • Тотальная украинизация!

Голосів: 112 21.7%
  • Пофиг или свой вариант

Голосів: 20 3.9%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    515
  • Опитування закрито .
Да? А у ...сахибів хіба не так? Я вважав що це ознака віросповідання, аж бач-належність до народу...
Вчи, брате, Біблію, й тоді тобі стане все зрозумілим, а то ти як застряв на "Історії КПРС", так й стоїш на місці.

Останнє редагування:
Крутяться як угр на сковороді. Якщо це Федерація, то руським подавай тільки одну російську державну мову, а якщо Україна, то знаходять тисячі причин, щоб доказати, що українцям погано без "багатомовності".
В залежності від наказу! "Автор закона о языках в молодости ходил в вышиванке и разговаривал только на украинском":D Це про Колісниченко. А потім ...щось трапилось:( І дитинка занедужала...боронь Боже від лиха, хай їй щастить і видужує!

Харківська професура, яка аж пищить, проситься щоб з нею розмовляли українською мовою і сама старається розмовляти з нами українською. Розуміють вчені люди, що гріх перед предками не знати свого рідного, національного.
Та професура ж вчена, а вчоному чоловіку переключитись з марксизму на націоналізм - як два пальці ... Це людям невчоним важко зробити такий перехід, бо за нього ж не платять.

Наші російські "брати" живуть і бачать, і всіляко сприяють розділу Україні, а мова це черговий інструмент їхньої роботи.
Ви подивіться як зараз увесь росийский "эстрадный арсенал" перекочьовув в Україну, на українські канали.
Чим гірше в Україні тим краще Москві.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А з ким ти розмовляєш у Харкові на мові, не "тихо сам з собою, лівою рукою"?
для тебе це буде відкриттям але з багатьма . Наприклад спілкуюсь на державній мові по фаховим питанням у різних державних установах, відвідую театр "Березіль". На ХФ теж багато тих хто з повагою ставиться до державної мови.А ти бажаєш докорити мені цим фактом?

Наші російські "брати" живуть і бачать, і всіляко сприяють розділу Україні, а мова це черговий інструмент їхньої роботи.
Ви подивіться як зараз увесь росийский "эстрадный арсенал" перекочьовув в Україну, на українські канали.
Чим гірше в Україні тим краще Москві.

А може стати знову частинами "москви" та "варшави", збороти свою гординю? Й тоді станемо частинами великого, ніж нічим взагалі.

А може стати знову частинами "москви" та "варшави", збороти свою гординю? Й тоді станемо частинами великого, ніж нічим взагалі.
Так для цього у 2004 році -Глебом Павловским-(російський головний технолог Януковича на віборах 2004р.) і було впроваджено технологію розколу України, яке спрацювало. Тепер розпалюеться мовним питанням!
Завдяки якому я почав спілкуватися, та заповнювати в держ установах різні папірці Українською мовою, наперекір бандитьській владі!

Шабаш двомовного законопроєкта пройшов завдяки КПУ
Гроші світом володіють! А "полум*яні ленінці" такі як Симоненко від грошей просто мліють!:D

Завдяки якому я почав спілкуватися, та заповнювати в держ установах різні папірці Українською мовою, наперекір бандитьській владі!
Погодьтеся- іноді результат вражає!;)

Останнє редагування:
вороги - це окупанти та їхні посібники.
как пример, служившие в СС и полиции, но им памятники ставят. нестыковочка.
НКВДЭшникам с 91 не ставят и улицы не называют, досадненько?

А сейчас, по Януковичу -вертикаль власти
Янукович и слова такого не знает

Погодьтеся- іноді результат вражає!
пример результата, если можно.

пример результата, если можно.
Я
цитата:
alex-7585033

я почав спілкуватися, та заповнювати в держ установах різні папірці Українською мовою, наперекір бандитьській владі

Погодьтеся- іноді результат вражає!;)
Звичайно! :пиво:
Але мені на росийській булоб скоріше та простіше, та я таким чином виказую свій протест бандюкоВІЧам.
Згодом все нормалізується :)

Останнє редагування:
Так для цього у 2004 році -Глебом Павловским-(російський головний технолог Януковича на віборах 2004р.) і було впроваджено технологію розколу України, яке спрацювало. Тепер розпалюеться мовним питанням!

Джерелом всякого руху є внутрішні протирічча, так ще старий Гегель писав. Принизити юридично російську мову, яка є мовою большості продуктивно діючої частини України - це свідомо створити напругу в країні.
Так, по життю російська мова сильніша за українську, але це не означає, що її потрібно політично утискати. Тільки життя, економіка, тільки рівні умови для всіх визначать фактичний попит тієї, чи іншої мови.
Розкололи Україну "патріоти" всіх мастей, а Регіонали лише скористалися об*єктивним станом речей.

Тільи ось прочитав:
мовний законопроєкт Колесніченка – Ківалова назаівється-(КаКа):D

Розкололи Україну "патріоти" всіх мастей, а Регіонали лише скористалися об*єктивним станом речей.
нічого подібного.
Це відбулося завдяки продуманним діям кремля, штатним та позаштатним КГБістам-ФСБістам. а ПР була тільки механізм цього розколу, де знаходиться більшість КГБешників.

Так! Але при умові, що ....російську мову вивчиш!
вау, ты уже условия ставишь!! уже ощущаешь себя Повелителем или еще только директор галактеги? :D

В ссылочку скоро вы с Витюней отправитесь.
все ждешь, что тебе кто то сделает комфортную жизнь?

Назад
Зверху Знизу