Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Веха в языковой политике?

• Автор теми Автор теми Сева
  • Дата створення Дата створення

Что должно быть в Украине?

• Гос.Двуязычие

Голосів: 239 46.4%
  • Моно язычие с защитой языка меньшинств

Голосів: 59 11.5%
  • Оставить как есть...

Голосів: 85 16.5%
  • Тотальная украинизация!

Голосів: 112 21.7%
  • Пофиг или свой вариант

Голосів: 20 3.9%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    515
  • Опитування закрито .
А ты шо клоун, тебе сколько фамилий перечислить?
Ты обычно клоунам перечисляешь,странное утебя хобби.А ты хоть из цирка выходишь?
Л.Лук*яненко, А.Шевченко, О.Тягнибок О.Доній, Б.Тарасюк , М.Томенко, Ю.Мірошніченко, Джемилев Мустафа, Ю.Кармазин, В.Кіріленко , Удовенко, В Черняк............ і многіє другіє ;)
бла бла, если это политики, то Буш мл. философ. И в чем выражается их политика, кроме резать ***ов и ********, а потом? Что они сделали для страны, кроме как слили шельф, привели Завгара к власти, ну и набили карманы.
с некоторыми знаком лично.
не большое счастье, но они об этом знают?:yahoo:

Ю.Гайсинский, в начале был, ( на тот момент был прокурором московского р-на г.Харькова в опале. С которым тоже знаком лично
у него таких знакомцев полсизо было

Але мені на росийській булоб скоріше та простіше, та я таким чином виказую свій протест бандюкоВІЧам.
Просто потрясающе. А как к этому отнесся ВФЯ к примеру? Оценил подвижничество?

Тепер розпалюеться мовним питанням!
Завдяки якому я почав спілкуватися, та заповнювати в держ установах різні папірці Українською мовою, наперекір бандитьській владі!
Вот тоже режим нелюблю, Но заполнять папирцы и спилкуватыся имею желание на своем родном языке, Вот так. И что теперь делать? Кинутся всем галопом учить дэржмову чтоль? Не друг, вот в этом и разногласия.

А как к этому отнесся ВФЯ к примеру? Оценил подвижничество?
Говорят с тоски отдал Межегирье под Штаб Яценюка,сам уходит в монастырь.
Французы в войну продавали немцам вчерашние пирожные, в знак протеста. Бекас тоже из этих, из сопротивления диктатуре :)

:
А в чем проявлялась <РУХ-івська "демагогія, брехня">???:)
-----------------------
Все, що казали РуХівці, все, про що сьогодні верещить права частина залу засідань ВР (а брешуть вони виключно проти Росії, це їхній коньок), - маячня сивої кобили: й про російську окупацію, й про знищення мови, геноцид українського народу й т.д. , яка тягнеься своїм корінням ще в глибоку історію, в історію протистояння східних слов*ян Заходу. Це - п*ята колона зовнішнього істричного ворога України й Росії, це історія зрадників свого народу: Брестська Унія, Мазепа, Бандера, помаранчеві й т.д.
росія - стратегічний природний захисник українського народу, й ще прийде час, коли вона вкотре спасе народ України.
Друзі пізнаються в біді, в горі. росія довела українцям - хто вона є для України ще з часів Богдана. Показала себе й Галіція...

Я выяснил, что все правильно.Ребята подтвердили. Я не напутал. В житомирской области есть(была в 80х) пара соседних хуторов Большие и Малые Кобыляки. (где-то 200км от Житомира) На карте их быть не может, естественно. К тому же через букву "ы"...(от слова кобыла)
Там год назад продали добротный дом на дачу за 1000$(вот удача!) после смерти стариков. Исчезает хуторянская Украина...

Останнє редагування:
Крутяться як угр на сковороді. Якщо це Федерація, то руським подавай тільки одну російську державну мову, а якщо Україна, то знаходять тисячі причин, щоб доказати, що українцям погано без "багатомовності".

пи...капец:іржач: ну вы ответите наконец, кто же ткаие мифические "они" в ваших постах?:confused:
У них своя страна, как хотят так и делают, у нас своя, мы делаем так как хотим у себя в стране, или не имеем право даже заикаться(а выходит именно так)?.
Короче туго как-то у вас с широтой взглядов, сами же наводите на мысль ограниченности одномовных, а потом жалуетесь.

Я наполягаю що б такі "защитники языка" його спочатку ...вивчили!

а не вам судить, особенно по непроверенным данным

Исчезает хуторянская Украина...
Скажу тобі по секрету,що вже є випадки коли люди тікають від "покращення" з великих міст до сільської місцевості. Навіть на ХФ я зустрічав теми присвячені цьому явищу з проханням підказати де можна купити будинок у сільській місцевості для постійного мешкання і ведення фермерства. Мова йшла не про вілли а-ля "Рублівка". Земля прогодує як що на ній працювати, а у містах ...самі знаєте.

Наші російські "брати" живуть і бачать, і всіляко сприяють розділу Україні, а мова це черговий інструмент їхньої роботи.
Ви подивіться як зараз увесь росийский "эстрадный арсенал" перекочьовув в Україну, на українські канали.
Чим гірше в Україні тим краще Москві.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

уууу, вы ещё верите всяким статьям? тогда мы идём к вам.
Это вы спрыяете расколу страны и сайт Власти.нет:D
Слушая вас, уменьшается желание общаться с украиномовними.
Кто там спит и что видит? Вы сами выдумали или КГБ вам письмом сообщило? Получается вы опять сприяете расколу такого рода заявлениями:D

Скажу тобі по секрету,що вже є випадки коли люди тікають від "покращення" з великих міст до сільської місцевості. Навіть на ХФ я зустрічав теми присвячені цьому явищу з проханням підказати де можна купити будинок у сільській місцевості для постійного мешкання і ведення фермерства. Мова йшла не про вілли а-ля "Рублівка". Земля прогодує як що на ній працювати, а у містах ...самі знаєте.

Фермерство без наемных работников?..
..Я это написал после того как меня вчера якобы уличили во лжи...

Cахиб- клон rulezz77? Обидва разом не з*являються!

да, всё таки с широтой мысли у одномовних что-то не то.
Или вам просто мерещатся всякие клоны , пригничувател1 и раскольники. Да навиг кому мы нужны, сами себе яму и роете. Сделайте всё украинское модным, а не рассказывайте пловине страны что они должны делать, а чего им нельзя категорически.

у нас своя, мы делаем так как хотим у себя в стране,
Ну, це м*яко кажучи перебільшення! Не так як ви "хотите" , а так як вам накажуть! Це на прикладі українофоба Колісніченко - то він "щирий..." а то "руськоязичний"!
а не вам судить, особенно по непроверенным данным
А перевіряти тут особливо немає чого! Досить тільки твої "опуси" почитати і все з твоєю грамотністю зрозуміло...

Фермерство без наемных работников?..
Виключно для задовольняння власних потреб та потреб своєї родини.

А могут ли украинофобы любить украинские песни?..

По вашей версии такое возможно.(Колисниченко такой=))

Ну, це м*яко кажучи перебільшення! Не так як ви "хотите" , а так як вам накажуть!
даааааааааааааааа, всё гораздо запущенне, чем я думал.
Вы тоже по наказу не хотите?

А перевіряти тут особливо немає чого! Досить тільки твої "опуси" почитати і все з твоєю грамотністю зрозуміло...
кому досить? вам для субъективного мнения основанного на форумной лексике? Те, кому дано право судить(вам не давали такого) такие выводы сделать на этом основании не могут.

Назад
Зверху Знизу