4000 грн на місяць

УПА

• Автор теми Автор теми Bezludivka
  • Дата створення Дата створення

Якщо це правда, то певно щось нюхаєш. Бо безслідно в тебе це не проходить.
оправдываешь свое бессилие?

Я повторюю для тих, хто не курить, але нюхає: не мав і не маю на меті перед такими виправдовуватись за щось.

Да я мозги другим не имею. это точно, а вот твое умение иметь собственную черепную коробку потрясает, хвост давно отрезали?
Лікуйся, бо може бути торба! Ти сам читав, що накалякав?

я по гейтусовкам не ходок.
:D:D:D насмішив, чесно! Кидай наркотики! бо коли навколо геї маряться, то вже дуже серйозно для психічного стану!

Останнє редагування:
Про пендосов у пендосов спросишь. Эге ж?))

Шо эге ж?
Ты давай рассказывай... Интерестно же где кубло имбицильное в моём родном городе... Може схожу пролечу пару-тройку активистиков

День Ураїнської Повстанської Армії в Харкові:

Пройшло все тихо-спокійно, без провокацій. В державі криза, другий рік підряд - немає чим платити пенсіонерам за мітинги проти "УПА-УНСО" :D

Власне, фото із заходу в Харкові:

z_1ce2d675.jpg
x_821996c7.jpg

x_d80c9d5e.jpg

День Ураїнської Повстанської Армії в Харкові:

Пройшло все тихо-спокійно, без провокацій. В державі криза, другий рік підряд - немає чим платити пенсіонерам за мітинги проти "УПА-

Я и говорю... три гасторбайтера с ЗУ пришли вечером шоб невидел никто.... :іржач:

Я и говорю... три гасторбайтера с ЗУ пришли вечером шоб невидел никто.... :іржач:
В нас "волки" тупі! Ось оголошення, дика ти собака https://www.kharkovforum.com/showthread.php?p=23046167#post23046167 А ще забий в Гуглі і ти дуже здивуєшся, бо знайдеш таких оголошень ще дуже багато. Але, ти в нас віртуал, дзявкать на форумі мастак! :клас:

Продолжай... мне просто интересно когда ты из трусов выпрыгивать начнёшь от злости :іржач:

Охуеть. Я сижу расслабленный после пивка, но ты жди. Жди. Рано или поздно дождешься. :ги:

ЗЫ Если ты считаешь что твое шутовство здесь не видно - ошибаешься.

Якщо це правда, то певно щось нюхаєш. Бо безслідно в тебе це не проходить.
Я повторюю для тих, хто не курить, але нюхає: не мав і не маю на меті перед такими виправдовуватись за щось.
Лікуйся, бо може бути торба! Ти сам читав, що накалякав?
:D:D:D насмішив, чесно! Кидай наркотики! бо коли навколо геї маряться, то вже дуже серйозно для психічного стану!

"А шизофреники все вяжут веники, а параноики - рисуют нолики" (с)
Жоник, иди ставь диагнозы по интернету, хвора дытына:іржач:

"А шизофреники все вяжут веники, а параноики - рисуют нолики" (с)
Жоник, иди ставь диагнозы по интернету, хвора дытына:іржач:
Не перекладай з хворої голови на здорову. Мушу тебе засмутити - я тобі не доктор.

Назад
Зверху Знизу