4000 грн на місяць

УПА

• Автор теми Автор теми Bezludivka
  • Дата створення Дата створення
У меня родств. служил на западной НКВД та он расказывал уже после распада Союза что их переодевали в одежду упа и заставляли по приказу стрелять местное население что-бы обосрать бендеровцев и делали они это часто .

Ох и пиздИшь,галичанин!
А бандеровцев и обсирать не надо!Они и так обосранные!(...херои):D

Это шо -родственник одного моего знакомого служил в секретной космической части,так они каждую ночь летали на Луну и отстреливали там лунатиков чтобы дискредитировать американцев.Как тут не поверить порядочному человеку.

Это тот родственник который в 2004 году видел автобусы с ЗУ фальсифицирующие выборы в Харьковской области ?

Кого-кого???

Для мене краще щоб УНР була

Як вчить нас радянська ідеологія - не нав'язував би. Нащо не арійцям бути як арійці? І взагалі, що це за безглузда логіка "якби не Сталін це робив це робив би Гітлер" Тільки неуважний чи провокатор буде стверджувати що це моя теза. Моя теза полягає саме у тому що не можна свої злочини виправдовувати злочинами інших.

Оперяція Вісла - це "для деяких поляків"? Оце дійсно "ахуєть!."

1. О, то у вас є оригінал наказу чи хоча б його зображення?
2. Я не виправдовую тих хто робив військові злочини, але виходячи з операції Вісла так і хочеться запитати - "і як успіхи?"

О, то це "бандерівці" прийшли на східну Україну із зброєю у руках???:rolleyes:
... але як на мене моральний обов'язок змушує спочатку визнати що одна Україна окупувала іншу і що це зворотня реакція. .
1. Зузушляндців- істот, які самі себе чомусь називають українцями тільки на тій підставі, що вони знають кілька слів українською мовою.
Нікому в світі не спадає на думку називати австрійців- німцями, а австралійців англичанами, тому, що вони розмовляють мовами цих народів. А от зузушляндці чомусь себе називають. Хоча їх батько - Гітлер називав їх не українцями, а галичанами- " майже арійцями".
2. УНР щезла ще на початку 20-х років. А для когось краще напевно , щоб була Донецько-Криворожська республіка, ще комусь держава анархістів батька Махна подобається.. Таких держав самопроголошених на нашій землі кілька десятків було з 1917 року.
3. Оригінал доказу чого- директив знищення поляків?? А Ви що, не бачили ніколи, то дивіться (Боротьба й діяльність ОУН під час війни".Вказівки на перші дні організації державного життя). Травень 1941 р.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

До речі- не існує і документа де прямо говориться також і про знищення єврїв німцями- лише в завуальованій формі "кінцеве рішення єврейського питання". Але ж ніхто не сумнівається в тому, що євреїв німці саме знищували.

4. А що там з операцією "Вісла"? Що не так?
5. Ні , прийшли не зі зброєю в руках. Прийшли- як друзі, з обіймами- а потім стали хязяїв вчити якою мовою розмовляти і яким богам молитися. Як вви кажете "зворотня реакція" Але ці люди, яких обдурив Кравчук свого часу нікого самі не гнобили і реакція до них розцінюється ними, як ворожа окупація.

Это тот родственник который в 2004 году видел автобусы с ЗУ фальсифицирующие выборы в Харьковской области ?
Не -это тот родственник который испуганого пр-овца на неработающую камеру снимал и автобусы с регионалами считал. А што?

Не -это тот родственник который испуганого пр-овца на неработающую камеру снимал и автобусы с регионалами считал. А што?

Да не , ничо , просто родственники у тебя какие-то ипанутые.

1. Зузушляндців- істот, які самі себе чомусь називають українцями тільки на тій підставі, що вони знають кілька слів українською мовою.
Кхм, а хіба їх окупувала РККА не тому що вважала їх українцями?

Нікому в світі не спадає на думку називати австрійців- німцями, а австралійців англичанами, тому, що вони розмовляють мовами цих народів.
Але усі в світі жителів галичини назівають українцями. Хіба не дивно? ;)

А от зузушляндці чомусь себе називають. Хоча їх батько - Гітлер називав їх не українцями, а галичанами- " майже арійцями".
Ну-ну, ця політична демогогія лише доводить неспроможність вашої позиції.

2. УНР щезла ще на початку 20-х років. А для когось краще напевно , щоб була Донецько-Криворожська республіка, ще комусь держава анархістів батька Махна подобається.. Таких держав самопроголошених на нашій землі кілька десятків було з 1917 року.
І до чого тут це? Я ж вказав що про УНР - особиста думка.

3. Оригінал доказу чого- директив знищення поляків?? А Ви що, не бачили ніколи, то дивіться (Боротьба й діяльність ОУН під час війни".Вказівки на перші дні організації державного життя). Травень 1941 р.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

До речі- не існує і документа де прямо говориться також і про знищення єврїв німцями- лише в завуальованій формі "кінцеве рішення єврейського питання". Але ж ніхто не сумнівається в тому, що євреїв німці саме знищували.
Над німцями був суд, над УПА - фактично не було.

4. А що там з операцією "Вісла"? Що не так?
А не так у когось з логікою, якщо УПА всіх знищили кого СРСР переселяло з Галичини? До речі переселяли не тільки поляків але і євреїв.

5. Ні , прийшли не зі зброєю в руках. Прийшли- як друзі, з обіймами- а потім стали хязяїв вчити якою мовою розмовляти і яким богам молитися.
Тобто до цього "хазяї" у їхньому домі не були і не вчили кому молитися і якою мовою розмовляти??? І не репресував тих хто закликав мати окрему державу? Чи вони ще винні що "мали нахабство" мати на когось вплив? ІЩо, соринку у чужому оці бачете, а у власному і бревна не помічаєте???

Як вви кажете "зворотня реакція" Але ці люди, яких обдурив Кравчук свого часу нікого самі не гнобили і реакція до них розцінюється ними, як ворожа окупація.
Я бачу що ви намагаєтесь мене спровокувати, щоб сказати "він ненавидить свій народ". Не вдасться. Той хто має совість знає правду, чи осягне цю правду а той хто її немає - лише тимчасовий уламок імперії, який своїм софізмом та брехнею нагадує усім про лицемірство минулого. Не можна присвоювати собі досягнення батьків та дідів при цьому як іуди одразу відхрещуватись від них, не визнаючи їх помилки.

П.С. "Своїм богам" - враховуючи що у християнстві один Бог роблю висновок що ви мали на увазі ідолів Леніна та Сталіна, а це не українські боги а хворобливе збочення часів СРСР. І будь-хто це підтвердить - нема в Україні таких богів.

Кхм, а хіба їх окупувала РККА не тому що вважала їх українцями?

Але усі в світі жителів галичини назівають українцями. Хіба не дивно? ;)

Ну-ну, ця політична демогогія лише доводить неспроможність вашої позиції.

І до чого тут це? Я ж вказав що про УНР - особиста думка.

Над німцями був суд, над УПА - фактично не було.

А не так у когось з логікою, якщо УПА всіх знищили кого СРСР переселяло з Галичини? До речі переселяли не тільки поляків але і євреїв.

Тобто до цього "хазяї" у їхньому домі не були і не вчили кому молитися і якою мовою розмовляти??? І не репресував тих хто закликав мати окрему державу? Чи вони ще винні що "мали нахабство" мати на когось вплив?

Я бачу що ви намагаєтесь мене спровокувати, щоб сказати "він ненавидить свій народ". Не вдасться. Той хто має совість знає правду, чи осягне цю правду а той хто її немає - лише тимчасовий уламок імперії, який своїм софізмом та брехнею нагадує усім про лицемірство минулого. Не можна присвоювати собі досягнення батьків та дідів при цьому як іуди одразу відхрещуватись від них, не визнаючи їх помилки.

П.С. "Своїм богам" - враховуючи що у християнстві один Бог роблю висновок що ви мали на увазі ідолів Леніна та Сталіна, а це не українські боги а хворобливе збочення часів СРСР. І будь-хто це підтвердить - нема в Україні таких богів.
Якась маячня..
"над німцями був суд, над УПа не було".. який це такий суд був НАД НІМЦЯМИ. Коли і де судили німців?:eek:
Коротше, я ваше хворобливе марення вже бачити не можу.
Почитайте, що таке "операція Вісла", кого і де судили після закінчення війни, почитайте документи УПа с державного архіву, посилання на який я Вам дав.
Як вивчите історію, а не чиїсь приватні сайти з бандерівщини, потім почнемо розмовляти. Дуже тяжко в дитячому садочку дитині, яка ще не вміє читати та рахувати, пояснити, що таке алгебра.

Якась маячня..
"над німцями був суд, над УПа не було".. який це такий суд був НАД НІМЦЯМИ. Коли і де судили німців?:eek:
Коротша, я ваше марення вже бачити не можу.
Почитайте, що таке "операція Вісла", кого і де судили після закінчення війни, почитайте документі УПа с державного архіву, посіиання на який я Вам дав.
Як вивчите історію, а не чиїсь приватні сайти з бандерівщии, потім почнемо розмовляти. Дуже тяжко в дитячому садочку дитині, яка ще не вміє читати та рахувати, пояснити, що таке алгебра.
О, бачу контр аргументи у вас остаточно закінчилися. Дякую за наявну демонстрацію, чомусь іншої реакції я і не очикував.

О, бачу контр аргументи у вас остаточно закінчилися. Дякую за наявну демонстрацію, чомусь іншої реакції я і не очикував.
Які аргументи?? Що "над німцями був суд, а над УПА фактично не було" Чи що "поляків під час операції "Вісла" ( яка до речі поводилася в Польщі силами війська Польського в 1947 році) вивозили до Сибіру? А може розповісте нам тут про "Гулаги для євреїв"? ( і тут їм повезло- Гітлер прості гетто влаштовував, а крівавий Сталін спецгулаги для євреїв)
Воістину сказано :" И один дурак может озадачить 100 мудрецов"

На западе Израиля ну или на востоке Ливана...:D

Останнє редагування:
Які аргументи?? Що "над німцями був суд, а над УПА фактично не було" Чи що "поляків під час операції "Вісла" ( яка до речі поводилася в Польщі силами війська Польського в 1947 році) вивозили до Сибіру?
Воістину сказано :" И один дурак может озадачить 100 мудрецов"
Якщо це я дурень, чому ви намагаєтесь мені щось довести? :rolleyes:

Дальше сам думай, в какую перекрестили Русь в Московии и отчего в Украине появилась Греко-католическая вера, и чем она отличается от православной, если отличается.
За какую веру воевал Тарас Бульба? За какую веру он собственного сына убил?

Или попытаетесь доказать, что Тарас Бульба это 100% "москаль" (оккупант), а Андрей Бульба это "свидомый украинец" (повстанец за родную землю)?

Повторяю вопрос: за какую ВЕРУ воевал Тарас Бульба?

Бандеровская дорога к самостийной Украине.
dorogaknezalezhnosti-mal_2.jpg
img30559_upa-lozova.jpg

Вижу в этой теме большевицкие недобитки чувствуют себя вольготно, им видно мерещится, что они вернулись в 1937 год и могут снова творить свой кровавый беспредел.

Ты та брусчатка которой будет выложена их дорога.Ты же их главный резерв если они придут к власти ,ибо люди-палачи всегда в цене.

Ты та брусчатка которой будет выложена их дорога.Ты же их главный резерв если они придут к власти ,ибо люди-палачи всегда в цене.
На такой "брусчатке" легко поскользнутся, а, упав, не отмоешься от запаха...

Так что дорога в будущее лежит МИМО таких.

С удовольствием бы стрелял большевицких выродков, их нельзя назвать даже животными, а людьми и подавно, тяжелее раздавить таракана, чем уничтожить большевицкую морду. Я хорошо понимаю ненависть наших предков к ублюдочным комиссарам, эта ненависть генетически передается у настоящих русских и украинцев ("богоизбранные" конечно этого очень боятся).
Ну вот и проявилось истинная физиономия бандеровцев, ненавидящих трудовой народ... генетически.

Вижу в этой теме большевицкие недобитки чувствуют себя вольготно, им видно мерещится, что они вернулись в 1937 год и могут снова творить свой кровавый беспредел.
Ты думаешь, что твоя страсть убивать людей останется безнаказанной? Напрасно ты на это надеешься. Всем убийцам рано или поздно будет "1937-й", терпение народа не безгранично.

На такой "брусчатке" легко поскользнутся, а, упав, не отмоешься от запаха...

Так что дорога в будущее лежит МИМО таких.

Ну вот и проявилось истинная физиономия бандеровцев, ненавидящих трудовой народ... генетически.

Подскользнутся то легко, но те кто считают,что цель оправдывает средства,такой риск сразу закладывают в свои расчеты.
А насчет бандеровской физиономии- то не е так в абсолютном исчислении.
Такие люди становятся теми кем надо для того чтобы быть с победителями.Сегодня коммунист ,завтра нацист или бандеровец,послезавтра новый русский или украинец-власть любой ценой,даже если придется шагать по головам людей ибо для таких люди только они ,а остальные быдло.

Ты думаешь, что твоя страсть убивать людей останется безнаказанной? Напрасно ты на это надеешься. Всем убийцам рано или поздно будет "1937-й", терпение народа не безгранично.
Этой фразой ты даешь Катону надежду ,что он прав в том ,что все люди такие как он.

Бандеровская дорога к самостийной Украине.
dorogaknezalezhnosti-mal_2.jpg
img30559_upa-lozova.jpg

Мадам ! Вам же советовали , не учите историю по Педиквикии , или по другим "левым" источникам , а вы продолжаете наступать на те-же грабли в очередной раз . Это фото известная фальшивка не имеющая никакого отношения к УПА , или к тем кого вы на совкопропагандонский манер называете "бандеровцами". Это фото впервые было опубликовано в 1928 году в статье «Маниакально депресивный психоз в судовой казуистике.»

Назад
Зверху Знизу