1. Звідки у вас такі відомості? Бачу тільки, що це ваша вільна інтерпретація. Вкажіть на основі чого (факти чи програма цієї партії) ви зробили такі висновки. Я шукав, але нічого подібного не знайшов.
2. Доречі, чого ви сюди причепили Грузію? У мене багато знайомих живуть в Грузії досі. Грузія - країна багатонаціональна. Ще за радянських часів Грузія була нагороджена орденом Дружби народів саме за те, що у ній проживало більше 95 національностей й вони усі жили дружно. І зараз живуть дружно, бо вважають усі себе громадянами Грузії, а відтак - грузинами. Хоча дома у побуті та на вулицях можна почути мови усіх народів, які її населяють. Й вони усі знають грузинську мову та активно користуються нею. Вони усі говорять - наша Грузія. І нікого це не дивує.
1. А чим вас не влаштовує "оранжевий" колір? Тут зараз на вулицях багато уболівальників із Нідерландів? Усі у такому кольорі. А який колір вам більше до сподоби?
2.Уважно прочитайте статтю, на яку вам надано посилання. Бачу, що у вас дуже поверхневі знання, через це користуєтесь якимись штампами. При чому тут арабська мова? Прочитайте статтю, справа в тому, що у самій Франції є багато... А, взагалі, чого я вам тут буду читати лекції. Дав посилання, там усе написано. Не хочете читати, відтак не маєте бажання розібратися, тому гадаєте на кавовій гущині.
Через це не можете відповісти на вами же поставлені запитання. Більшість етнічних росіян. які живуть у Харкові, знають українську мову, не настількі тупі та невігласи, як ви тут намагаєтесь їх тут репрезентувати. Доречі, до честі багатьох етнічних росіян, вони іноді володіють українською мовою краще за деяких етнічних українців, які колись відмовились від рідної мови.
Ось і з"ясовано. Малишев не пройшов перевірку на те, що він харків"янин. Втік. не знаючи відповіді на тест.