Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Вакцинация против кори - геноцид против нации!?

• Автор теми Автор теми VanyOK
  • Дата створення Дата створення
aime сказав(ла):
Только откуда эти драконовские ограничения поступления не привитых деток в детсад и школу?
Интересное кино. Оттуда, что заведущие детсадов и директора школ не хотят брать на себя ответственность за здоровье непривитого ребёнка. И я в этом их прекрасно понимаю.

Опять за рыбу гроши. Я всё таки не пойму, вы против именно ДАННОЙ вакцинации, или вакцинации ВООБЩЕ.
...
И ещё, маленькое отступление. Недавно мне поневоле пришлось изучить массу информации по туберкулёзу. Если честно, я то знала о том, что сейчас это достаточно распространённое заболевание, но даже не предполагала, что всё так серьёзно. И болеют не зеки, не бомжи с помойки, а вполне обеспеченные и образованные люди. Так что всё таки не стоит надеяться на "авось пронесёт", а принимать меры безопасности.
В данный момент - против данной, противокоревой, противокраснушной вакцинации. Почему - аргументы выше.

Насчет туберкулезной вакцинации - согласна полностью:пиво:

Да пусть ошибается на здоровье, тоже человек. Только его ошибка может стоит кому-то жизни.

Я тоже понимаю, что врач может ошибиться. Что тоже человек. Устаёт, как и все мы, зарплата мизерная и т.п.
aime, я как-то услышала в 4ой неотложке разговор 3х врачей в курилке. Одна из фраз меня накрыла - "У каждого врача есть своё кладбище". После услышанного для меня существует 2 врача - проверенный порекомендованный стоматолог (при необходимости) и гинеколог (профилактический ежеполугодный осмотр).

По теме. если врачебная ошибка в этих последствиях вакцинации имела место быть - то стоит задуматься, была ли это вакцина несертифицированная, или же анамнез собран наспех, или же просто массовка "укололи-следующий" без особых напрягов.
:rolleyes:

Одна из фраз меня накрыла - "У каждого врача есть своё кладбище".
Я понимаю, что медицинские разговоры частенько шокируют. Но этой фразе сто лет в обед. Как сейчас говорят - баян.

...Моё мнение - лучше с мизерной вероятностью заразиться краснухой или корью, чем с более высокой вероятностью исправлять врачебные ошибки.
Тут ведь такое дело. Если б Вы жили в пустыне, и Ваша вероятная болезнь представляла бы опасность только для Вас лично, то - да. Ну - пусть не в пустыне, пусть - в селе, где плотность населения невелика и контакты заболевшего со здоровыми можно свеси к минимуму. А так... Заболев сами, даже в легкой форме, Вы в сотни и ТЫСЯЧИ раз повышаете шансы заболеть у тех, кто Вас окружает - ведь даже правильно сделанная прививка в данном случае не может дать 100% гарантии НЕ заболевания.
Тогда, как вероятные осложнения, даже если и допустить на минутку, что их вероятность столь высока, доставят незначительные неприятности только Вам лично, и не будут опасны для популяции в целом: в конечном итоге это гораздо выгоднее (и безопаснее!) в т.ч. и для Вас лично.
Увы, т.н. "продвинутое" человчество постепенно отучается думать с позиций выгоды Общества, предпочитая этому собственную выгоду - по этой причине оно деградирует и, надо полагать, в конце-концов вымрет :)

Jannesse сказав(ла):
[BR/]Убедили. Вакцина - не геноцид.[BR/][BR/]Но.[BR/]Это не уменьшает риски попадающих под "обязательную" вакцинацию загреметь в четвёрку или лечь в могилу, как мальчик-11классник, Царство ему небесное.[BR/][BR/]Не то сейчас время, чтобы идти на такие риски. Моё мнение - лучше с мизерной вероятностью заразиться краснухой или корью, чем с более высокой вероятностью исправлять врачебные ошибки.
Вы очень удобный оппонент, Jannesse :) Вы постоянно даете поводы переводить разговор на числа, вместо абстрактной болтовни.
Вы же так и не рассказали, как вы оценили вероятность заразиться, как "мизерную"? Я вам третий раз предлагаю. Как бы вы оценили вероятность (кого-нибудь конкретного) попасть в 2006 году в 46 тысяч заболевших и в пятерку, "легших" в могилу? А в 2009-2020 годах?
Я тут нашел пост, написанный буквально четыре часа назад, оценивающий перспективы "легко" заболеть детскими болезнями, как будто специально для вас написанный.
Посилання видалено

Вы очень удобный оппонент, Jannesse :) Вы постоянно даете поводы переводить разговор на числа, вместо абстрактной болтовни.
Вы же так и не рассказали, как вы оценили вероятность заразиться, как "мизерную"? Я вам третий раз предлагаю. Как бы вы оценили вероятность (кого-нибудь конкретного) попасть в 2006 году в 46 тысяч заболевших и в пятерку, "легших" в могилу? А в 2009-2020 годах?
Я тут нашел пост, написанный буквально четыре часа назад, оценивающий перспективы "легко" заболеть детскими болезнями, как будто специально для вас написанный.
Посилання видалено

*ушла в уголок подсчитывать. С калькулятором* ;););)

А можно задать Вам нескромный вопросик, просто женское любопытство - Ваша врачебная специальность? можно в личку:)

*ушла в уголок подсчитывать. С калькулятором* ;););)

А можно задать Вам нескромный вопросик, просто женское любопытство - Ваша врачебная специальность? можно в личку:)

Мне тоже интересно, можно в личку :)

Вакцины не настолько опасный инструмент, как выглядит из вашего поста. Профиль безопасности (если говорить абстрактно обо всех) намного лучше изучен и имеет намного больший "запас прочности", чем большинство лекарств, продающихся в аптеках. Именно потому, что оценивается он не с точки зрения болезнь-вакцинация, а с точки зрения здоровый человек-вакцинация. Но почему-то к последствиям приема лекарств внимания напорядок меньше.
К сожалению (или к счастью) людей делают не на токарных станках, все разные. И сколько бы не изучали воздействие на огромных статистических величинах, всегда найдется особь, которая не укладывается "в норму" 99,9ххх%, сколько бы девяток после запятой не смогли бы "гарантировать"

Судите сами, насколько опасно:
Додаток 1 до Інструкції щодо організації
епідеміологічного нагляду за побічною
дією імунобіологічних препаратів
Післявакцинальні реакції та ускладнення

А. Коди клінічних проявів післявакцинальних реакцій :
1. Підвищення температури до 390 С.
2. Підвищення температури більше 390 С (сильна загальна).
3. Температура, яка не зареєстрована в медичній документації.
4. Біль, набряк м‘яких тканин > 50 мм, гіперемія у місці введення > 80 мм, інфільтрат > 20 мм (сильна місцева).
5. Лімфоаденопатія.
6. Головний біль.
7. Дратівливість, порушення сну.
8. Висипання неалергічного ґенезу.
9. Анорексія, нудота, біль у животі, диспепсія, діарея.
10. Катаральні явища.
11. Міальгія, артралгія.

В. Коди клінічних проявів післявакцинальних ускладнень:
12. Абсцеси.
13. Анафілактичний шок та анафілактоїдні реакції.
14. Алергічні реакції (набряк Квінке, висипка типу кропивниці, синдром Стівенса-Джонсона, Лайела).
15. Гіпотензивний-гіпореспонсивний синдром (гостра серцево-судинна недостатність, гіпотонія, зниження тонусу м‘язів, короткочасне порушення або втрата свідомості, судинні порушення в анамнезі).
16. Артрити.
17. Безперервний пронизливий крик (тривалістю від 3 годин і більше).
18. Судоми фебрильні.
19. Судоми афебрильні.
20. Менінгіти/енцефаліти.
21. Анестезія/ парестезія.
22. Гострий в‘ялий параліч.
23. Вакциноасоційований паралітичний поліомієліт.
24. Синдром Гійєна-Барре (полірадікулоневрит).
25. Підгострий склерозувальний паненцефаліт.
26. Паротит, орхіт.
27. Тромбоцитопенія.
28. Підшкірний холодний абсцес.
29. Поверхнева виразка понад 10 мм.
30. Регіональний лімфаденіт(и).
31. Келоїдний рубець.
32. Генералізована БЦЖ-інфекція, остеомієліт, остеїт.

Хочу добавить ,что "Закон України „Основи законодавства України про охорону здоров'я”:Ст.42 Медичне втручання (застосування методів діагностики, профілактики або лікування, пов'язаних із впливом на організм людини) допускається лише в тому разі, коли воно не може завдати шкоди здоров'ю пацієнта. "

aime +1 А я искала список и не могла найти. Респект!

Мне вспоминается старый анекдот (весь не помню) :) смысл такой - пациенту прописали лекарство, он его купил, прочитал побочки в аннотации к препарату и решил пожить еще немножко :)

To aime.
Я уже где-то говорил об этом - Вы хотите гарантий абсолютно на всё. В медицине (любой) так не было никогда, нигде нет и никогда не будет. Смиритесь с этим, Вам сразу станет легче..

М-да, Вы хотите, чтобы я отказалась от прав, гарантированных Конституцией?

Закон України „Основи законодавства України про охорону здоров'я”:
Ст.6 Кожний громадянин України має право на охорону здоров'я, що передбачає: ... е) достовірну та своєчасну інформацію про стан свого здоров'я і здоров'я населення, включаючи існуючі і можливі фактори ризику та їх ступінь;
Ст.39 Лікар зобов'язаний пояснити пацієнтові в доступній формі мету запропонованих лікувальних заходів, прогноз можливого розвитку захворювання, в тому числі наявності ризику для життя і здоров'я.

Закон України „Про охорону дитинства”:
Ст.6 держава вживає заходів щодо забезпечення всіх прошарків суспільства, зокрема батьків і
дітей, інформацією щодо охорони здоров'я

Закон України „Про інформацію”:
Ст.5 Основними принципами інформаційних відносин є: гарантованість права на інформацію, відкритість, доступність інформації, повнота і точність інформації;
Ст.9 Всі громадяни України мають право на інформацію, що передбачає можливість вільного одержання відомостей, необхідних їм для реалізації ними своїх прав
Ст.29 Доступ до відкритої інформації забезпечується шляхом безпосереднього її надання заінтересованим громадянам
Ст.30 До конфіденційної інформації не можуть бути віднесені відомості: про стан довкілля, якість харчових продуктів і предметів побуту; ...про медичне обслуговування

Закон України „Про захист населення від інфекційних хвороб”:
Ст.12 Медичні працівники, які проводять профілактичні щеплення, зобов'язані надати об'єктивну інформацію особам, яким проводиться щеплення, або їх законним представникам про ефективність профілактичних щеплень та про можливі поствакцинальні ускладнення.
Повнолітнім дієздатним громадянам профілактичні щеплення проводяться після надання об'єктивної інформації про щеплення, наслідки відмови від них та можливі поствакцинальні ускладнення. Особам віком від п'ятнадцяти до вісімнадцяти років профілактичні щеплення проводяться ...після надання об'єктивної інформації ...

Закон України „Про захист прав споживачів”:
Ст.4 1. Споживачі під час придбання або використання продукції, яка реалізується на території України, для задоволення своїх особистих потреб мають право на: ... 4) необхідну, доступну, достовірну та своєчасну інформацію про продукцію
Ст.6 Продавець (виробник, виконавець) зобов'язаний надати інформацію про цю продукцію.
Ст.15 1. Споживач має право на одержання необхідної, доступної, достовірної та своєчасної інформації про продукцію. Інформація повинна бути надана споживачеві до придбання ним товару чи замовлення роботи (послуги). Інформація про продукцію повинна містити:... 4) відомості про вміст шкідливих для здоров'я речовин, та застереження щодо застосування окремої продукції; 5) позначку про наявність у її складі генетично модифікованих компонентів; Стосовно продукції, яка за певних умов може бути небезпечною для життя, здоров'я споживача , виробник (виконавець, продавець) зобов'язаний довести до відома споживача інформацію про таку продукцію і можливі наслідки її споживання (використання).

Международный кодекс медицинской этики: Врач должен быть честен с пациентами

Конвенція про захист прав і гідності людини щодо застосування біології та медицини : (Конвенція про права людини та біомедицину)
Ст.5 ...особі заздалегідь надається відповідна інформація про мету і характер втручання, а також про його наслідки та ризики.

Конвенція про права дитини:
Ст.24 2. Держави-учасниці…вживають заходів щодо…е) забезпечення інформацією всіх прошарків суспільства, зокрема батьків і дітей, щодо здоров'я дітей, гігієни, санітарії середовища перебування дитини і запобігання нещасним випадкам

Интересное кино. Оттуда, что заведущие детсадов и директора школ не хотят брать на себя ответственность за здоровье непривитого ребёнка. И я в этом их прекрасно понимаю.

Извините, а должны.

Закон України „Про охорону дитинства”:
Ст.19 Кожна дитина має право на освіту. Держава гарантує доступність і безоплатність дошкільної,
повної загальної середньої, професійно-технічної, вищої освіти

Конституція України:
Ст.53 Кожен має право на освіту. Повна загальна середня освіта є обов'язковою.

Закон України „Про загальну середню освіту”:
Ст.2 Основними завданнями законодавства України про загальну середню освіту є: … забезпечення права громадян на доступність і безоплатність здобуття повної загальної середньої освіти;
Ст.6 1. Громадянам України незалежно від …переконань… або інших ознак забезпечується доступність і безоплатність здобуття повної загальної середньої освіти у державних і комунальних навчальних закладах.

Закон України „Про дошкільну освіту”:
Ст.2 Основними завданнями законодавства України про дошкільну освіту є: забезпечення права дитини на доступність і безоплатність здобуття дошкільної освіти;
Ст.6 Принципами дошкільної освіти є: доступність для кожного громадянина освітніх послуг, що надаються системою дошкільної освіти; рівність умов для реалізації задатків, нахилів, здібностей, обдарувань, різнобічного розвитку кожної дитини;

Закон України „Про освіту”:
Ст.3 Громадяни України мають право на безкоштовну освіту в усіх державних навчальних закладах незалежно від … світоглядних переконань…стану здоров'я та інших обставин.
Ст.6 Основними принципами освіти в Україні є: доступність для кожного громадянина усіх форм і типів освітніх послуг, що надаються державою;

Рішення Конституційного Суду України вiд 04.03.2004 № 5-рп/2004:
- доступність освіти як конституційна гарантія реалізації права на освіту на принципах рівності, визначених статтею 24Конституції України(254к/96-ВР), означає, що нікому не може бути відмовлено у праві на освіту, і держава має створити можливості для реалізації цього права;

Перший Протокол до Конвенції про захист прав і основних свобод людини:
Ст.2 Нікому не може бути відмовлено в праві на освіту.

Ст.18 3. Держави-учасниці вживають всіх необхідних заходів для забезпечення того, щоб діти, батьки яких працюють, мали право користуватися призначеними для них службами й установами по догляду за дітьми.
Ст.28 1. Держави-учасниці визнають право дитини на освіту, і з метою поступового досягнення здійснення цього права на підставі рівних можливостей вони, зокрема: …а) вводять безплатну й обов'язкову початкову освіту.

Загальна декларація прав людини:
Ст.26 1. Кожна людина має право на освіту. Початкова освіта повинна бути обов'язковою.

Міжнародний пакт про економічні, соціальні і культурні права:
Ст.13 1. Держави, які беруть участь у цьому Пакті, визнають право кожної людини на освіту.
2.а) початкова освіта повинна бути обов'язкова
b) середня освіта повинна бути відкрита і зроблена доступною для всіх шляхом вжиття всіх необхідних заходів

Конвенція про боротьбу з дискримінацією в галузі освіти:
Ст.1 1. ... выражение "дискриминация" охватывает всякое различие, исключение, ограничение или предпочтение по признаку ... убеждений ... которое имеет целью или следствием уничтожение или нарушение равенства отношения в области образования, и, в частности:
а. Закрытие для какого-либо лица или группы лиц доступа к образованию любой ступени или типа

И это не все

Закон України „Основи законодавства України про охорону здоров'я”:
Ст.6 Кожний громадянин України має право на охорону здоров'я, що передбачає: ... и) правовий захист від будь-яких незаконних форм дискримінації, пов'язаних із станом здоров'я;

Конституція України:
Ст.24 Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом. Не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками …переконань… або іншими ознаками.
Ст.34 Кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань.

Конвенція про захист прав людини і основоположних свобод:
Ст.10(1) 1. Кожен має право на свободу вираження поглядів. Це право включає свободу дотримуватися своїх поглядів
Ст.14(1) Здійснення прав і свобод гарантується без будь-якої дискримінації за ознакою …переконань… або інших обставин.

Протокол N 12 до Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод:
Ст.1 1. Здійснення будь-якого передбаченого законом права забезпечується без дискримінації за будь-якою ознакою, наприклад за ознакою …переконань… або за іншою ознакою.
2. Ніхто не може бути дискримінований будь-яким органом державної влади за будь-якою ознакою, наприклад за тими, які зазначено в пункті 1.

Ст.2 1. Держави учасники... забезпечують усі... права... без якої-небудь дискримінації, незалежно від стану здоров'я... дитини.
2. Держави-учасниці вживають всіх необхідних заходів для забезпечення захисту дитини від усіх форм дискримінації ... на підставі ... висловлюваних поглядів чи переконань дитини, батьків дитини, законних опікунів чи інших членів сім'ї.

Конвенція про захист прав і гідності людини щодо застосування біології та медицини : (Конвенція про права людини та біомедицину)
Ст.1 Сторони цієї Конвенції захищають гідність і тотожність всіх людей та гарантують кожній особі - без дискримінації - повагу до її недоторканості та інших прав і основних свобод щодо застосування біології та медицини.

Загальна декларація прав людини:
Ст.19 Кожна людина має право на свободу переконань і на вільне їх виявлення; це право включає свободу безперешкодно дотримуватися своїх переконань

Міжнародний пакт про громадянські і політичні права:
Ст.19 2.Кожна людина має право на вільне вираження свого погляду

Європейська соціальна хартія
Ч.1 11. Кожна людина має право користуватися будь-якими заходами, що дозволяють їй досягти найкращого стану здоров'я.

Да и административная ответственность за нарушение Законодательства Украины
Стаття 9. Поняття адміністративного правопорушення
Адміністративним правопорушенням (проступком) визнається протиправна, винна (умисна або необережна) дія чи бездіяльність, яка посягає на громадський порядок, власність, права і свободи громадян, на встановлений порядок управління і за яку законом передбачено адміністративну відповідальність.

Стаття 14. Відповідальність посадових осіб
Посадові особи підлягають адміністративній відповідальності за адміністративні правопорушення, зв'язані з недодержанням установлених правил у сфері охорони порядку управління, державного і громадського порядку, природи, здоров'я населення та інших правил, забезпечення виконання яких входить до їх службових обов'язків.

Стаття 24. Види адміністративних стягнень
За вчинення адміністративних правопорушень можуть застосовуватись такі адміністративні стягнення:
1) попередження;
2) штраф;
...

Стаття 27. Штраф
Штраф є грошовим стягненням, що накладається на громадян і посадових осіб за адміністративні правопорушення у випадках і розмірі, встановлених цим Кодексом та іншими законами України.

Стаття 35. Обставини, що обтяжують відповідальність за адміністративне правопорушення
Обставинами, що обтяжують відповідальність за адміністративне правопорушення, визнаються:
1) продовження протиправної поведінки, незважаючи на вимогу уповноважених на те осіб припинити її;
2) повторне протягом року вчинення однорідного правопорушення, за яке особу вже було піддано адміністративному стягненню; вчинення правопорушення особою, яка раніше вчинила злочин;
3) втягнення неповнолітнього в правопорушення; Smile
...

Стаття 36. Накладення адміністративних стягнень при вчиненні кількох адміністративних правопорушень
При вчиненні однією особою двох або більше адміністративних правопорушень адміністративне стягнення накладається за кожне правопорушення окремо.

Стаття 38. Строки накладення адміністративного стягнення
Адміністративне стягнення може бути накладено не пізніш як через два місяці з дня вчинення правопорушення, а при триваючому правопорушенні - два місяці з дня його виявлення.

Стаття 42. Порушення санітарно-гігієнічних і санітарно- протиепідемічних правил і норм
Порушення санітарно-гігієнічних і санітарно-протиепідемічних правил і норм - тягне за собою накладення штрафу на громадян від одного до дванадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від шести до двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Стаття 173-1. Поширювання неправдивих чуток
Поширювання неправдивих чуток, що можуть викликати паніку серед населення або порушення громадського порядку, - тягне за собою накладення штрафу від десяти до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до одного місяця з відрахуванням двадцяти процентів заробітку.

Стаття 186. Самоуправство
Самоуправство, тобто самовільне, всупереч встановленому законом порядку, здійснення свого дійсного або гаданого права, що не завдало істотної шкоди громадянам або державним чи громадським організаціям, - тягне за собою попередження або накладення штрафу на громадян від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і попередження або накладення штрафу на посадових осіб - від чотирьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Стаття 188-11. Невиконання постанов, розпоряджень, приписів, висновків, а так само інших законних вимог посадових осіб органів, установ і закладів державної санітарно-епідеміологічної служби
Невиконання постанов, розпоряджень, приписів, висновків посадових осіб органів, установ і закладів державної санітарно-епідеміологічної служби щодо усунення порушень санітарного законодавства, ненадання їм необхідної інформації або надання неправдивої інформації, створення інших перешкод для виконання покладених на них обов'язків - тягне за собою накладення штрафу на громадян від одного до дванадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від шести до двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Стаття 212-2. Порушення законодавства про державну таємницю
Порушення законодавства про державну таємницю, а саме:
...
2) засекречування інформації:
про стан довкілля, про якість харчових продуктів і предметів побуту;
...
про стан здоров'я населення, його життєвий рівень, включаючи харчування, одяг, житло, медичне обслуговування та соціальне забезпечення, а також про соціально-демографічні показники, стан правопорядку, освіти та культури населення;
про факти порушень прав і свобод людини і громадянина;
...
3) безпідставне засекречування інформації;
...
тягне за собою накладення штрафу на громадян від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Повторне протягом року вчинення порушення з числа передбачених частиною першою цієї статті, за яке особу вже було піддано адміністративному стягненню, - тягне за собою накладення штрафу на громадян від трьох до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від п'яти до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

aime сказав(ла):
Извините, а должны. ( ну и дальше по тексту....)
Хм, а что, ктото говорил, что в садики ( или школы) не привитых детей не принимают? Я помоему сказала, что они НЕ ХОТЯТ этого делать( и правильно не хотят. Если бы я несла ответственность за такое количество детей- я бы тоже всеми правдами и неправдами открещивалась от деток, которые могут сами серьёзно заболеть и других позаражать). Но отказать они не могут- поэтому и принимают. Я не знаю ни одного случая, когда непривитого ребёнка не взяли в школу. Кровушки конечно, попить могут( как родители администрации, так и администрация родителям),но в школу ребёнок пойдёт. Кстати, только в государственную, ибо частная вполне может у себя в Уставе отдельно прописать этот пункт. И тогда родителям придётся долго и нудно судится с учереждением, и не факт ещё, что выиграют спор, ибо законы у нас решето.
Так что не стоило так утруждаться и выкладывать тут километры азбучных истин.

Кстати, впомнила. Года полтора-два назад на форуме была история о том, что в каком то садике медсестра кому то рассказала о том, что в группе есть ребёнок, заражённый ВИЧ ( подчёркиваю- не больной СПИДом, а зараженный ВИЧ). Какая истерика тут началась, сколько было возмущений. Так ведь ВИЧ это не бытовая болезнь, воздушно-капельным путём им не заразишься. Так почему же так возмутило народ одно только предположение, что в садике может быть ВИЧ инфированный ребёнок- и совершенно спокойно воспринимается наличие в садиках непривитых деток, которые представляют более серьёзную угрозу для здоровья других деток и самих себя. Почему, а?

наличие в садиках непривитых деток, которые представляют более серьёзную угрозу для здоровья других деток и самих себя. Почему, а?

Почему угрозу? Вы ведь привиты? Значит, защищены. Какой тогда смысл в прививке, если она не работает?

aime сказав(ла):
Извините, что Вас раздосадовала. Вы единственная на форуме? Кому-то будет интересно...
Простите, что Вы со мной сделали? :-)
Разумеется, я на форуме не единственная, но я не думаю, что тут есть ктото, кто не знает о конституционном праве любого ребёнка на образование. И ещё, мой сугубо личный "бзык"- очень не люблю и считаю это признаком дурного тона- выкладывание километровых "простыней" вместо одной коротенькой ссылочки на источник.
Ничего лично против Вас не имею, исключительно субъективное мнение.

Назад
Зверху Знизу