Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ужас возврата субсидий: оказалось, правда

• Автор теми Автор теми Wowa
  • Дата створення Дата створення

Сколько субсидии у вас требуют вернуть?

• > 5000 грн

Голосів: 30 8.9%
  • 4000-4999

Голосів: 7 2.1%
  • 3000-3999

Голосів: 19 5.7%
  • 2000-2999

Голосів: 58 17.3%
  • до 2000 грн

Голосів: 74 22.0%
  • Требования вернуть субсидию еще не получил

Голосів: 106 31.5%
  • Даже начислили какие-то копейки за май

Голосів: 42 12.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336
прийшла квитанція за газ, 18 з копійками кубів за 3 людей:рл: ***** що вони всі гріють???

прийшла квитанція за газ, 18 з копійками кубів за 3 людей:рл: ***** що вони всі гріють???

это наверно с учетом отключения горячей воды... сейчас плановые ремонты, поэтому накидывают и за подогрев - вместо 4.4 рисуют по 6 с человека

это наверно с учетом отключения горячей воды... сейчас плановые ремонты, поэтому накидывают и за подогрев - вместо 4.4 рисуют по 6 с человека

Или, колхозанский счетчик на дом поставили, и все утечки и воровство раскидали на честных потребителей.

Или, колхозанский счетчик на дом поставили, и все утечки и воровство раскидали на честных потребителей.

это если дом со счетчиком... хотя сейчас сезон консервации начался - лупасят газ аж гай шумит! или кто-то в доме усиленно ******* гонит :D

це з урахуванням того ***дського ящика, який рахує газ на весь будинок. в мене духовка електро і бойлер

это если дом со счетчиком... хотя сейчас сезон консервации начался - лупасят газ аж гай шумит! или кто-то в доме усиленно ******* гонит :D

та хто його знає що вони там варять. мабуть треба відрубати це гівно

Интересно что сейчас можно закрыть по таким ценам?А газ и вправду у меня на одно рыло более 8 кубов:відстій:

то не мою цитату ви скопіювали. хз нафіга його взагалі в банки закатувати. в мене морозилка - все морожу. компот зварити - з заморожених фруктів. морозиво теж. кислі огірки на салат і розсольник куплю.

так а что мешало написать заяву в Харгаз, чтобы опечатали кран в квартире и не платить за газ? лень?
ви хоч читаєте, що я пишу? вода гаряча БУЛА в минулому місяці. ото з гарячою водою така сума намальована. це по-перше. а по-друге, який кран і для чого я буду пломбувати? я користуюсь час від часу газовою поверхнею, хоча більше електроприладами. я просто НЕ МОГЛА б фізично стільки напалити.

ви хоч читаєте, що я пишу? вода гаряча БУЛА в минулому місяці. ото з гарячою водою така сума намальована. це по-перше. а по-друге, який кран і для чого я буду пломбувати? я користуюсь час від часу газовою поверхнею, хоча більше електроприладами. я просто НЕ МОГЛА б фізично стільки напалити.

а каким боком горячая вода к газу при отсутствии газовой колонки?:D или у вас автономная котельная для горячей воды на доме?

Маму тоже порадовали. Сказали что должна заплатить немногим более пяти тысяч за отопление. Она говорит "откуда, я же всё по квитанциям платила?", а ей начинаю про какие-то "минимальные обязательные платежи". ****, *****изм какой-то...

а каким боком горячая вода к газу при отсутствии газовой колонки?:D или у вас автономная котельная для горячей воды на доме?

я написала, що отримала рахунок нев...й. юзер припустив, що гріли воду. раз будинок на загальному лічильнику, то ймовірно гріли воду. я й написала, що вода була і то рахунок просто за газ. а от в цьому місяці гарячої води немає, то рахунок буде ще краще... от до чого тут вода.

Хотите шоб усе било на электричестве?
та прийдеться мабуть. якщо зараз приходять такі суми, то які будуть взимку? якщо Партола буде так топити, то за газ взагалі шалені суми будуть приходити. вони ж газом грілися. на опаленні економили, а газ фігачили. що буде цієї зими хз

та прийдеться мабуть. якщо зараз приходять такі суми, то які будуть взимку? якщо Партола буде так топити, то за газ взагалі шалені суми будуть приходити. вони ж газом грілися. на опаленні економили, а газ фігачили. що буде цієї зими хз

Это точно!

КАКУЮ ЛЕТНЮЮ СУБСИДИЮ ТЫ ПОЛУЧИЛА???
ЛЕТОМ НЕТ ОТОПЛЕНИЯ, СУБСИДИЯ НАЧИСЛЯЕТСЯ ПО МАЙ. ВСЕМ.

Что значит по май??? И всем???
Конкретно у меня по двум объектам - по апрель. На май и дальше - пока инфы нет (конкретно у меня)

Назад
Зверху Знизу