Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

В Украине готовится частичная мобилизация

• Автор теми Автор теми doktor_7878
  • Дата створення Дата створення

Лично вам пришла повестка?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1951
З огляду на історію нашого спілкування, цікаво взнати чому немає бажання
Я занадто старий для того, щоб будувати військову кар'єру. І мені подобається моя цивільна спеціальність.

Это бюджет нашей обороны. 102 миллиарда гривен только на Вооруженные силы Украины. Мы на 30% в среднем поднимаем заработную плату нашим воинам. Я понимаю, что это кому-то не нравится, но мы это сделаем,
– сказал Пашинский.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Почему никто служить не идет из ХФорума? Такие деньжищщи предлагают новобранцам. Походу BigBrother уже раздел не модерирует :)

Почему никто служить не идет из ХФорума? Такие деньжищщи предлагают новобранцам. Походу BigBrother уже раздел не модерирует :)

Патриот, никогда за деньги служить не будет.

Взагалі то служити з ХФ теж йдуть, знаю хфорумчан, які служать.
І я давно вже не модерую ХФ. А що, треба?

Сколько можно уже воевать...

я так понимаю, и тем ,у кого контракт заканчивается, тоже отсрочка идёт на неопределённое время.
Офіційних роз'яснень ще нема, вигадувати не хочу. Я навіть дні не рахував і до цього.

На Азове *****ы нашим в лицо харкнули,наши молча утерлись
А вы тут все стратегиями меряетесь: разрабатываете планы эвакуации и мобилизации,контратаки и падения кремля...
Самим не смешно с пустого в порожнее переливать?
На тебе взагалі можна сцяти, стратегу хфорумний. Ти ще й радо обличчя підставиш.

мужчины, кто имеет мнение, магазины от РПК насколько уждобны в применении с Ак-74?

мужчины, кто имеет мнение, магазины от РПК насколько уждобны в применении с Ак-74?

Мав змогу більше взяти, але завжди таскав саме єдин, примкнений. Всі інші -звичайні. Одного разу дуже допомогло.
Якщо під них є підсумки, то можна більше. Тошо магазини теж мають вагу. Краще патрони, ніж пластмасса. Ці магазини не дуже зручні. Якщо купуєш, я б краще подивився китайського равлика на 75-100

Мав змогу більше взяти, але завжди таскав саме єдин, примкнений. Всі інші -звичайні. Одного разу дуже допомогло.
Якщо під них є підсумки, то можна більше. Тошо магазини теж мають вагу. Краще патрони, ніж пластмасса.
я такої ж думки , дати перший шквальні черги з великого магазину , потім вже звичайні на 30 патриків приміняти . ніколи в руках відверто кажучи не тримав, як воно в позиції лежа..

я такої ж думки , дати перший шквальні черги з великого магазину , потім вже звичайні на 30 патриків приміняти . ніколи в руках відверто кажучи не тримав, як воно в позиції лежа..

Погано лежа. Та воно и з 30 не фонтан. Тому сошки придумали :)

Шквальні черги то таке, але коли ти не рахуєш приблизно набої, і маєш залишится без них, а перезаряджати ніколи...не дадуть...тут 45 витягує. Але це поодинокий випадок

Погано лежа. Та воно и з 30 не фонтан. Тому сошки придумали :)

Шквальні черги то таке, але коли ти не рахуєш приблизно набої, і маєш залишится без них, а перезаряджати ніколи...не дадуть...тут 45 витягує. Але це поодинокий випадок

:)

Взагалі, якщо казати за рпк, то це дуже важка та велика зброя з сумнівними характеристикими. І тулять його тому, що він є. Єдиний + це те єдиний набій у підрозділі, та взаємозамінні магазини більшої ємності. Але....але, якщо беремо РПК, та робимо полегшений булпап, покращений пламегас, та боєпитание от равлика, да так, щоб не заважав. Та ще на нього простеньку оптіку х4. То вийде добра зброя для марксмена. Ще прибрати автоматичний вогонь, щоб не перегрівався, та взагалі набої коштовні. Важкий та подовжений ствол, більш збалансована зброя..пук-пук-пук...палець заєбеться, але набоїв буде ще багато, і ствол цілий. Тим паче, рпк74 патрон радикально більш легший, і лент нема. Тож кількість пострілів вдвічи більше при той самій вазі бк. Нажаль знизити радикально автоматичний темп стрільб наврядчи можливо. І неяких кріплень під ножі та гп на нього не тулити.
Рпк на складах багато. Єдина модернізація калашматів, яка має сенс для армії, проста та дешева. Тим паче у простих ак багато розстріляних стволів.
Мабудь, це єдиний варіант калашмата, за який я був би готовий викласти гроші до 25 тис. Грн. І то якщо ствол не розстріляний

Назад
Зверху Знизу