Статус: Офлайн
Повідом.: 40325
Повідом.: 40325

...
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Сегодня опять ел шаурму.
Еще сегодняшнее фото.
У людини абсолютно офіснопланктонна ментальність. Формат корпоратива на його думку - найкращий для іміджу президента.
А шо ви хочете від людини, яка не має відповідної освіти і ніколи не працювала в цій області.
Тобто вона не розуміє "Хто я, де я".
Поки воно давить на "простоту", але в *****ів є прислив'я
"Простота хуже воровства" (с)
эта команда ЗЕ вообще уже берега попутала
А в цей час зебіли збирають голоси під петицією Зеленському про присвоєння званя"народний артист" Зеленському. І,до речі ,пропонують це зробити " без дотримання норми ч. 3 ст. 10 Закону України «Про державні нагороди України»"
А в цей час зебіли збирають голоси під петицією Зеленському про присвоєння званя"народний артист" Зеленському. І,до речі ,пропонують це зробити " без дотримання норми ч. 3 ст. 10 Закону України «Про державні нагороди України»"
Посмотри сколько там подписантовА шо так мелко?
А чем тебя не устраивают новые лица?
![]()
Посмотри сколько там подписантов![]()
Зеля сказав тепер геть всі президенти, а сам він як відомо нікому нічого не винен. Вибрали, жеріть поки не вдавились.![]()
Порохоботство - це не є якесь унікальне українське явище, це просто один з сучасних різновидів рабськості. Рабський спосіб думати і діяти.