Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Кто-то пистит со страшной силой
Если ты качал файл с обрывами - значит сервер поддерживает докачку. И даже "полное пропадание связи" с Утелом не запрещает докачать файл через другого провайдера или докачать файл после восстановления связи.
ну по меньшей мере ТС
это вообще похоже на бред умалишенного.
про лицензии, нарушения и прочий бред. Что ТСу приснилось, про то он и написал, имея удаленное представление вообще о данном вопросе![]()
), перекресток Плехановская-Кирова... Практически всегда втыкаю в ноутбук без внешнего питания... Я вообще-то перечислил все могущие по моему мнению влиять на качество факторы: географию, марку модема, питание в момент работы... и их значения для моего случая. Для того, чтобы страдальцы могли попробовать найти неучтенный фактор или отличающееся от моего значение и попробовать решить свои проблемы.BFG-9000-не буду много писать о том как это может быть)))
Это ж не какой-нить спутниковый терминал...Если подумать головой и начать принимать во внимание только сравнИмые вещи - то это лучшее предложение. (Подсказка: сравнивать предложения мобильного доступа).но даже если не брать обрывы и прочее-вы писали в предыдущем посте что utel-самое лучшее предложение на нашем рынке-а это реально не так-смотря кому что надо.....-для игр тем более совсем не самое лучшее.....

диявол:
:***:
:отстойСегодня работа инета: с 7 до 9 скорость 0.5 КБАЙТАдиявол:
С 9 до сейчас ВООБЩЕ не могу подключиться!!!!:***:
Контракт!!!
Пишу с другого опера. Я в ахуэ, за что деньги плачу не понятно. Ежемясячный платеж просто сгорает в никуда!! :***::***:
Нахуа было на ОГО удваивать скорости, если, бла, нет каналов?? или считать не умеют??:отстой
ВАТ «Укртелеком» збільшує ємності Інтернет-каналів
06.02.2009
Кількість користувачів Інтернетом в Україні, як і у світі в цілому, постійно росте. Така тенденція стимулює Інтернет-провайдерів вдосконалювати технічні параметри надання послуг.
Так, лише з середини грудня 2008 р. кількість користувачів послугою «ОГО!» від Укртелекому зросла на 80 000. Ще 170 000 користувачів перейшли на більш швидкісні тарифні плани, що передбачають необмежене користування трафіком, незважаючи на обсяг, напрямки (український чи зарубіжний), час користування (день чи ніч).
Висока динаміка підключень зумовила збільшення навантаження на Інтернет-канали Укртелекому. Більш того, для доступу до Інтернету в мережі оператора мобільного зв’язку Utel використовуються ті ж ємності магістральної мережі «Укртелекому», що й для «ОГО!».
Зростання обсягу трафіку в мережі Укртелекому тимчасово спричинило ряд незручностей на початку року для користувачів послугами «ОГО!» та Utel, які відчувалися у зниженні швидкості роботи в Інтернеті для деяких користувачів залежно від міста та АТС, та, подекуди, у зниженні якості з’єднання в мережі Utel. У зв’язку з цим значно зросла кількість звернень до Контакт-Центру компанії та відвідувань сайту самообслуговування «Мій Укртелеком».
У відповідь на ситуацію, що склалася, для відновлення та покращення якості послуг для своїх клієнтів, компанією «Укртелеком» вжито наступних заходів:
до 50 Гбіт/с збільшено ємність зовнішніх Інтернет-каналів (на початок 2008 р. цей показник становив 7 Гбіт/с) – таких можливостей не має жоден з вітчизняних провайдерів.
Ємність внутрішніх каналів у січні 2009 р. збільшено на 10 Гбіт/с. До кінця лютого цей показник буде збільшено ще на 10 Гбіт/с.
Для обслуговування сайту «Мій Укртелеком» виділено 6 додаткових серверів.
Кількість персоналу Контакт-центру збільшено вдвічі; у лютому він зросте ще на 50%.
Для задоволення потреб своїх клієнтів ВАТ «Укртелеком» постійно інвестує у комплексне вдосконалення мереж та покращення сервісу.