Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

В.Янукович лишил С.Бандеру звания Героя Украины

А интернет на что?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я лучше посмотрю "Историю России. 20 век" М. Ширяева. Уже 40 серий просмотрел

Как повезло финам, с Моренгеймом. Где фины и где мы.

есть подозрение, что туда скорее вышлют профессиональных массажистов с демократическими массажными приспособлениями
Это какие такие демократические массажные инструменты? С оптическим прицелом шоли?

Я хоть и против ПР в корне, но данный акт воспринимаю с благодарностью. Сначала давайте дождемся когда все ветераны ВОВ уйдут в историю, а тогда уже её (т.е. историю) и менять. А то как-то неудобно перед дедами и отцами получается. Они всю жизнь были уверены, что Бандера - преступник; вот пускай так и думают, а лет через 20-30 можно будет поднять этот вопрос повторно. А так присвоение Героя пану Бандере является еще одним поводом для раскола Украины на восток и запад. Оно нам надо?!

А потім їх діти будуть так думати, потім їх онуки...І весь час відкладати на потім це рішення?
А справжніх ветеранів з боку радянської армії залишилось одиниці. 70% нинішніх ветеранів це НКВСники, тилові пацюки та взагалі "липові" люди.

У нас, на щастя, є можливість думати, хто є хто. У них, ветеранів ЧА, не було такої можливості. За них вже подумали.

Это те ,которых в схроны загоняли???:yahoo::D

Перепрошую, але майже в кожному повідомлені у тебе присутнє слово "схрон". Це якийсь комплекс схронів чи слабкий словарний запас?

І ще.
А хто ти за національністю?

А потім їх діти будуть так думати, потім їх онуки...І весь час відкладати на потім це рішення?
А справжніх ветеранів з боку радянської армії залишилось одиниці. 70% нинішніх ветеранів це НКВСники, тилові пацюки та взагалі "липові" люди.

У нас, на щастя, є можливість думати, хто є хто. У них, ветеранів ЧА, не було такої можливості. За них вже подумали.

Перепрошую, але майже в кожному повідомлені у тебе присутнє слово "схрон". Це якийсь комплекс схронів чи слабкий словарний запас?

І ще.
А хто ти за національністю?

А это тебе важно???То шо ты-галичанин,видно невооружённым глазом.Харьков-он всегда был русскоязычным.И останется таким без бандер и мазеп!А харьковчане говорят на русском языке и герои у нас свои.:D

А это тебе важно???То шо ты-галичанин,видно невооружённым глазом.Харьков-он всегда был русскоязычным.И останется таким без бандер и мазеп!А харьковчане говорят на русском языке и герои у нас свои.:D

Так, важливо. Саме в цьому питанні. Якщо ти не українець, ти не маєш морального права щось тут ліпити проти Бандери.

Я впевнений, що моє коріння в Харкові більше за твоє, воно сягає як мінімум 19 століття. А ти, я майже впевнений, дитя з шовіністичними замашками якихось мігрантів з якоїсь Тамбовської області.
З.І. Не маю нічого проти Тамбовської області)

ще один дибіл ущімльоний ******* з імперсько-шовіністичним зрухом у мозку.
Харків ще у 1940-их роках був україномовним.
Ще Маяковський на будівництві Держпрому з подивом писав у щоденнику, що місцеві будівельники його маскальськой мови нє разумєють.
Своїх ****их героїв запихни собі у дупу і вали з ними на історичну землю - в смердючу росіянію. Ще в земляки мені нав'язуватися буде. Понаїхало тут гівна всякого хворого шовіністично-імперськими комплексами.

Так, важливо. Саме в цьому питанні. Якщо ти не українець, ти не маєш морального права щось тут ліпити проти Бандери.

Я впевнений, що моє коріння в Харкові більше за твоє, воно сягає як мінімум 19 століття. А ти, я майже впевнений, дитя з шовіністичними замашками якихось мігрантів з якоїсь Тамбовської області.
З.І. Не маю нічого проти Тамбовської області)

Самое интересное то, что по мнению бандеровцев, они имеют моральное право оскорблять русских

PS Ничего не имею против бандеровцев, но лишь до тех пор, пока они не не читают лекций, кто герой, а кто нет, и не рассказывают про "злую агрессивную Россию" и "белые и пушистые США и НАТО"

Назад
Зверху Знизу