Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

В чём причина успеха ВО "Свобода" на прошлых парламентских выборах?

• Автор теми Автор теми hussar
  • Дата створення Дата створення
Свободовец Игорь Мирошниченко делает деньги на россиянах, но скрывает это
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Отличная статья про бизнес свободовского депутата И. Мирошниченко, про который он тщательно скрывает

То ти одинак серед, як ти кажеш, “лайна» навколо? А куди поділися твій рід, нація?

Мои родные и близкие не связаны со всякими там партиями, а по национальной принадлежности людей не имею свойства измерять... мне важны личные качества человека, а не его национальнсть, язык и пр.

шо за вздрочь? Я думал тут про электорат ВО СВОБОДа, а тут каких-то *****ов крутят . Даж смотреть не стал.

Останнє редагування:
Нормальный пост. Свидомые намного больше кизяков мечут
Феерично )))Тоесть, ты как бэ и понимаешь, что это кизяк, но поскольку этот кизяк в сторону свидомых, то ты как бэ и не против считать этот кизяк за нормальность.

Уліблені заняття свободівця Павла Зайця.

9cEyO_VxWTo.webp

x_27ebc279.jpg

x_1d20d687.jpg

x_3b243430.jpg

Свободовец Игорь Мирошниченко делает деньги на россиянах, но скрывает это

Отличная статья про бизнес свободовского депутата И. Мирошниченко, про который он тщательно скрывает

Як він може приховувати бізнес, якщо сам всі цифри вказав у декларації, яка є у вільному доступі на сайті ЦВК, як і декларації будь яких інших депутатів?

Стаття ця таке лайно! :D

Приписування володіння Мірошниченком ресторана De Kindrat та готелю NyvkyPLAZA притягнуте за вуха. Бо замість того, щоб привести офіційні дані з Єдиниого державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, автор будує докази на непідтверджених плітках та чутках. Це вже просто для *****ів та лохів розрахована стаття. :рл:

ПС: Закон забороняє мати бізнес членам сім'ї нардепа?

Останнє редагування:
Якщо на свободівців електорат Януковича знайшов тільки такий компромат, то на електорат Януковича не треба й шукати, досить вийти на вулиці, досить ознайомитися зі ЗМІ, досить послухати людей і компромат на свободівців буде пшиком порівняно з тим, що електорат Януковича робить в державі.

До чого тут це? Мене нудить від ПР і Бородавок однаково, як і від Швайок та ВО Свобода

Злочинні свободівці-фанатики вчиняють фізичну розправу над “інакомислячими”, хто піддав сумніву святість ТягниБОГА

Ну и да, что же вы не прокомментировали фото про кнопкодавство??? Что так..там тоже Свобода ничего не знает и не имеет никакого отношения???

А навіщо мені це робити? Це вже обговорювалося в цій темі. Ви просто спізнилися з поданням цієї інформації, stragecap працює оперативніше. :D
Цю депутатку-кнопкодавку покарано за партійною лінією, вона знята з посади голови районного осередку партії, а депутату, що залишив свою картку без нагляду, оголошено догану.
Ще питання?

Останнє редагування:
А тем самым, там кроме проплаченных есть и их активисты, а связь между этими факелодрочерами и Свободой самая прямая - финансовая. И при этом тот же Михальчишин стоит потом с этими памперсами,носившими факела в **** и дает распоряжение. Коль уж Вы такой знаток то и фото видели. Ну и да, что же вы не прокомментировали фото про кнопкодавство??? Что так..там тоже Свобода ничего не знает и не имеет никакого отношения??? Неужели Вы думаете, что в стране одно очумело дурачье живет, которым только с рупора крикни:" Слава героям" и оно бездумно будет в ответ кричать: "Украине Слава"? И зачем Вы мне видео фанатов притащили??? Один из вариантов проплаченной агитки - использование ультрас футбольных команд, такая херня есть и у ультрас Черноморца, только когда Свобода решила устроить марш в Одессе по поводу Максима Чайки - ее фанаты не поддержали и сказали, что с этой ****ью они ходить в одном строю не будут.

Видно, что у человека так прет, что еле-еле успевает клавиши давить.. А от этого текст такой сумбурный, что трудно читать и через минуту не вспомнишь о чем ...

А тем самым, там кроме проплаченных есть и их активисты, а связь между этими факелодрочерами и Свободой самая прямая - финансовая.

Ви взагалі не маєте уяви, як збираються подібні марши. Зайдіть на сайт ВО Свобода та подивіться організаторський механізм. Якщо людина бажає приймати участь в якихось акціях, вона підписується на відповідні розсилання та безоплатно, якщо підтримує тему акції, йде на їх підтримку. На зборах ні про які ******ські лозунги не інструктують, у ВО Свобода є власні гасла, ніяким чином не пов'язані з нацизмом. Крім того на зборах інструктують щодо неприпущення в жодному разі застосування фізичної сили у відповідь на можливі провокації, хоч сплановані, хоч спонтанні. Тому формально участники акцій не мають можливості протидіяти провокаторам крім дипломатичної, але це в такому випадку недієво.

А Вы знаете? Лично участвуете и механизм изнутри раскрываете? :) Так может и Вы там зигу с СС кричали? Что Вы мне про сайт рассказываете, кто там будет Вам в подробностях рассказывать как покупаются студенты или другие залетные для проведения этих самых маршей? Ну кому Вы рассказываете "про подписываются и бесплатно"?? Одесскую мэрию штурмовали именно платные кричалы и студенты, которых потом собирались отчислить. ДА да..про "***ву" мы слышали тоже из "сайта" на Говерле :) А мэрию и другие структуры штурмовали кто? И после Вы пишите про "не застосування силы" :іржач: И в случае со штуромом свободвцев провокация заложена изначально, чего только стоит видео и кричалки специально подобранные под действия милиции, и в киевском "дворе" прохожая уборщица затеяла драку? :) Вы хоть сами верите вто, что пишите?. Про кнопкодавство свободовцами что-то на их сайте написано???

Чергова порція маячні від вас. В акціях Свободи приймав участь та знаю, як все організовується, а також що платних крикунів там немає.

До речі зазначене вами місце проживання багато про що каже! ;) Скільки вам платять?

ПС: У мене до вас пропозиція: видайте себе за свободівця та зареєструйтеся на офіційному сайті, та підпишіться на розсилання запрошень до акцій. Коли буде акція, сходіть та на все подивіться власними очима. А потім зробите висновки. Згода?

Останнє редагування:
18 декабря представитель ВО «Свобода» Иван Грында направил в прокуратуру запрос, в котором обвинил БФ «Хесед Арье» в антиукраинской деятельности

Молодец. Подайте на него в суд.

«Свободе» не понравились кадры из фильма, когда девушки в украинских строях приветствуют гитлеровцев цветами. Это была первая претензия к нам.

А кадры должны были обязательно понравиться, да? Или ты намекаешь на "какможнотакпоступитьэтожеевреи"?

Я не намекаю, а говорю прямым текстом, что ложь и неприкрытый ************ - синонимы этой "Свободы". Но роботам и рабам, которым нужен пан, всегда будет возможность крикнуть "Хероям слява"

Что не ясно: подай на него в суд и за ложь, и за ************. Как это сделать - спроси у Кивалова. Или слабо?

А..ну тогда понятно, "пациенты" Свободы, то то я думаю, что так риторика похожа. Платят? На форуме, кто кому и причем тут Одесса??? Я еще раз задаю простой вопрос, что там в свободовской агитке про кнопкодавство написано или так же мне тут рассказывать начнете, как и за "бесплатность" ? :D Что пишется на официальном сайте все знают и как там затираются посты вместе с банами участников -так же. Поэтому не нужно тут других считать глупее себя.
Еще одно мега действо по "свободовски"

Свобода слова по "Свободовски":

Я зрозумів, ви зовсім не читаєте моїх постів, тобто ви стовідсотковий бот.
До речі риторика у вас як у росонаціоналістів-шовіністів, я навіть і не знаю, що може бути гіршим за таку долю.

До чого тут це? Мене нудить від ПР і Бородавок однаково, як і від Швайок та ВО Свобода

Злочинні свободівці-фанатики вчиняють фізичну розправу над “інакомислячими”, хто піддав сумніву святість ТягниБОГА

то что на видео тянет на статью из УК.

Мітинг ВО Свобода:
post_27700.jpg

Те, що платять за мітинг - це правда. Це коли до сволотівської ходи запрошують сторонню організацію, то її керівнику дають великі гроші. А простим сволотівцям за прихід на мітинг нічого не дають. Вони безкоштовна зазомбована раб-сила

Тебе «нудить» то й що? Звернись до лікаря. Що ж до Свободи, то це національна українська партія, яка має право на життя. Українцям видно прийшов час подумати про Україну, про націю, а не віддавати своїх предків, свою історію, свою культуру і т.п. на розтерзання інтернаціоналістів.

А! Ну і почалося: "Я не маю голову, я лише хочу - ВО Свобода! Тягнибок! Швайка!" (нагадує "Ленін! Партія! Комсомол!"). ВО Свобода це не націоналісти. Більшість націоналістів плюють на вашу маріонеткову ригіональську партійку
IKJqcV-tixk.webp

Так, але хто ті хлопці, та чому вони розмовляють російською?

То ж ваш Животовський (Гриня), свободівець-активіст. Та більшість вашого осередку - російськомовні

Останнє редагування:
Те, що платять за мітинг - це правда. Це коли до сволотівської ходи запрошують сторонню організацію, то її керівнику дають великі гроші. А простим сволотівцям за прихід на мітинг нічого не дають. Вони безкоштовна зазомбована раб-сила

Потрібно було писати "це правда 100 ВІДСОТКІВ!" - так було б переконливіше. :іржач:

Я вполне четко задал тебе вопрос

А я достатньо розбірливо дав на нього відповідь, але ж ви не читаєте постів повністю.

Назад
Зверху Знизу