Статус:
Повідом.: 26431
Повідом.: 26431
- 🟠 23:03 Загроза ударних БпЛА Загроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Не можна. На вилці та рамі присутні кріплення лише для дискових гальм.И еще: если я куплю Трек 3700 с механ.тормозом можно ли его поменять на вибрейк(сам тип тормозов) и если да, то цена вопроса какая?
Те саме, що і у найпершому пості - бери, що подобається. +- вони всі однакові.Кстати, что скажите об этом агрегате, как вариант?⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
І не бери останнього року моделі - минулі такі самі, але дешевше. У цьому ж магазині бачу 2013 треки 3700-3900-4300 2011-2013 років за привабливишими цінами. Є і з вібрейками.
Трава, трещать, стучать - бредятина.Кстати, в магазине продавец выяснил сколько я в среднем катаюсь. Сказала, что 3 раза в неделю по лесу и дорогам грунтовым по 40км. Так он подсчитал, что при 120км в неделю мне надо будет подтягивать дисковые тормоза раза 3 за сезон...Мне кажется это часто. Читала на форумах жалобы, что трещат или стучат они, трава попадает в них...короче. Запутали меня. Поэтому и пошло резкое неприятие дисковых.
Якщо колодки не дюже, то може і 3 рази вийде. Але це не довго і не складно - 1 хвилини вистачить. Вібрейки, доречі, теж зношуються та їх теж треба іноді підтягувати. Вібрейки, доречі, теж треба іноді підтягувати бо вони, як це не дивно, теж зношуються

Якщо ти так вже боїшся дисків - бери без них. Хочаб тому, щоб точно потім ніяких "навіщо я їх взяла" не було - бери, що подобається, це найголовніше.
Ну взагалі вважається, що 30% достатньо мотивує взяти БУ. Але тут лише тобі вирішувати - хтось і за 10% знижку візьме БУ, а комусь і задаром воно не потрібне.Я его брала кататься. Почему и полюбила именно Трек - понравился. Он не битый, не ломаный, этого года, но побывал в руках многих любителей.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Останнє редагування: