Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Веха в языковой политике?

• Автор теми Автор теми Сева
  • Дата створення Дата створення

Что должно быть в Украине?

• Гос.Двуязычие

Голосів: 239 46.4%
  • Моно язычие с защитой языка меньшинств

Голосів: 59 11.5%
  • Оставить как есть...

Голосів: 85 16.5%
  • Тотальная украинизация!

Голосів: 112 21.7%
  • Пофиг или свой вариант

Голосів: 20 3.9%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    515
  • Опитування закрито .
При йулі-міст бачите?А при Януковичу?Теж ні? :іржач:

Маячня не маячня,а дорогу Ковель-Жовква,котра не ремонтувалась нормально років двадцять,зараз прокладає фірма "Автомагістраль-південь" з офісом у Одесі...Їх директор Горбулін казав,що за тридцять років роботи ще такої поганої дороги не бачив :( ...а до приходу цієї влади в нас тільки пам'ятникі бандері відкривали перед виборами...:D...-Слава Україні-по автівкам і нумо зубами по ямам клацати...:іржач:

В том і річ вони дуже зацікавлені в тому щоб будувати більше:) питання в тому, як це робиться... Наші з вами гроші розкрадаються, а побудовані шляхи вже через рік руйнуються, а то і раніше. В Харкові саме так і відбувається...

Для stas777 особисто.А стосовно "оних"- я радію що ви і вам подібні побачили щось добре для себе у цьому абсурдному законі, голосуйте і далі за ПР. Тільки поясніть що для вас зміниться на краще?

А стосовно "оних"- я радію що ви і вам подібні побачили щось добре для себе у цьому абсурдному законі, голосуйте і далі за ПР. Тільки поясніть що для вас зміниться на краще?

Ти не зрозумів! Від завтра в російськомовномному гетто (СУ) має подешевшати ковбаса, комунпослуги, бензин і народ перестане горілку відрами пити:yahoo:

4. Чисельність регіональної мовної групи на певній території визначається на підставі даних Всеукраїнського перепису населення про мовний склад населення у розрізі адміністративно-територіальних одиниць (Автономної Республіки Крим, областей, районів, міст, селищ, сіл). -як цю норму виконати?

Якщо до влади прийдуть лідери, які зламають цю корупційну систему, буде зовсім не важливо хто більш коштів до держбюджету переказує, вистачить усім:) і ці порожні балачки стануть непотрібні:)

В том і річ вони дуже зацікавлені в тому щоб будувати більше:) питання в тому, як це робиться... Наші з вами гроші розкрадаються, а побудовані шляхи вже через рік руйнуються, а то і раніше. В Харкові саме так і відбувається...
То по вашому краще нічого не робити взагалі? :confused:

8. За межами території, на якій поширена регіональна мова, вона може вільно використовуватися у порядку, що визначається цим Законом.- а це як накажете зрозуміти-молдаван або румун з Болграду прибувши до...Стрия наполягатиме щоб усі розуміли... молдавську чи румунську? А як що вони обидва приїдуть? І все це лихо через те що Азаров та К не взмозі вивчити українську?

Ну це на багато краще ніж "двічі не судимий поціновувач творчості Ахметової та поета Чехова. Хоча б з огляду на ціни на...на все.

Для stas777 особисто.А стосовно "оних"- я радію що ви і вам подібні побачили щось добре для себе у цьому абсурдному законі, голосуйте і далі за ПР. Тільки поясніть що для вас зміниться на краще?

Какие цены, какие законы????? Вы бредите???? Господи как обидно за этих "типа украинцев"... Как глупо... И вообще почему Вы решили, что я голосовал за ПР или вообще голосовал? Впрочем это и не важно... Удачи вам галичане и галечанеподобные! Господи! Сиколько :)(поставлю смайл, а то опять не поймут особоодарённые) я говорил себе в этот раздел совсем не заходить....

Беспокоится??? Помилуйте! Я Вас умоляю! Беспокойтесь сами - я в себе уверен более чем.

Насправді, складається враження, що ви дуже перелякана і невпевнена людина. Ви постійно намагаєтесь себе та оточуючих переконати у своєї впевненості та "крутості", тільки в мою адресу три таких пости:)

То по вашому краще нічого не робити взагалі? :confused:

Я не казав що коаще нічого не робити:) я про те що все потрібно робити як слід. А якщо брати до уваги те, що в більшісті випадків це було марнотратсво, то дійсно краще би не чіпали нічого ці потвори, тоді б ще скоріше пішли геть і можна було робити як треба:)

Насправді, складається враження, що ви дуже перелякана і невпевнена людина. Ви постійно намагаєтесь себе та оточуючих переконати у своєї впевненості та "крутості", тільки в мою адресу три таких пости:)

Креститесь...;) Иногда помогает! А если не помогает.... Ну, что ж - креститесь трижды. Меня здесь знают и без инета...

з.ы. А принципиально: Вы всегда, если не интернетгеракл это легко можете проверить ;) Жду... Удачи и ад`ю! Впрочем я вполне адекватен - в реале люди иные... Хотя зря!;) Особо бесит когда какой-либо .... А здесь просто супер.... Ох! Ладно... Молчу.... ;)

Схід України добивається громадянської війни і він цього рано чи пізно доб"ється. Тільки справа в тому, що проти сходу повстане вся Україна. Не може схід України бути пупом держави Україна. Вся країна втомилася від цих манкуртів та ледацюг!

Недоречні жарти або й зовсім якесь лайно...:(

Назад
Зверху Знизу