Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
ХЗ чем отличаются но по бергамонту в нете нашел пару прямо противоположных отзывов первый мол этот вел не предназначен для большого веса и второй - езжу на бергамоде 2 месяца (вес 128кг)...а чим відрізняється середній мтб,який для екстриму й не призначений,від отого бергамоту?
120 це багато для будь-якого "звичайного" вела.все ж таки їх проектують під середню вагу людини й збільшення її у півтора рази може зіграти.хоча звичайно із запасом проектують.
що до взагалі я вже написав - витримає той бергамот і бордюри,і лісопарк.
що до 120кг - я хз.
азимут рулит)
ЗЫЫ. Я осознаю разницу между городским/гибридом/мтб велом и понимаю что не горам кататься буду, но хочу просто все варианты рассмотреть![]()
псс - що до мтб я тобі сильно не підкажу.але так швиденько загугливши той трек на асері/алівіо і посередньою вилкою за 4к взимку... як на мене дорого.не женись за найновішими моделями - велика націнка за 2012.
Этим летом с мужем по совету знающего чела купили себе Specialized Hard Roc и Myka. Остались довольны. Велы стоят своих денег, ничуть не жалеем потраченных 8000 . Катаемся не жалея как по городу так и в лесу. Осенью были на техосмотре, так даже шины подкачивать не нужно было.Друзья в прошлом году купили Specialized - разные модели, но ценовой диаапазон примерно одинаковый - около 5 тыс.
хоча шосе за містом і харківські магістралі вже речі зовсім різні - у першому випадку на мтб буде жопа.