Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

в этой теме помогаем определиться с выбором велосипедов.

🟢 19:17 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 19:17 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
а чим відрізняється середній мтб,який для екстриму й не призначений,від отого бергамоту?

• 🟢 19:17 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
азимут рулит)

а чим відрізняється середній мтб,який для екстриму й не призначений,від отого бергамоту?
ХЗ чем отличаются но по бергамонту в нете нашел пару прямо противоположных отзывов первый мол этот вел не предназначен для большого веса и второй - езжу на бергамоде 2 месяца (вес 128кг)...

120 це багато для будь-якого "звичайного" вела.все ж таки їх проектують під середню вагу людини й збільшення її у півтора рази може зіграти.хоча звичайно із запасом проектують.
що до взагалі я вже написав - витримає той бергамот і бордюри,і лісопарк.
що до 120кг - я хз.

120 це багато для будь-якого "звичайного" вела.все ж таки їх проектують під середню вагу людини й збільшення її у півтора рази може зіграти.хоча звичайно із запасом проектують.
що до взагалі я вже написав - витримає той бергамот і бордюри,і лісопарк.
що до 120кг - я хз.

ОК, сенк за развернутый ответ.

а по поводу Trek 4300 что можно сказать?

ЗЫ. Может посмотреть в сторону 29-х МТБ типа
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

ЗЫЫ. Я осознаю разницу между городским/гибридом/мтб велом и понимаю что не горам кататься буду, но хочу просто все варианты рассмотреть :D

Что это ?
Это типа аналог "Ашана"?

Останнє редагування:
ЗЫЫ. Я осознаю разницу между городским/гибридом/мтб велом и понимаю что не горам кататься буду, но хочу просто все варианты рассмотреть :D

от я їздив на мтб,а потім спробував диванну сидушку з амортизатором,планетарку,посадку без навантаження на руки,усілякі зручності починаючи від нормальних щитків і багажнику і закінчуючи нормальним світлом - тепер я їзджу на класичному європейському міському велі.я знаю,чого я хочу,і виходячи з цього узяв собі відповідний вел.

що тут дивитись - постав собі тз для вела і вже з цього виходячи вибирай

пс - так,азімут це ашан

псс - що до мтб я тобі сильно не підкажу.але так швиденько загугливши той трек на асері/алівіо і посередньою вилкою за 4к взимку... як на мене дорого.не женись за найновішими моделями - велика націнка за 2012.

псс - що до мтб я тобі сильно не підкажу.але так швиденько загугливши той трек на асері/алівіо і посередньою вилкою за 4к взимку... як на мене дорого.не женись за найновішими моделями - велика націнка за 2012.

Сенк!

Привет всем!

Хочу купить себе велосипед. Рост 188, вес 82кг. Буду признателен за советы по выбору. Велосипед хочу использовать активно, то есть не только ездить по городу и пригороду, но и в Крыму по горам катать(до этого мучался с прокатом). Если кто знает где сейчас есть скидки на велосипеды, буду признателен. И насколько плохо покупать велосипеды прошлых годов - допустим не свежие модели, а 2011 и 2010 годов. Можно ли на такие велосипеды найти запчасти или это уже будет проблемно.
Это мой первый велосипед, но кататься я умею и люблю.(горки, бордюры и т.д.)

Друзья в прошлом году купили Specialized - разные модели, но ценовой диаапазон примерно одинаковый - около 5 тыс.

Я тоже хочу купить велосипед от 4 до 5 тыс. (такое возможно? :))

Приветствую. Выбор между:

Подскажите пожалуйста плюсы-минусы этих моделей.

Перечитал тему с начала, понял что модель в такой ценовой категории и с дисковыми тормозами - не подходит.

Расскажите тогда разницу между тем же Bergamont и BGM
Из того что я заметил - у Bergamont переключатель Shimano Touney, а у BGM - Shimano Acera

Либо посоветуйте свои варианты, бюджет около 3000.
Б/У не хочу рассматривать. хочу взять в магазине, с доками, гарантией, и обслуживанием.

Останнє редагування:
Друзья в прошлом году купили Specialized - разные модели, но ценовой диаапазон примерно одинаковый - около 5 тыс.
Этим летом с мужем по совету знающего чела купили себе Specialized Hard Roc и Myka. Остались довольны. Велы стоят своих денег, ничуть не жалеем потраченных 8000 . Катаемся не жалея как по городу так и в лесу. Осенью были на техосмотре, так даже шины подкачивать не нужно было.

то ви так катаєтесь
у мене у сетри з хлопцем її теж хардроки, так кожен раз, коли заїздять, кручу ім лісапеди. навіть після того, як трохи джипом переїхало вел, колесо рівняв :D. щоправда вони так бережуть вели, що аж страшно, і їздять багато і екстремально.
і після отих ТО у харківських магазинах теж роботи вистачає. втулки, педалі зтягувати не вміють, особливо гальма дискові механічні "добре" роблять - 2+мм зазоз між нерухомою колодкою і диском, а рухома тупо тре.

Ну для такой езды как у ваших друзей, другие велы нужны... А нам важно, что бы брать с них по максимуму для наших потребностей и чтобы мороки с ними в плане техническом не было. Мы по городу практически не ездим, только лес и грунтовки и все супер. После мокрого песка промываем его хорошо и все супер. Сравнивать мне не с чем, кроме Орленка и Украины=), но я вполне довольна сваей Myka. Жду не дождусь весны!!!!

Specialized рулит!!!

Подскажите вело чайнику. Не катал на веле со времен Десны и Украины.

Хочу взять велик. Большую часть времени у нас за городом катать но хочеться и в горы иногда выезжать.

Горный велосипед на наших равнинах чем-то будет сильно хуже шосейного или можно смело брать?
Два вела покупать не хотелось бы.

з.ы. По бюджету готов выше среднего выделить.

95% їздоків по харкову їздять на мтб, доволі вдало, і навіть мене, що їздить на класичному європейському сіті-байку, парафинять аля "мтб універсальніший", "по наших дорогах на мтб навіть краще" тощо.

хоча шосе за містом і харківські магістралі вже речі зовсім різні - у першому випадку на мтб буде жопа.
якщо ж під "нашими рівнинами" мається на увазі не шосе, а пересічна місцевіть, грунтові дороги тощо, то тут як раз мтб й треба. звичайно хардтейл, чим менше нерівностей - тим більша рама.

Думаю больше буду по пересеченной местности ездить. Люблю фотографировать и велик скорее всего буду использовать чтоб быстро добраться куданить черти-куда за городом на выходные, пофотографировать природу-зверушек.
Ну и по горам в велопоходы, но это врятли чаще чем пару-тройку раз за год.
Просто может быть стал бы ездить на работу на велике по городу. Пока честно говоря ссцыкотно, с нашими водителями но может все таки начну и по городу катать.

хоча шосе за містом і харківські магістралі вже речі зовсім різні - у першому випадку на мтб буде жопа.

А в чем жопа?
Первое что приходит в голову по различиям - другой набор скоростей (отсутствуют скоростные передачи в горном велике? ) и другая посадка.
Что то еще упустил?

посадка і є
на мтб коротка висока рама. посадка відповідно з доволі великим опором на руки і жопою здвинутою назад, що дозволяє вільно сильно змінювати положення центру ваги. це потрібно для їзди по нереальним колдойобінам і великим схилам, але нахуй непотрібно для їзди по ровній дорозі.
і якщо якість там стежки у лісі, грунтовки по полях за харковом чи навіть звичайні середньостатистичні харківські дороги ще можна прирівняти до колдойобин, де працюватимуть і руки, і спина, то на шосе за містом, де ти тупо в одній позі педалитимеш довго, руки й спина знаходитимуться у постійному напруженні і відповідно втомлюватимуться.

тобто якщо їздитимеш там, де з сідла ставати не треба, то й мтб тобі не потрібен.
але навіть щоб їздити по харківських дорогах привставати на ямах, котрих дохуя, треба :р
якщо звичайно не на двопідвісі
я не стаю - у мене під жопою два амортизатори й м'яке широке седло.

Добрый день! Помогите пожалуйста с выбором велосипеда. Хочу подарить мужу. Рост 184, вес 100 кг. Полный профан в этом деле... Может предложите варианты... цена до 3000 грн. Заранее спасибо всем не безразличным.

мтб бери

помогите с выбором вела хочу Ghost или GТ,не могу выбрать ,были б деньги взял бе сразу два бюджет 5000

Назад
Зверху Знизу