Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

В Украину вернулся диктатор Янукович-2

• Автор теми Автор теми Mio
  • Дата створення Дата створення
У нас одна девочка ездила в Иорданию к подружке, удачно вышедшей замуж за иорданца, торговавшего на Барабане .Там всi обожнюють своего короля. Он у них на денюжках даже напечатан. Отака *****, малята.
Ирида, так в Иордании наверное нету такой нищеты, беззакония, коррупции и прочих "прелестей", как в нашей стране.

Ирида, так там наверное нету такой нищеты, беззакония, коррупции и прочих "прелестей", как в нашей стране.
Однозначно. Там им дают всем жильё в городах, а они не хотят покидать свои родные места. Козоводство , видите ли , у них развито.

Однозначно. Там им дают всем жильё в городах, а они не хотят покидать свои родные места. Козоводство , видите ли , у них развито.

А эта свора никак не нажрется. ППЦ... видимо выкормыши КПСС и ВЛКСМ попадают под такую пословицу: Очі зивидющі, руки загребущі, а в гузні дна нема. :збентежений:

Я б не приймала за взірець Іорданію.

Зрештою всі країни приходять до демократичного устрою.
Що не заважає агнлійцям, чи японцям, наприклад, любити короля.

Тереба розділяти любов і владу

Я б не приймала за взірець Іорданію.

Зрештою всі країни приходять до демократичного устрою.
Що не заважає агнлійцям, чи японцям, наприклад, любити короля.

Тереба розділяти любов і владу

Ні, мені за взірець подобаються такі країни як Канада, Швеція, Швейцарія, Норвегія.

Колись читаю в ігровому чаті мацковського сервера ( в основному грають хлопці років 20 +/-)
один пише - путін сделал хуже, тири-пири
а другий "Ми не должни против путина ничего писать. Иначе чем ми отличаемся от ****ов?"

Це - молоді люди. Це вже не зашуганий совок.
Це не виховане. Це - генетичне.

Колись читаю в ігровому чаті мацковського сервера ( в основному грають хлопці років 20 +/-)
а другий "Ми не должни против путина ничего писать. Иначе чем ми отличаемся от ****ов?"

Це тупікова гілка розвитку. Хтось з ****стських чинуш навіть хвастався тим , що какапи кращі, тому що в них зайва зромосома.:D:D:D

Я їх тролила. Там почнуть - ети бєжєнци, єтот крим

А я пишу (ну, типу, я з *****ки) - "Ми далжни много работать, ми далжни много денег в крим атправлять, памагать. Ми далжни кармить данецк!!!"
І вони пів-дня матюкаються, засирають чат і вилітають в "мут".:D:D

Я їх тролила. Там почнуть - ети бєжєнци, єтот крим

А я пишу (ну, типу, я з *****ки) - "Ми далжни много работать, ми далжни много денег в крим атправлять, памагать. Ми далжни кармить данецк!!!"
І вони пів-дня матюкаються, засирають чат і вилітають в "мут".:D:D
Так ти вже "Терта" дама? :D:D:D
Все, траба по справаах іти. Буду потім. :)

Це тупікова гілка розвитку. Хтось з ****стських чинуш навіть хвастався тим , що какапи кращі, тому що в них зайва зромосома.:D:D:D

В нас в родині є генетичний *****.
Тобто - свого батька-*****а в очі не бачив.
Я досліджую цей феномен - чисто генетичний, бо ***** виріс тут, в абсолютно українському середовищі.

І от коли війна почалась , я зрозуміла, що ми все життя жили з данєцком.
Вилізло все . і "ми вас кормім" і "ви нас нєнавідітє" і "за 200 грн к пенсіі всєм глотку перегризу" і "не вибірай, дочка, харошєго, а вибірай ***ло"...

Все те, чого ми не розуміли, чому не було ні виправдань, ні пояснень, раптом вилізло з данєцка в такій страшній формі.

гєєєєни

Красавцы ***...:рл:

cac9gf.webp

Сахар, чем *****ы отличаются от торговых партнеров из РФ?

Вы фсе фрете
Порохоботы, почему я должен доверять этому человеку? (с)

ffj7gb.webp

ccc9be.webp
+

0eajbe.webp

Назад
Зверху Знизу