Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Уроки Кемерова для Харькова

• Автор теми Автор теми Мальдивский принц
  • Дата створення Дата створення
там и со светом все запутано что приходится блукать минут 15 чтобы найти выход и табличек нигде нет.

я там как то заблудилась вообще... потеряла магазин в котором обувь меряла,а когда приехала покупать и нашла с третьего раза

Докладываю: по данным одного пожарного высокого ранга, в Харькове есть два объекта, соответствующих даже устаревшим савецким нормам: это табачная фабрика и качановская колония. Как живут все остальные - догадайтесь ;) Кетайские панели, смертельная доза которых при горении 5 вдыханий, активно продаются и используются и не запрещены. Пожарные нормы актуальны на год рождения царя панька, автоматические системы тушения - только в кино. Так и живем.:)
та ну... на прайме идеально все и по пожарке и по охране труда. А,автоматические системы пожаротушения почти во всех супермаркетах уже давно.А вот в больницах этого нет... В гос.конторах нарушают куда больше чем в частных,потому что с гос.конторы сбивать нечего.... а с часников есть что... и в гос нет средств на систему пожаротушения,там максимум план эвакуации и то нрисован от руки,и один огнетушитель на весь этаж.... почему не чпокают их пожарные непонятно...

Була сьогодні з малими у Дафі. Дивилися той самий мульт, що й у тому залі крутили в Кемерово, де двері закриті були. Кролик Петрик - лайно рідкісне, але дітям подобається. Був майже повен зал народу (10:30 - будень). Думаю в Кемерово було ще більше (канікули+вихідний+середина доби).
По Дафі. Висять схеми втечі у коридорі і в усіх залах (останнє зі слів адміністратора - сказала з надзвичайно гордим видом, коли ми фоткали в коридорі). 7 аварійних виходів з кінотеатру в них (щоправда, хтозна в якому вони стані). По ходу не так вже й жахливо там ескалатори розташовані, можна знайти (звичайно, якщо не вперше там).

Странно. А мне знакомые рекомендовали для семейного просмотра. Принцесса как то не особо впечатлила, может если бы ее так не пиарить стали: уникальное творение Украины!- то может и ничего, а так ожидал большего.

Странно. А мне знакомые рекомендовали для семейного просмотра. Принцесса как то не особо впечатлила, может если бы ее так не пиарить стали: уникальное творение Украины!- то может и ничего, а так ожидал большего.

По принцесі. Для України дійсно унікальний (враховуючи бюджет та досвід).

По Петрику. Це перший мульт, коли мої враження і враження моїх дітей настільки не співпали:( Якби не діти я б пішла десь ще з середини фільму, але дітям дуже сподобалося.

Як на мене надто грубі жарти. Надто простий сюжет. І лінія звірі хороші - люди погані. Дітям легше асоціювати себе з тваринами, тому їм смішно, коли, наприклад, фермер вмирає від інфаркту з широко розплющеними очима, а кролик мастить його по повікам лапкою. А для мене це шок та дикість.
Жарти в основному як хтось впав, як когось чимось вдарило, як когось кудись відкинуло електрострумом. Та інше. Півтори години дивитися на таке...

Фільм дуже якісний (тваринки, гра акторів, види Лондона, музика). Рейтинг низькуватий для такої якості AMDb 6.5 (я ще й думала - йти не йти, як нижче 7 - добра не жди). Думаю, багато людей сприймає як я.

А сколько денег прилично тратить в кафе?
Вспомнилось из Красотки - вы хотите потратить большую сумму или совсем неприличную?

Прочитал недавно книгу про Стивена Джобса, как он поднимал мультяшную фирму Pixar, понял, что мультики очень серъёзная вещь. Хороший мультик делается несколько лет, зато на нём зарабатывается по пол-миллиарда долларов.
Эти мультики тоже из таких?

а почему камера так удачно расположена?? и почему *****ам так выгодна эта война?
а почему так удачно расположены камеры на перекрестке зайцево-дронова?
может потому, что это камеры? их специально так удачно размещают...

Влучно:
а тепер проаналізуймо, відключивши емоції, що відбулося за останні дні:
1) нас повернули у спільний інформаційний простір (перепости російських матеріалів, ресурсів і т.д., серед яких чимало просто емоційного, тонко маніпулятивного та відверто маніпулятивного), тобто нас зробили учасниками процесу, а відтак споживачами медіапродукту сусіда; (навіть тих, хто за останні 3-4 роки вже вийшли з цього простору і перестали довіряти джерелам сусіда)
2) нас на раз-два розшарували на групи: тих, хто співчуває, хто не співчуває, хто ненавидить тих, що співчувають, хто ненавидить тих, що не співчувають і т.д. (divida et impera, словом)
3) нам закинули вірусну ідею, яка звучить нібито логічно і невинно "у нас теж таке могло трапитися" перекладання з хворої голови на здорову. насправді це маніпуляція, бо в нас, якби трапилося те саме, то була б зовсім інша реакція людей і суспільства (навіть якби відповідні структури МНС не спрацювали), але хай краще Бог береже.
але чому ця ідея вірусна, запитаєте? бо продовженням до неї ідуть наступні ланки логічного ланцюжка: "у нас в цьому плані все так само", "ми недалеко втекли, ми такі самі", "а в нас що, краще?", "держава/олігархи нас за ніщо мають", "держава зло", "фактично там такі самі люди як ми" , "прості люди не винні, винен Пуін" і т.д.
4) нас відволікли від того, що відбувається на сході України, де гинуть люди і посилилися обстріли.
як би цинічно це не звучало, але саме так і виглядає гібридна війна на нашій території.

шо это за кафе?Супер модное?все о нем говорят,а я все мечтаю туда попасть уже сколько..ь

Кафе на перекрестке Пушкинской - Ярослава Мудрого.
Довольно популярное, вечно забитое посетителями.
Несколько этажей, столы стоят вплотную, крутые лестницы, в проходах двум людям сложно разминуться. Вобщем еще тот объект....

Ну не совсем что бы забитый, но именно в этом зале, который был закрыт, было куплено 119 мест, сколько там реально находилось - неизвестно. Кстати, по показаниям свидетелей закрытых было 2 зала, там где крутились мультики. Вот скрин с гуглкеша о количестве купленных билетов. Всего 279 мест.

Є свідчення батька (той самий що втратив жінку, сестру й трьох дітей), що закритим був лише один зал (там де куплено 119 місць). Було в москальській пресі (не знаю, наскільки їй можна вірити), що частина людей з меншого залу врятувалася. Його відчинили надто пізно, коли зовні вирував вогонь, тому не всі наважилися вийти. Ті, хто лишився, всі загинули (думаю, ті, що вийшли, також врятувалися не всі).

Кафе на перекрестке Пушкинской - Ярослава Мудрого.
Довольно популярное, вечно забитое посетителями.
Несколько этажей, столы стоят вплотную, крутые лестницы, в проходах двум людям сложно разминуться. Вобщем еще тот объект....

офигеть...
чем оно так популярно,если забито как сарай...:збентежений:

Є свідчення батька (той самий що втратив жінку, сестру й трьох дітей), що закритим був лише один зал (там де куплено 119 місць). Було в москальській пресі (не знаю, наскільки їй можна вірити), що частина людей з меншого залу врятувалася. Його відчинили надто пізно, коли зовні вирував вогонь, тому не всі наважилися вийти. Ті, хто лишився, всі загинули (думаю, ті, що вийшли, також врятувалися не всі).

этот парень переобувается не ходу:

jgjgf6.webp

типичная вата

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
что выплачивают по 5 миллионов за каждого погибшего.

Это заметно уменьшит количество людишек, требующих свержения путина, ну или хотя бы тамошнего губернатора.

Можно выбирать дорогие кафе на первом этаже, где мало народу и просто эвакуироваться, я так кстати и делаю,
но дорогих кинотеатров я что-то не знаю.

Назад
Зверху Знизу