Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

В Украину вернулся диктатор Янукович-2

• Автор теми Автор теми Mio
  • Дата створення Дата створення
Семен Семенченко
10 мин. ·
Черговий мер українського міста виявився громадянином країни - агресора. Позаштатним співробітником Севастопольської окупаційної поліції. Його викрали вночі з кафе при мерії співробітники СБУ. Побили. Не допускаючи ні адвоката, ні родичів, ні народних депутатів відвезли в невідомому напрямку. І напевно депортували в РФ громадянином якої він є. По телеканалах пiшла інформація, що він "ніколи ніде не воював", в фб про це також розповіли волонтери і добровольці. Бабусі, подивившись вечірні сюжети, сказали "понаїхали тут" і переключили канал...
Стоп! Це я трохи захопився. Так надходять тільки з тими хто заважає красти, брехати і має честь. Решта під захистом. І спокійно панують собі далі. Як і цей мер. І найприкріше, що в таких випадках раптово замовкають голоси багатьох "волонтерів" і "добровольців" що встигли за ці роки неодноразово змінити "бойових побратимів". На більш вигідних і зручних.

МЕР МІСТА НА ДОНЕЧЧИНІ ВИЯВИВСЯ РОСІЯНИНОМ - НАРДЕП

Андрій Аксьонов неодноразово діставав закиди у тому, що є прихильником сепаратистів.

Мер міста Добропілля Донецької області Андрій Аксьонов виявився громадянином Росії.

Про це повідомив народний депутат від партії "Солідарність" Дмитро Лубінець, опублікувавши на своїй сторінці у Facebook заповнену Аксьоновим анкету на отримання російського громадянства, датовану 21 червня 2014 року.
За даними Лубінця, під час бойових дій влітку 2014 року Аксьонов виїхав до анексованого Криму, попросивши в окупантів надання російського паспорта. Місцем проживання в заявці він вказав Севастополь.

"Виявляється, що ще 27 листопада 2012 року А.А. Аксьонов був зареєстрований у м. Севастополь по вул. Щербака 8. За цією адресою також зареєстровано територіальний підрозділ УМВС Росії по Севастополю", - написав Лубінець.

Також нардеп зауважив, що під час виборів мера Добропілля 2015 року у ЗМІ з'являлася інформація про те, що в мери "балотується сепаратист", проте правоохоронні органи не вжили жодних заходів для перевірки цього факту.

Крім того, за неперевіреною інформацією, яку наводить Лубінець, 5 листопада Аксьонов виїхав з Росії через пункт пропуску "Сеньківка" (Чернігівська область). ТСН.ua направив Державній прикордонній службі відповідний запит для підтвердження цієї інформації.

Нагадаємо, що у березні 2017 року Аксьонов знову потрапив у ЗМІ через те, що назвав український прапор "рваною ганчіркою" та наказав*зняти стяги з адмінстративних будівель у місті.*Патріотично налаштовані депутати звернулися до мера з вимогою повернути державну символіку, на що мер відповів, що він цього робити не буде.
Більше читайте тут:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Артем Семеніхін міський голова Конотопа

Цви Ариели добавил 3 новых фото — с Mamuka Abashidze и David Makishvili.
18 ч ·
Фотографии моих товарищей Мамуки и Давида времён их службы в Луганской области. Оба приехали с началом войны воевать против сепаратистов и России. Обоих знал хорошо, много времени провели вместе.
Конечно, если завтра выкинут ещё кого-нибудь, или убьют кто-то напишет постик и о нем (или обо мне). Другие будут оправдывать свою бездеятельностью сообщениями Трегубова, Олешко, нойнеца и прочих баснописцов, мастеров-слова-за-тыщу-долларов-в-месяц, спикеров ведомств и прочих луценок ,что они замышляли ******, эрект, свержение власти или ************* несовершеннолетних мужчин.
Одному, бывшему грузинскому комбригу 1 бригады, ветерану французской , грузинскому и украинской армий - мешок на голову и незаконно выкинули из страны, а ведь он имел вид на жительство на основании работы в НГУ.
От другого, бывшего начальника АТЦ Грузии остались следы крови в его квартире и мы пока даже не знаем что с ним.
Ага, заговорщики. Только мне не рассказывайте.

hacge6.webp

Natalie Dubik
30 октября в 22:09 ·
Амина Окуева....и где на "мирной" территории...идёт беспощадная жесточайшая война везде 24 часа в сутки...и опять она защитила мужа... похоже она ушла работать в другое место. Нашла фото, которые делала на награждении батальона в котором она служила, на фото David Makishvili, один из троих военных которого варварским методом на самолёте "депортировали"с мешком на голове без документов в Тбилиси...

b7heag.webp

Депортація на батьківщину
Макішвілі згадує, що 21 жовтня йшов з дому до торгового центру, коли біля пішохідного переходу з мікроавтобуса із затемненим склом вибігли шестеро озброєних людей у масках і військовій формі без розпізнавальних знаків.
"Вони підбігли до мене… почали силою укладати на землю, бити прикладом автомата, одягли кайданки, застебнули позаду і почали обшукувати", - згадує він.
У нього забрали його особисті речі - годинник та гаманець - і посадили до машини, одягнувши на голову мішок.
На питання вони не відповідали, а через півгодини його пересадили у автомобіль для перевезення ув'язнених, де з нього зняли мішок.
Людина у формі національної гвардії України вимагала його код від телефону і почала ставити питання про те, кого з високопоставлених осіб він знає в уряді та силових структурах України.
На питання Давід Макішвілі відповідати без адвоката відмовився. Захисника йому не надали та через деякий час відвезли в аеропорт.
"Літак був маленьким, належав Нацгвардії, тому що всередині літака лежали журнали Нацгвардії, статути, різні документи. Через дві хвилини завели другу людину з мішком на голові - мого друга Георгія Рубашвілі, а потім вже Міхаіла Абзіанідзе, також з мішком на голові", - згадує він.

Макішвілі згадує, що більше за всіх нарікав Абзіанідзе, у якого дружина, громадянка України, та чотиримісячна дитина лишились в Україні.
Зараз в Абзіанідзе стоїть штамп про анулювання постійного дозволу на проживання. Йому заборонили в'їзд в Україну протягом трьох років.
За словами Макішвілі, такий же штамп стоїть у паспорті Рубашвілі, а ось у нього самого з собою в той день паспорта не було.
"У Міхаіла Абзіанідзе був постійний дозвіл на проживання, а в мене й у Георгія - тимчасові - до 20 грудня 2017 року", - вказав Макішвілі.

Абзіанідзе: "Я чистий, як кришталева вода"
Абзіанідзе був першим, кого затримали 21 жовтня для того, щоб відправити у Тбілісі.
Він якраз ішов в аптеку купувати чотирьохмісячній доньці ліки. Його також затримали озброєні особи у балаклавах та з мішком на голові відвезли до аеропорту.
"Мене перевели у спеціальну машину, в якій перевозять ув'язнених… Кайданки не зняли, сидів я там десь шість годин", - каже він.
За його словами, до нього кілька разів підходили слідчі, ставили питання, у тому числі про те, що він робив під час проникнення Саакашвілі в Україну.
Сам Абзіанідзе каже, що він перебував на українському боці кордону і його не переходив.
"У літаку я кричав, я весь на нервах, вони пристебнули мене руками до крісла літака, ноги замотали скотчем у двох місцях і сказали, що, якщо не замовкну, то можуть заклеїти рота скотчем. Я сказав, що буду мовчати, тільки не потрібно мені заклеювати рота", - згадує він.
Абзіанідзе, колишній співробітник державної охорони у департаменту конституційної безпеки, прилетів до України у жовтні 2014 року. За кілька днів, за його словами, він зробив пропозицію своїй нинішній дружині.
"Я поїхав в Україну одружуватись… Я з нею познайомився у Грузії, і наші стосунки тривали вже майже два роки, і я вирішив приїхати та зробити їй пропозицію. Ось так лишився потім в Україні", - каже він.

Політика та право
Адвокат Бека Басілая, який представляє інтереси всіх трьох депортованих у Грузію, сказав ВВС, що дії стосовно всіх підзахисних були аналогічні. Їх схопили на вулиці, завдали фізичних та словесних образ, і, без оголошення причин затримання чи прав, відправили у Тбілісі.
Він стверджує, що у всіх депортованих було легальне право на перебування в Україні.
"Це не можна назвати депортацією, тому що однозначно було незаконним обмеженням свободи людини та дії, які принижували цих трьох людей, що здійснили представники української влади", - каже Басілая ВВС.
Адвокат вже звернувся в прокуратуру та МВС Грузії, а також у МЗС, вимагаючи реагувати на дії влади України.
За його словами, грузинська влада зобов'язана почати слідство через дії стосовно громадян Грузії. Поки що відповіді на звернення не було.

Адвокат вже звернувся в прокуратуру та МВС Грузії, а також у МЗС, вимагаючи реагувати на дії влади України.
За його словами, грузинська влада зобов'язана почати слідство через дії стосовно громадян Грузії. Поки що відповіді на звернення не було.

Ну то давайте почекаєм що ж офіційна Грузія відповист, що ві тут волаєте третій день поспіль.

У меня родители в Украине живут, есть много друзей, в том числе и в Харькове. Я в Украине минимум 3-4 раза в год бываю и мне не безразлична судьба близких мне людей. Достаточно для заинтересованности?
А про информированность - каждый адекватный и интеллигентный человек должен быть информирован о том, что происходит в мире. Вы так не считаете?

Вы до сих пор хотите поговорить о моей жизни? Следующие личные вопросы задавайте в личку. Но не обещаю, что отвечу.

Это хоть что-то проясняет, но не объясняет ничего. Зачем мне писать в личку? Ваша персона, как таковая, мне не интересна, а обратила на неё внимание вот почему: она обрушивается с нападками на тех, кто не рукоплещет действующей власти, ушаты помоев льются на тех, кто так или иначе выражает своё инакомыслие (вИдение блага для Украины) - будь то Савченко, Йуля, Семенченко, Саакашвили... Не только в этой теме. Вы ж не в личке всё это делаете?

И шо это за пафос "Саакашвили выгнал грузинский народ", типа, дал пинком под зад? Вы за всех расписываетесь? Непосредственно от этого народа я слышала, что выжил его как раз олигархат, на который он стал наезжать, а далеко не простые люди. Да, не получилось у него победить клептократию - слишком высок её удельный вес оказался. Скорее всего, надеялся, что здесь будет иначе, т.к. сложились другие условия - Революция Гидности, светлые надежды на будущее и т.д.

В общем, НЕ ВЕРЮ я вам. Единственное, что может быть - вы переживаете за родителей и своих любых друзив, шо креслица зашатаются под их номенклатурными попами, если неадекватные хомяки в атаку пойдут.:D,

Стрелять ух уже не получится, но мешки на голову - вполне.

И Х-ло тут будет совершенно ни при чём.

З Ахметiвською "ТРК Україна" поливають лайном Народного Героя України підполковника Vano Nadiradze Причому беруть участь в цьому ті ж люди, які представляли Вано до цієї нагороди два роки тому. А решта -як в рот води набрала...
Грузинські добровольці Війни за Незалежність України. Воїни, офіцери, герої ... Тепер - агенти Кремля, зрадники, "ніде не воювали". Адже Вано -він не перший. Просто інших вже багато хто забув.
Пробачте нас. Пробачте нас, побратими...

Ты о повышении возраста и нищенских пенсиях? Это рехворма?:незнаю:

Вот видишь. Тут чего то ты не смотришь ни на европу, ни на мвф и тд. Вот они говорят - что это очень важная реформа. Тоесть когда европа критикует что то - зрадоебы тут как тут. КОгда что то хорошо оценивает, зрадоебы в лучшем случае молчат, а так вообще сами оценивают, они лучше знают.

З Ахметiвською "ТРК Україна" поливають лайном Народного Героя України підполковника Vano Nadiradze Причому беруть участь в цьому ті ж люди, які представляли Вано до цієї нагороди два роки тому. А решта -як в рот води набрала...
Грузинські добровольці Війни за Незалежність України. Воїни, офіцери, герої ... Тепер - агенти Кремля, зрадники, "ніде не воювали". Адже Вано -він не перший. Просто інших вже багато хто забув.
Пробачте нас. Пробачте нас, побратими...

О, тут тоже типично. Если конкретно говорят про кого то, то он аферист (сейчас разговор даже не о том, правда это или нет) - то секта сразу пытается все переиначить типо это говорят про всех.

Я знаю, яким буде наступний крок влади. Всіх добровольців, хто в 2014-2017 роках були внесені терористами до так званого "трибуналу л/днр" влада буде викрадати та відправляти до окупованих територій "на суд".
А фб спільнота буде являти нові шедеври диванного мислення, від "так він насправді був карателем" до "так він і не воював!"
Те, що відбувається сьогодні в Україні, це сутінки, за якими починається справжня ніч. Зараз ми ще можемо їх зупинити.
"А тем, кто ложится спать, спокойная ночь".
Виктор Цой

Тоже абсолютно левый вывод, который никак не следует из ситуации. Секте надо раздувать и придумывать, очень к власти хочется.

Семен Семенченко
25 мин. ·
Прийшла попередня інформація з Грузії
про місцезнаходження викраденого за наказом першого заступника голови СБУ Демчини активіста Рух "Визволення" підполковника Vano Nadiradze
Його, як і трьох інших грузинських добровольців і журналістів вивезли на поромі Чорноморськ - Поті. Пором йшов дві доби, тому інформації не було. Прислужники Порошенка вибрали такий шлях, розуміючи що хлопці з Внутрішній Корпус Батальйону Донбас не дадуть вивезти викраденого Вано через аеропорти.
Ми з хлопцями очікуємо підтвердження інформації з Поті і дякуємо виконавцям незаконних наказів корупціонера Порошенко за науку. Коли вони всі побіжать шукати притулку у своїх торгових партнерів в РФ Українська Влада буде перекривати не тільки аеропорти.
Але і пороми, тунелі і навіть щурячі нори.

Порошенко дал приказ ОПГ "СБУ", а зам главы ОПГ "СБУ" поручил выполнение подразделению "Альфа" совершить преступление и выкрасть нескольких человек, граждан Грузии, воевавших с самого начала войны с ***лостаном в добровольческих батальенах, настоящих героев Украины, у которых есть вид на жительство и даже беременная жена-украинка и журналиста с активной аккредитацией в Украине.

Одних скрутили прямо в кафе, затолкали в микроавтобус, принадлежащий частному лицу, других под видом коммунальщиков вломившись в квартиру повязали и увезли в неизвестном направлении.

Как выяснилось, увезли с мешками на головах в Жуляны (сообщили добрые люди), но это тщательно скрывали, при этом погранцы и полиция в нарушение всех возможных законов Украины и Конституции Украины препятствовали законным требования Народных Депутатов и не допустили их на территорию контроля, что является криминальным преступлением.

В итоге, совершенно по беспределу людей отправилив Грузию военным бортом нацгвардии Украины через территорию ***лостана (с которым у нас война по телевизору из уст пороха).

По телеку ни слова...При этом, именно сегодня кто-то перерезал кабеля какие-то телеканалу ЗИК и он не вещал 8мь часов.

Не пора ли перенимать опыт Зимбабве?
Ну выслал пару грузинских мафиози. Нафиг они нам тут?)) Своих ****нов хватает.

Однако.
***ов из Германии ЕС хоть не собирается назад в Украину депортировать?
А то у нас своих перебор, особенно во власти.

Как выяснилось, увезли с мешками на головах в Жуляны (сообщили добрые люди), но это тщательно скрывали, при этом погранцы и полиция в нарушение всех возможных законов Украины и Конституции Украины препятствовали законным требования Народных Депутатов и не допустили их на территорию контроля, что является криминальным преступлением.

В итоге, совершенно по беспределу людей отправилив Грузию военным бортом нацгвардии Украины через территорию ***лостана (с которым у нас война по телевизору из уст пороха).

Чувак, Деревянко не пускали не к задержанным, его не пускали в зону таможенного контроля, более того, утверждая, что никаких подозреваемых в совершении преступлений там нет (собственно, и не должно быть). Все это записано множеством камер.
Семен Семенченко
25 мин. ·
Прийшла попередня інформація з Грузії
про місцезнаходження викраденого за наказом першого заступника голови СБУ Демчини активіста Рух "Визволення" підполковника Vano Nadiradze
Його, як і трьох інших грузинських добровольців і журналістів вивезли на поромі Чорноморськ - Поті.
Я вірно зрозумів - злочинна влада спочатку відправила грузинських добровольців і журналістів з пакетами на головах спецрейсом через територію Росії, нахабно стверджуючи, що нікого з них в Жулянах немає, але потім вирішила, що це не достатьно жорстоко, та повернула їх до України, щоб відправити поромом? :D

Семен Семенченко
25 мин. ·
...
Коли вони всі побіжать шукати притулку у своїх торгових партнерів в РФ Українська Влада буде перекривати не тільки аеропорти.
Але і пороми, тунелі і навіть щурячі нори.
Заради такої події цей Геракл викопає тунелі між Україною та РФ та поверне Крим разом з поромними переправами?

Назад
Зверху Знизу