- Повідом.
- 12754
Коли ви останній раз їбали жінку?так і ти хуйзнахто, і що тепер
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Коли ви останній раз їбали жінку?так і ти хуйзнахто, і що тепер
А що саме вам не зрозуміло?Що конкретно ви мали на увазі?
Ніц не зрозуміло.А що саме вам не зрозуміло?
яке тобі діло) вже зовсім політкоректність сплутали))Коли ви останній раз їбали жінку?
Навіщо тут в темі педерасти?яке тобі діло) вже зовсім політкоректність сплутали))
ну я не знаю навіщо ви позбивалися в групи самопідтримки, і не треба мені відповідати, то ваш вибірНавіщо тут в темі педерасти?
А то тепер, що ти -провокатор. Я не бачу цинізму. Бо таке може говорити лише той, хто прикладом свого життя довів, що він славетний син нації. Тому я й спитав. Якщо ти кидаєш у простір такий виклик, щодо цинізму, то доля рано, чи пізно дасть тобі іспит доказати це своїм прикладом. Можеш вірити мені , можеш ні.так і ти хуйзнахто, і що тепер
я не бачу провокації, тобі ж чисто психологічно дискомфортно сталоА то тепер, що ти -провокатор. Я не бачу цинізму. Бо таке може говорити лише той, хто прикладом свого життя довів, що він славетний син нації. Тому я й спитав. Якщо ти кидаєш у простір такий виклик, щодо цинізму, то доля ран, чи пізно дасть тобі іспит доказати це своїм прикладом. Можеш вірити мені , можеш ні.
Мені від твоїх слів зовсім не дискомфортно. Просто я в житті бачив багато таких "вчителів" істиного нецинізму, які при першому ж шухері обсирали свої штани..я не бачу провокації, тобі ж чисто психологічно дискомфортно стало
я впевнений, що тобі стало психічно зле від того, що тебе не визнали. от і вся мораль. а далі бла-бла.Мені від твоїх слів зовсім не дискомфортно. Просто я в житті бачив багато таких "вчителів" істиного нецинізму, які при першому ж шухері обсирали свої штани..
Я зрозумів, мабуть , що ти хотів виразити, але не сприйму це , щоб навіть дискутувати з тобою, бо "ху из ти".
Зараз я поважаю , в першу чергу, воінів, тільки не воїнів ротом, навіть якщо вони рядяться знатоками справжньої суті нації...
Да й тема ця зовсім не про це...
Усику - повага, вітання, й щирі побажання..
Я тут ні до чого. Можеш вважати мене пустим місцем.я впевнений, що тобі стало психічно зле від того, що тебе не визнали. от і вся мораль. а далі бла-бла.
ну ні. ти не пусте місце. ти конкретно містер Хуйзнахто. і це принципове. бо якби ти пусте - то навіщо витрачати час.Я тут ні до чого. Можеш вважати мене пустим місцем.
Ти сказав слова щодо "цинізму нації" в темі, де українці, й не тільки, радіють перемозі нашого козака, воїна в спорті - ось про це й думай, якщо ти не ряжена істота і не провокатор.
Я попередив тебе раніше.. про долю й іспити.
Провокатор, ти темою помилився.ну ні. ти не пусте місце. ти конкретно містер Хуйзнахто. і це принципове. бо якби ти пусте - то навіщо витрачати час.
злив зарахован. яке позорисько...Провокатор, ти темою помилився.
Я намагався ввічливо говорити з тобою. А зараз, мабуть, все зроузуміло й до того ж тхне тролякою..
Тому культурно, наприкінці нашого діалогу побажаю(можливо навіть на тій мові, яку ти в реалі й розумієш)
![]()
Ти прогнозоване ряжене в істинного нецинічного представника нації чмо, з твоїм "злив зараховано", бо ти не пояснив на ввічливе прохання, що мав на увазі.Тому повторю ще один "злив" : нах - це геть з цієї теми. Й готуйся до іспитів.злив зарахован. яке позорисько...
дякую! задовбав вже, невдаха!Ти прогнозоване ряжене в істинного нецинічного представника нації чмо, з твоїм "злив зараховано", бо ти не пояснив на ввічливе прохання, що мав на увазі.Тому повторю ще один "злив" : нах - це геть з цієї теми. Й готуйся до іспитів.