_Квітка_
К
Хруй- ты чтоле?)
Та ні. Але що цікаво - вчора в політичній темі в мені Хруя запідозрили, сьогодні в кулінарній.
Маю підозру, що це з-за мови?

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Хруй- ты чтоле?)
Не, потому что "з-за" та "брала"Та ні. Але що цікаво - вчора в політичній темі в мені Хруя запідозрили, сьогодні в кулінарній.
Маю підозру, що це з-за мови?![]()
Может тогда когда и ураган снес теплицы и была с Египта.Не знаю точно.
Снйчас у нас лук подешевел.Посмотрим через сеолько подешевеет в Украине
То тебя еще Каракатица не видела![]()
А що вона мені? Я ж не один з тих чортів, яких вона по форуму ганяє.
Я - поважна пані.![]()
А при чем тут вторая половина июня к началу мая?
Ну так сейчас переход с остатков старой капусты на молодую - как и в случае с картошкой, цены априори нереально высокие, на непродолжительное полный период. В конце июня то уже совсем другая песня
Не одна з тих чортів, будь внимательнее
Потому что старой банально осталось уже очень мало, она не бесконечна. Такое всегда, из года в год, очень странно, что вы это заметили только сейчас
В атб лук по 32.65 грн
Потому что старой банально осталось уже очень мало, она не бесконечна. Такое всегда, из года в год, очень странно, что вы это заметили только сейчас
Круто ×××...У нас где то 30 гривен кило.И то это дорого..в прошлом году было 5 лир.Хотя.....Это то же было те же 30 гривен
Так у вас може ж своя грунтові полуниця.В нас теплична поки що.Ну і ще ми не настільки бідні, купуємо полуницю по 120 грн.можемо собі дозволити![]()
Так у вас може ж своя грунтові полуниця.В нас теплична поки що.Ну і ще ми не настільки бідні, купуємо полуницю по 120 грн.можемо собі дозволити