Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Усик против Тайсона.

• Автор теми Автор теми u150307
  • Дата створення Дата створення
так і ти хуйзнахто, і що тепер
А то тепер, що ти -провокатор. Я не бачу цинізму. Бо таке може говорити лише той, хто прикладом свого життя довів, що він славетний син нації. Тому я й спитав. Якщо ти кидаєш у простір такий виклик, щодо цинізму, то доля рано, чи пізно дасть тобі іспит доказати це своїм прикладом. Можеш вірити мені , можеш ні.

Тут люди радіють перемозі українського спортсмена.
Вище писали,що незадоволені тільки кацапи,в яких вже давно поганяло підари.

А то тепер, що ти -провокатор. Я не бачу цинізму. Бо таке може говорити лише той, хто прикладом свого життя довів, що він славетний син нації. Тому я й спитав. Якщо ти кидаєш у простір такий виклик, щодо цинізму, то доля ран, чи пізно дасть тобі іспит доказати це своїм прикладом. Можеш вірити мені , можеш ні.
я не бачу провокації, тобі ж чисто психологічно дискомфортно стало

я не бачу провокації, тобі ж чисто психологічно дискомфортно стало
Мені від твоїх слів зовсім не дискомфортно. Просто я в житті бачив багато таких "вчителів" істиного нецинізму, які при першому ж шухері обсирали свої штани..

Я зрозумів, мабуть , що ти хотів виразити, але не сприйму це , щоб навіть дискутувати з тобою, бо "ху из ти".

Зараз я поважаю , в першу чергу, воінів, тільки не воїнів ротом, навіть якщо вони рядяться знатоками справжньої суті нації...

Да й тема ця зовсім не про це...

Усику - повага, вітання, й щирі побажання..

Мені від твоїх слів зовсім не дискомфортно. Просто я в житті бачив багато таких "вчителів" істиного нецинізму, які при першому ж шухері обсирали свої штани..

Я зрозумів, мабуть , що ти хотів виразити, але не сприйму це , щоб навіть дискутувати з тобою, бо "ху из ти".

Зараз я поважаю , в першу чергу, воінів, тільки не воїнів ротом, навіть якщо вони рядяться знатоками справжньої суті нації...

Да й тема ця зовсім не про це...

Усику - повага, вітання, й щирі побажання..
я впевнений, що тобі стало психічно зле від того, що тебе не визнали. от і вся мораль. а далі бла-бла.

я впевнений, що тобі стало психічно зле від того, що тебе не визнали. от і вся мораль. а далі бла-бла.
Я тут ні до чого. Можеш вважати мене пустим місцем.
Ти сказав слова щодо "цинізму нації" в темі, де українці, й не тільки, радіють перемозі нашого козака, воїна в спорті - ось про це й думай, якщо ти не ряжена істота і не провокатор.
Я попередив тебе раніше.. про долю й іспити.

Я тут ні до чого. Можеш вважати мене пустим місцем.
Ти сказав слова щодо "цинізму нації" в темі, де українці, й не тільки, радіють перемозі нашого козака, воїна в спорті - ось про це й думай, якщо ти не ряжена істота і не провокатор.
Я попередив тебе раніше.. про долю й іспити.
ну ні. ти не пусте місце. ти конкретно містер Хуйзнахто. і це принципове. бо якби ти пусте - то навіщо витрачати час.

ну ні. ти не пусте місце. ти конкретно містер Хуйзнахто. і це принципове. бо якби ти пусте - то навіщо витрачати час.
Провокатор, ти темою помилився.
Я намагався ввічливо говорити з тобою. А зараз, мабуть, все зроузуміло й до того ж тхне тролякою..
Тому культурно, наприкінці нашого діалогу побажаю(можливо навіть на тій мові, яку ти в реалі й розумієш)

1000004095.jpg

Провокатор, ти темою помилився.
Я намагався ввічливо говорити з тобою. А зараз, мабуть, все зроузуміло й до того ж тхне тролякою..
Тому культурно, наприкінці нашого діалогу побажаю(можливо навіть на тій мові, яку ти в реалі й розумієш)

1000004095.jpg
злив зарахован. яке позорисько...

злив зарахован. яке позорисько...
Ти прогнозоване ряжене в істинного нецинічного представника нації чмо, з твоїм "злив зараховано", бо ти не пояснив на ввічливе прохання, що мав на увазі.Тому повторю ще один "злив" : нах - це геть з цієї теми. Й готуйся до іспитів.

Ти прогнозоване ряжене в істинного нецинічного представника нації чмо, з твоїм "злив зараховано", бо ти не пояснив на ввічливе прохання, що мав на увазі.Тому повторю ще один "злив" : нах - це геть з цієї теми. Й готуйся до іспитів.
дякую! задовбав вже, невдаха!

Так мы похоже и не узнаем что такое "цинизм нации" и причем он к бою Усика и Фьюри.

Назад
Зверху Знизу