Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

В Украину из РФ незаконно проникли 5 Камазов с вооруженными людьми

• Автор теми Автор теми Хаммер
  • Дата створення Дата створення
так Таратута вроде там ров выкопал - по всей границе Донецкой области...
вроде просто так уже и не проедешь...
и если они не видели машины на участке - то откуда знают про вооруженных людей??? это по следам переезда тоже можно увидеть?
а закопать что нельзя?этот ров Ш2.50 за 5 минут 10человек могут закопать участок чтобы прошла техника

все правда мид украины подвердили новость https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=3734950

Заява МЗС України щодо чергової провокації російської сторони на українсько-російському кордоні
Сьогодні, 12:39

24 травня близько 4 години ранку військовослужбовцями Державної Прикордонної служби України в районі пункту пропуску «Дібрівка» Донецької області було зафіксовано черговий несанкціонований перетин кордону з боку Російської Федерації п’ятьма вантажними та двома легковими автомобілями, в яких знаходилися озброєні люди. Є всі підстави стверджувати, що, як і попередні порушення кордону з боку Росії, ця провокація відбувалася за безпосереднього сприяння і потурання російських прикордонників.

Попри неодноразові вимоги України до російської сторони припинити провокації на кордоні, а також лицемірні заяви керівників Росії про нібито їх непричетність до підтримки терористичних угруповань у східних областях України, на практиці Кремль продовжує цілеспрямовано втілювати в життя сценарій подальшої дестабілізації ситуації в нашій державі. Його першочерговою задачею є зірвати президентські вибори в Україні 25 травня шляхом залякування, захоплення заручників, вбивств місцевого населення, унеможливлення нормальної роботи виборчих комісій.

Організоване російською владою проникнення на територію України озброєних терористичних формувань є нічим іншим як черговим актом агресії проти нашої держави, цинічним нехтуванням Росією норм та принципів міжнародного права. Звертаємося до всього міжнародного співтовариства із закликом невідкладно вжити всіх можливих заходів з тим, щоб зупинити агресора, не дати йому зруйнувати процес демократичного волевиявлення Українського народу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

я так понимаю, что они перешли...

а кто там еще может быть.не свеней же спасают от войны

путин- не ***ло!!!

"В субботу около 4.00 утра военнослужащие Госпогранслужбы Украины в районе пункта пропуска "Дибровка" (Донецкая обл.) зафиксировали очередной факт несанкционированного пресечения границы со стороны РФ 5-и грузовиков и 2-х легковых автомобиля с вооруженными людьми."

Каждый пропущенный пограничниками и силовиками террорист, несет смерть Украинским силовикам и горе в их семьи.
Доколе ?

FlelhVEZLqs.webp

я так понимаю, что они перешли...
да. и весь ****еж генеральско-турчиновский на деле - ниачем. сливают страну именно большие погоны и Юлькина команда руками комунистов и прастов

а закопать что нельзя?этот ров Ш2.50 за 5 минут 10человек могут закопать участок чтобы прошла техника

все правда мид украины подвердили новость https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=3734950

кидается пара помостов, и проезжают по ним.

"В субботу около 4.00 утра военнослужащие Госпогранслужбы Украины в районе пункта пропуска "Дибровка" (Донецкая обл.) зафиксировали очередной факт несанкционированного пресечения границы со стороны РФ 5-и грузовиков и 2-х легковых с вооруженными людьми."

я воть не помойму:confused:может лыжи по асфальту у меня не едут,КАК КАК они могли незаконно пересечь границу:confused: 5 грузовиков с людьми:confused: театр бл*ть абсурда , у нас шо проходной двор :confused:

Почему?

я воть не помойму:confused:может лыжи по асфальту у меня не едут,КАК КАК они могли незаконно пересечь границу:confused: 5 грузовиков с людьми:confused: театр бл*ть абсурда , у нас шо проходной двор :confused:

Мне тоже не понятно: или из трусости, или за деньги, или такие уж *****оиды? Ещё есть варианты?

Мне тоже не понятно: или из трусости, или за деньги, или такие уж *****оиды? Ещё есть варианты?

ну это все равно шо открыть свой дом нараспашку а потом бегать и кричать шо в нем воры колупаются:confused:

Незаконно лишь потому, что киевскому генералу ПВ денег не занесли перед "экскурсией".

это уже полноценное вторжение, почему наши власти сопли жуют!

С такими темпами, скоро эти осетины будут бегать по Харькову и резать головы на камеру.

Где-то содержимое Камазов в ближайшее время всплывёт....

всех впускать, никого не выпускать. Кто -то хочет занедорого росс вооружение.

Назад
Зверху Знизу