Тут могла бути ваша реклама
Я за 200грн.так само дивився з глюками.
По бесплатным ссылкам выше в теме ( по крайней мере одной) шло нормально Я правда скакал по разным, и на некоторых были провисания, но переключаясь на ту самую- картинка практически не зависала, может просто совпадало так - без глюков

Киевстар ТБ
в мене КС ТБ, я заплатив 50 грн дивився нормально, без лагів у ФХД... може з мережею питання?
У меня киевстар все разом но в пакете тв нет бокса. Ну нет и нет, посмотрел бесплатно правда на английском по проводному интернету киевстар. Качество хорошее без косяков.

Оказывается этот Верховен еще и актер :D
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Я вообще вначале подумал, что он родственник известного режиссера.

так соперников нету. цыгана он два раза побил уже.
А с Деонтеем Уайлдером боя не было до сих пор. Зато на кикбоксеров уже перешел. Понять конечно можно, Джошуа тоже Уайлдера ссыт и похоже вообще на поединки с клоунами перешел)

Останнє редагування:
Ты мал и глуп и не видал больших...
Верховенів?
Постанова, це не про результат, а про те, що відбувалося на рингу до нокауту
Верховен за боксерськими навичками навіть близько не стояв до Усика, котрий просто дав йому працювати скільки хотів
Дивився всі бої Усика, він завжди завдавав у кілька разів більше ударів, ніж у цьому поєдинку, а в 11-му раунді увімкнувся і відправив суперника до фараонів
Це виглядало як спроба створити конкуренцію там, де її могло не бути

Верховенів?
Постанова, це не про результат, а про те, що відбувалося на рингу до нокауту
Верховен за боксерськими навичками навіть близько не стояв до Усика, котрий просто дав йому працювати скільки хотів
Дивився всі бої Усика, він завжди завдавав у кілька разів більше ударів, ніж у цьому поєдинку, а в 11-му раунді увімкнувся і відправив суперника до фараонів
Це виглядало як спроба створити конкуренцію там, де її могло не бути
Ви бачили бій Віталія Кличка з Крісом Бьордом?

Я вообще вначале подумал, что он родственник известного режиссера.
1779737828357.webp

херово зіграв самого себе

А с Деонтеем Уайлдером боя не было до сих пор. Зато на кикбоксеров уже перешел. Понять конечно можно, Джошуа тоже Уайлдера ссыт и похоже вообще на поединки с клоунами перешел)
Бронзовый бомбер уже не тот, не думаю, что его кто-то боится, особенно после боя с Чисорой.

Назад
Зверху Знизу