Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Усе про "Свободу" в одній темі.

• Автор теми Автор теми Honest Injun
  • Дата створення Дата створення
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

1 декабря в Тернополе 10 нациков побили четырех организаторов презентации журнала социальной критики „Спільне”, посвященного нарушению трудовых прав.
Организатором нападения выступил **** ВО Свобода Игорь Костюк.

1 декабря в Тернополе 10 нациков побили четырех организаторов презентации журнала социальной критики „Спільне”, посвященного нарушению трудовых прав.
Организатором нападения выступил **** ВО Свобода Игорь Костюк.

Унылый вброс. Ни фото, ни видео, ни скриншотов постов, где якобы им угрожает Костюк.
Напередодні презентації він погрожував ініціаторами презентації в Інтернеті та здійснював мобілізацію місцевих ультраправих.
Stepler-u-krovi-300x225.jpg

Фотки убоги - пара капелек якобы крови да чувак с перевязанной головой, якобы пострадавший (а вот здесь кровь бы пригодилась:D).

Да и журнал с коммунистическим душком - "Класова эксплуатація та класова бородьба", какя прелесть:буе:.

"Когда-то" - это для русского языка. В украинском еще в ХХ ст. было абсолютно нормативным. В белорусском, кстати, является нормативным и сегодня. В русинском вообще другого этнонима нет.
... Еще раз повторяю - не надо мне сказки рассказывать. Можно подумать, я никогда во Львове и Киеве не был, и не знаю, что там слово "***" означало в устах укаиномовных ...

Останнє редагування:
мне никто ничего не указывает. указывают всяким дремучим ****нам которые вместо того чтобы хотя бы непричастно понимать важность украинского патриотизма фапают на триколор (ну вроде тебя)

ну вот и хорошо! русский ты уже выучил.мыть общественные туалеты у финноугорцемордвинов вполне готов!

До речі, у проекті Конституції від ВО "Свобода" є такі новації:
Стаття 81. Систему адміністративно-територіального устрою України складають повіти, міста, селища і села.

До складу України входять триста повітів, статус і межі яких визначаються конституційним законом.
Стаття 82. В Україні гарантується місцеве самоврядування, яке є правом і спроможністю органів місцевого самоврядування здійснювати в межах закону регулювання і управління суттєвою часткою суспільних справ, які належать до їхньої компетенції, в інтересах територіальної громади.

Розмежування повноважень між органами державної влади та органами місцевого самоврядування, підстави та порядок делегування органам місцевого самоврядування повноважень органів державної влади встановлюються конституційним законом
Стаття 88. Матеріальною і фінансовою основою територіальної громади є її земля, рухоме і нерухоме майно, усі надходження до бюджету від місцевих та половина від державних податків.
Що скажете? Як на мене це навіть краще ніж федералізація.

Що скажете? Як на мене це навіть краще ніж федералізація.

А по мне - незрелый высер сознания. Что оригинального предложено? Фактически в духе национал-клоунизма - опять все переименовать, переназначить и перераспределить...

А работать в реальном секторе экономики будем? Или нахуя? Работать будем под диктовку канацких националистов...:D

очікуємо реальних справ
час розмов пройшов

А работать в реальном секторе экономики будем?
А зачем им работать?! А болтать кто тогда вместо них будет?! На мой взгляд, они пришли не для того, чтобы экономику поднимать. У них совершенно другие задачи.

А зачем им работать?! А болтать кто тогда вместо них будет?! На мой взгляд, они пришли не для того, чтобы экономику поднимать. У них совершенно другие задачи.
Політики мають займатися політикою, а не економікою. Не знаю жодного курсу політології де б вивчали економічну теорію. Всі ці балачки про "піднімати економіку" через неосвіченість. Політики розглядають економіку як інструмент забезпечення реалізації їх ідей. Один з інструментів. І тому економіку вони будуть розвивати тому що їм потрібен досконалий інструмент. Але не треба з української держави робити міністерство економіки.

Політики мають займатися політикою, а не економікою. Не знаю жодного курсу політології де б вивчали економічну теорію. Всі ці балачки про "піднімати економіку" через неосвіченість. Політики розглядають економіку як інструмент забезпечення реалізації їх ідей. Один з інструментів. І тому економіку вони будуть розвивати тому що їм потрібен досконалий інструмент. Але не треба з української держави робити міністерство економіки.

:іржач::іржач::іржач: а как же быть с аксиомой "политика-концентрированное выражение экономики"? Или бандерлоги из свободы и мировой опыт перечеркивают?

Сподіватись не треба,просто треба побажати успіхів цій команді в роботі на благо України!

Мало ли, кто чего не знает. :)

...
Ну, и т.д. - Все ссылки действующие. :D

Сподіватись не треба,просто треба побажати успіхів цій команді в роботі на благо України!
Та все в них вийде, рахуй, що вже вийшло у цієї команди: будуть гроші, житло нахаляву, джипи, льготи, " кольца и браслеты, платья и жакеты", пенсіон довічний - вони вже дорвались корита, вони вже всунули туди морди, й верещати вони може й будуть, але так, щоб нічого не змінилося, бо не вороги ж вони самі собі.

Мало ли, кто чего не знает. :)

...
Ну, и т.д. - Все ссылки действующие. :D
Ви як завжди видаєте бажане за дійсне. Це окремий спеціалізований предмет. Як судова статистика наприклад. Вивчають? Вивчають. Так що статистика від цього стала правничою наукою?

Ви як завжди видаєте бажане за дійсне. Це окремий спеціалізований предмет. Як судова статистика наприклад. Вивчають? Вивчають. Так що статистика від цього стала правничою наукою?

Я выдаю желаемое за действительное?
Вы разве слышали от меня когда-нибудь что-нибудь хорошее по поводу образования в Украине? :)

Здесь на одиннадцати страницах текста рамазан вывод о том, оно (образование) деградирует все двадцать лет независимости.
-Есть предмет, а сколько в стране остолопов слыхом не слыхивали, что это такое - меня не интересует.
P.S. Кстати, на Харьковфоруме есть как минимум два пользователя имеющих право преподавать политэкономию.
P.P.S. И ещё одно, кстати. В совке политэкономы распределялись или в Вузы, или в инструктора райкомов партии. :)

Я выдаю желаемое за действительное?
Вы разве слышали от меня когда-нибудь что-нибудь хорошее по поводу образования в Украине? :)

Здесь на одиннадцати страницах текста рамазан вывод о том, оно (образование) деградирует все двадцать лет независимости.
-Есть предмет, а сколько в стране остолопов слыхом не слыхивали, что это такое - меня не интересует.
P.S. Кстати, на Харьковфоруме есть как минимум два пользователя имеющих право преподавать политэкономию.
P.P.S. И ещё одно, кстати. В совке политэкономы распределялись или в Вузы, или в инструктора райкомов партии. :)
Скажіть чесно, ви що сам пан Портніков і тут займаєтесь просто тролліногом? :D
Тому що тема чітка - політики займаються політикою, економісти - економікою. Відповідно у курсі політології не викладають економічну теорію, а у курсі економічної теорії - політологію. Хіба я тут помилився? В жодному разі.
Для політика економіка це лише один з інструментів. Чи і тут будете зі мною сперечатися?

Скажіть чесно, ви що сам пан Портніков і тут займаєтесь просто тролліногом? :D
Тому що тема чітка - політики займаються політикою, економісти - економікою. Відповідно у курсі політології не викладають економічну теорію, а у курсі економічної теорії - політологію. Хіба я тут помилився? В жодному разі.
Для політика економіка це лише один з інструментів. Чи і тут будете зі мною сперечатися?

Могу сказать честно, что я не Портников.
У Портникова филологическое образование (если я не путаю), и он в экономических вопросах довольно поверхностен. :)

Назад
Зверху Знизу