Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Так что не перевелись еще добрые люди на свете
ну я какбы "проходила" на прошлой неделечто никто не проходил медкомиссию?
а если ты, например, больной на голову или слепой, то тебе можно выдавать права?!каким местом медсправка к правам
так то оно так, только трошки не такОйхоспаді, ото проблема.
Довідка дійсна 2 роки. І навіть за керування з просроченою довідкою нема відповідальності.
Права міняються один раз на хз скільки років.
Таким чином, періодичність проходження медкомісії має співпадати з періодичністю виникнення бажання дізнатися про стан власного здоров'я.
Принаймні, я так розумію законодавство в цій галузі.
І ні до чого тут ні система, ні автоматник на вишці.
Якось так...
люди иногда работают, так бывает и не все могут отпраситься, взять отгул, я уже не говорю, что это потеря в деньгах
Я зробив все офіційно, без хабарів і не поспішаючи за дня чотири-п'ять, мабуть. Коштувало десь 250грн (медична складова),
а гривен за 500-600 можно было эту справку купить в том же кабинете
и не тратить неделю времени
я конечно против взяток, но с этими головняками...
+ опять же в ГАИ эти справки "теряються" как и левые дела поэтому можно заплатить и за справку эту в ГАИ
Ти не повіриш, але я ще й на права здав іспит самостійно.
І теорію-практику вивчав, відвідував. Хоча можна було також, занєдорого...
Ти не повіриш, але я ще й на права здав іспит самостійно.
І теорію-практику вивчав, відвідував. Хоча можна було також, занєдорого...
-ні.
Зустрічне просте питання: як часто доводиться витрачати робочі дні на отримання цієї довідки?
Ну які ж вони "різні"? Корупція всюди однакова, і, якщо її підживлювати, житиме вічно. І питання "чи нормально витрачати кілька днів на медкомісію" виникатимуть також вічно. Всіх все влаштовує, хулє.