Мама дорогая, эти *****ы даже листовку свою создать не могут - ни ума, ни фантазии. Передирают всё подряд - причём у *****ов:
Шикарный зашквар, да.
Ответный ход будет?))
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Мама дорогая, эти *****ы даже листовку свою создать не могут - ни ума, ни фантазии. Передирают всё подряд - причём у *****ов:
![]()
4 сент, 2011
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Щас опять заверещат: "Порохоботы подделали, невиноватая я!"
А, может, Лизунька уже в порохоботы переметнулась?![]()
Давай, не нуди. Хватит загаживать собой тему.
О, проксиактивист подтянулся с убойным аргументом "Сам *****!"
Ждут методички, пока в растерянности.
Лизку из активистов исключат, как пить дать.![]()
О, проксиактивист подтянулся с убойным аргументом "Сам *****!"
Ждут методички, пока в растерянности.
Лизку из активистов исключат, как пить дать.![]()
Може хтось мені підкаже, а є роз'яснення від Богуцької, як закінчити війну, що треба зробити? Здати Донбасс і Крим раші, чи як ще? Що ця пані пропонує реально?Liza Bogutskaya: против войны, в конце концов.
Она не кончится, пока барыги у власти. Давайте себе признаемся в этом.
Так ********** с листовками нужно уметь. Посмешище, а не леворюциониры.Михуйло открыв свой цирк, однозначно будет иметь успех на гастролях. Могу ему предложить из своей клетки игнора редких пород обезьян.
Може хтось мені підкаже, а є розїяснення від Богуцької, як закінчити війну, що треба зробити? Здати Донбасс і Крим раші, чи як ще? Що ця пані пропонує реально?
А ху*ло у кого спіздив ?Anděl;61915463 сказав(ла):И да, таки, Петян ******* у ***ла про лодку.
Хто є "клюква"?А вы тоже заметили как клюква
Та що підкацаплена проксіактивістка.Хто є "клюква"?
А-ха-ха!Как же так можно палиться?
палиться в чем, в том, что слизали противопутинскую листовку? В смысле, что тож антипутинцы?
Шикарный зашквар, да.
Ответный ход будет?))