4000 грн на місяць

УПА

• Автор теми Автор теми Bezludivka
  • Дата створення Дата створення
Ну что ещё можно ожидать от личности подобной тебе, только корочки участника первой мировой))
Ты ещё забыл сказать про упомянуть про мою службу на складах и липовые награды:D

Наград продаётся куча... Хоть с документами (тогда дороже) хоть без оных... Так что этим никого не удивишь... можно и фото-архив чей-то показать и утверждать что там именно ты... Дальше продолжать?

Формат форума не позволяет много писать, потому и получается сжато и гладко))

Знаешь, Turman, я может быть и поверил бы тебе при других обстоятельствах, что ты дескать взял и обдуманно порвал с КПСС, невзирая на грозящие тебе за это санкции, но уж как-то ты сразу фанатично резко невзлюбил россиян, хотя сам вроде бы русский, и всякие УПА-бандеровцы вдруг резко стали твоими кумирами, а я тоже не вчера родился - ну не доверяю я людям, резко меняющим масть, причем тогда конъюнктура была КПСС, а сейчас укр-патриотизм, и ведь доказать, что ты отрекся от КПСС именно в конце 80-х, а не в начале 90-х ты не сможешь. :)

Мы в евреев играть будем отвечая вопросом на вопрос?

Потрібна адекватна відповідь - відповісте. Ні - то ваша справа.

Ладно я просто выскажу своё мнение - УПА набыло признно,
Що, "не було визнано" совість не дає написати?

не одним более мение уважаемым историческим источником, воюющей стороной
Тобто країнами, які поділили світ на зони впливу?

. Второе - СССР (я имею в виду народы принимавшие участия во 2-й мировой войне или в Великой Отечественной это как кому удобно) был одним из победивших союзников в данной войне против Германии с их союзниками.
То й що? Прибалтійські країни анексували ще до Великої Вітчізняної, так само до речі як і і захід України. І захоплювали до речі під час Другої Світової. А те що на той час США, Франція та Велика Британія мовчали лише означає перемогу політики над правдою, що останнім часом ЄС і визнає. І чхати я хотів на різні там договори між іноземцями. Тільки українці заходу мали право вирішувати свою долю, і перемогою не можна виправдовувати скоєні злочини.

И те кто стреляли в спину победителям являются врагами и преступниками (и это я промолчал про сотрудничество УПА и Германии, хоть на первых этапах, хоть до полного разгрома и тех и других)!!
Звістно промовчете, бо щоб захопити Галичину СРСР співпрацювало саме з німцями. Повторюю - із німцями українці билися у польскій армії раніше ніж радянські солдати, а саме радянські солдати напали і почали стріляти у спину українцям заходу. Прикро, але це незаперечний факт.

Свій, українців заходу.

И ненадо говорить - за Украинский... ЗУ такиеже украинцы как я балерина...
Так, саме за український, бо вважали себе українцями. І те що у них ідеологічні розбіжності не робить їх не українцями, так само як це не робить південних корейців не корейцями.

Народ который продался и сменил веру под своих Польских панов будет называть себя патриотами Украины?
Атеїзм - це також релігія. Так само можна казати і про російських панів. Це демагогія а не аргументи.

Да не смешите меня.... Были шалавами готовыми лечь под первого встречного, такими остались.
Це коментувати навіть не треба. Ви самі себе характеризували.

П.С. Я так і не почув дати окінчення 2СВ та ВВВ відповідно.

Да не россиян, а тех, кто из России меня учит жить и рассказывает мне, кто у меня герои. Точно так же я не люблю и несвидомых украинцев.
Я уже 11 лет являюсь модератором на одном российском форуме и народ знает меня и уважает, хотя и единственный "хохол" там. Люди нормальные там, а с нормальными приятно общаться.
А грозили мне неприятности ещё в 85, перед отъездом в Афган, когда я поехал в Збараж крестится у греко-католиков. Про Бандеру я знал из первых уст, и далеко не после Афгана. Не резко я поменял свои убеждения, о чем и писал выше. Да и не от всего я отрекаюсь, далеко не от всего.

Странно это все - меня вот никто не учит из России, как жить и кто мои герои, я никогда не состоял ни в каких партиях и герои у меня были всю жизнь одни и те же! :незнаю:

П.С. Я так і не почув дати окінчення 2СВ та ВВВ відповідно.

ВВВ - 9 мая в 0:43 по московскому времени был подписан акт капитуляции
2 МВ - 2 сентября 1945 года состоялось подписание акта капитуляции Японии (день победы над Японией в ссср отмечался 3-го сентября)

ВВВ - 9 мая в 0:43 по московскому времени был подписан акт капитуляции
2 МВ - 2 сентября 1945 года состоялось подписание акта капитуляции Японии (день победы над Японией в ссср отмечался 3-го сентября)
От тільки Великою Вітчизняною називали війну із німцями лише і лише у СРСР та сателітах. Жодна інша воююча сторона чи поважні історичні джерела так цю війну не називають. Цікаво, а німці знають що воювали у ВВВ? Сумніваюся. Як взагалі можна воювати окремою війною а угоди про капітуляцію підписувати разом з усіма?
До речі сподівався на більш об'ємну відповідь враховуючи ваші тези що "українці сходу - насправді не українці", "ми переможці хто був проти нас - зрадники і злочинці" та "до нас їх приєднали у 1939 році". А от тепер логічні запитання - хто приєднав? Самі ж і приєднали.
Якщо не українці - то нащо взагалі "возз'єднуватися"? Якщо стратегічний інтерес - то треба визнати це окупацією.
І якщо ми переможці - то над ким? На тими кого разом із німцями захопили? Просто я не розумію логіки - як той факт що УПА сприймало СРСР як більшу загрозу робить існування УПА зумовленим німецькою агресією? Війною як такою - так. Не було б війни - не було б УПА а був би іншій партизанський рух. До речі Фіни, іспанці, румуни та багато інших теж співпрацювали із німцями, при цьому їх зрадниками чи якось по іншому не називають, хоча вони за вашою логікою "переможені".

Я нікого не примушую казати УПА - герої. Але ж люди, майте сміливість та совість тоді визнати що радянська Україна окупувала іншу Україну, чинило там злочини, нав'язувала свою релігію - атеїзм, своїх героїв - Леніна, свою мову - російську. Свою історію врешті - решт. Визнайте що СРСР не тільки воювало проти німців-окупантів але і отримало значні територіальні та політичні дивіденди від війни, а отже воювали за імперські цілі у т.ч. а не лише задля "перемоги над фашизмом". Як далі не розвивалися б події, але це визнати - моральній обов'язок кожного.

Та ниче, я повторю)) Ты в курсе, за что против него было возбуждено уголовное дело, ась?D
И че. И против Тимохи возбуждено уголовноеделоась...Тока выж на всю галактику воете что это политическое преследование.
Еще раз спрашиваю- ты сам лично видел или слышал, как Макашов призывал убивать евреев, за то, что они евреи?

2. Репарації за окупацію Галичини ти будеш платити?.
Сколько я не спрашива, так и не получил ответа- что это за фантастическая страна "ЗУ, она же Галычына, она же западная Украина" которую оккупировал Сталин в 1939 году?
Может все таки расскажешь?

Ты сам ответил - я бывший и вышедший из той партии по убеждениям, когда ещё за это наказывали..
А как тебя наказали - расстреляли или сослали на 25 лет в ГУЛАГ или дали квартиру в Киеве?

Ты о себе?
Я уже повидал таких сомневающихся, вот только потом они отчего то помалкивают, когда им документами ткнешь.)).
Документы ткнешь- это дать ссылку, где один далбайоп ссылается на "архив в Кобленце", в котором есть ТАКООЕЕ!!!!!

Да какие у тебя документы? )
Тебе ж говорили- ДОКУМЕНТЫ В КОБЛЕНЦЕ!!! а там такооеее!!!!!

Ну чтож вы за люди... Как евреи ей богу... ...
Тю, так он и есть еврей (папа у него еврей) . Вернее раньше сам хвалился, что его за это из ГРУ поперли, когда он в Ливане был, чтобы к своим не сбежал в конце 70-х годов.

Да и были они у меня ровно до 92 года(это с 88 года).;)
А потом, в 1992 году ты мужественно отказался от совицькых документов, не взирая на репрессии?:іржач:

Знаешь, Turman, я может быть и поверил бы тебе
ты сам вроде бы русский, ...
Та не парься, не русский он. И не еврей. Так- существо без рода и племени. Где накормят сытно и жирно, там жопу и лижет.

Я уже 11 лет являюсь модератором на одном российском форуме и народ знает меня и уважает, хотя и единственный "хохол" там.
да.. уважают тебя там, шопиздец. А хуле- единственный "хохол".
Ой бля...:іржач::іржач::іржач::іржач::іржач:

Герои добавились, вместе со знанием происходящего в СССР.
Ага, от как узнал происходящее в СССР- сразу героем стал. Не забыв при этом отхватить квартирку от государства.

Сколько я не спрашива, так и не получил ответа- что это за фантастическая страна "ЗУ, она же Галычына, она же западная Украина" которую оккупировал Сталин в 1939 году?
Может все таки расскажешь?
Так що, якщо у них власної країни не було це дає право приходити до них із зброєю у руках, нав'язувати свою релігію, мову, героїв та історію?
До речі якби свого часу СРСР не влаштувало геноцид (а депортація - це форма геноциду) поляків у Галичині - то можна було б казати ще і про поляків, але єдині хто залишився - це українці тому говоримо саме про них. Вони не приєджали до СРСР, і не народжувалися у СРСР. Їхні батьки та вони самі не погоджувалися на владу СРСР а тому це де-факто окупація території населення певного регіону.

дайте сцылку на форум где модерит турман. уже 11 лет....

Так що, якщо у них власної країни не було це дає право приходити до них із зброєю у руках, нав'язувати свою релігію, мову, героїв та історію?
ага значит страны не было, поляки претензии предъявили? С оружием в руках, это про СС Гаалиция?
До речі якби свого часу СРСР не влаштувало геноцид (а депортація - це форма геноциду)
1. ты уверен, покажешь откуда такое определение взято?
2. Операция Висла и депортация немцев поляками из Селезии- гуманитарная помощь
але єдині хто залишився - це українці тому говоримо саме про них.
где это они единственные остались? а как же польско-еврейская профессура во Лвове, перебитая добрыми немцами и их друзьями? Чет я про украинскую профессуру в Польше не слыхал
Вони не приєджали до СРСР, і не народжувалися у СРСР. Їхні батьки та вони самі не погоджувалися на владу СРСР а тому це де-факто окупація території населення певного регіону.
немцы их не оккупировали, не? но немцы они же не убивали , они ж хароший...

До речі якби свого часу СРСР не влаштувало геноцид (а депортація - це форма геноциду) поляків у Галичині - то можна було б казати ще і про поляків, але єдині хто залишився - це українці

тому говоримо саме про них. Вони не приєджали до СРСР, і не народжувалися у СРСР. Їхні батьки та вони самі не погоджувалися на владу СРСР а тому це де-факто окупація території населення певного регіону.
1. В 1939 році у зузушляндців було 2 варіанти- до них прийшов Гітлер, аба Сталін Я так розумію для Вас краще Гітлер. Аякже- він же не навьязував бі галичанським зузушляндцям ані свою ідеологію, ані історію, ані релігію... так?
2. Гм.. я просто німію від такої зухвалості!! Сталін для деяких поляків влаштував депортації ( депортація- переселення в інші землі). що для вас особисто є "хворма геноциду".
Бандера наказав знищити поляків під корень- всіх. І старих і малих, і жінок і дітей. ВСІХ. Залишилися самі українці, і Ви, як найщиріший на найукраїнійший з них зараз сльози проливаєте про сталінський "геноцид" поляків!!!! Як кажуть москалі:"ахуєть!"
3. Батьки не погоджувалися.. Гм.. Я також не погоджувався на бандерівську окупацію східної України. На листовці, що я вивішую агітували за відділення від СРСР, але там нічого на кажеться про "хероїв УПА " і чамойдан-вокзал-расєя.
Зараз я можу говорити про окупацію ворожою владою мого народу?

дайте сцылку на форум где модерит турман. уже 11 лет.......
О и я хочу попасть на этот хворум, увидеть всеобщую люпповь унд уффажэнние к единственому на форуме "хохлу"
Прапор, дай ссылочку!

Останнє редагування:
У меня родств. служил на западной НКВД та он расказывал уже после распада Союза что их переодевали в одежду упа и заставляли по приказу стрелять местное население что-бы обосрать бендеровцев и делали они это часто .

У меня родств. служил на западной НКВД та он расказывал уже после распада Союза что их переодевали в одежду упа и заставляли по приказу стрелять местное население что-бы обосрать бендеровцев и делали они это часто .
Ага, а он не рассказыал тебе, как их заставляли отбирать младенцев у матерей, вспарывать им животики, сцеживать кровь, которую в специальных цистернах отправляли в Москву, где сталин и политбюро принимали ванны из крови украинких немовлят? А ведь это чистая правда. Как и правда, что у УПа была специальная "одежда УПА" Это такая особенная одежда- она похожа на скафандр кацманафтов, только вышитая узорами из трезубцев.
Дадада- это правда. Чистейшая. Это ж все знают.
На фото УПовец в одежде УПА, правда пошитой уже в 2000-е годы.

Останнє редагування:
Это шо -родственник одного моего знакомого служил в секретной космической части,так они каждую ночь летали на Луну и отстреливали там лунатиков чтобы дискредитировать американцев.Как тут не поверить порядочному человеку.

ага значит страны не было, поляки претензии предъявили?
За напад? Так, і досі пред'являють.

С оружием в руках, это про СС Галиция?
Про РККА, яке стриляло у спину воювавшим проти німців українцям.

1. ты уверен, покажешь откуда такое определение взято?
Впевнений. Депортація - це міра щоб люди певної національності фізично не існували на певній території. А враховуючи те що під час депортації були жертви, то ці люди померли через свою національність а отже це геноцид.

2. Операция Висла и депортация немцев поляками из Селезии- гуманитарная помощь
Така сама як і "гуманітарна допомога Молотова" голодним фінам у Хельсінки? Однак у вас логіка...

где это они единственные остались? а как же польско-еврейская профессура во Лвове, перебитая добрыми немцами и их друзьями? Чет я про украинскую профессуру в Польше не слыхал
1. А зараз там що - російська професура? З місцевого населення залишилися тільки українці, а отже вони і мають права вважатися нащадками населення регіону того часу.
2. Вперше чую щоб у місті жила лише професура і ніхто інший. До того ж не лише Львів окупували.
3. І що, німці усіх вбили? Де решта? От тут і згадаємо операцію Вісла, Гулаги для євреїв і т.д.

немцы их не оккупировали, не?
Також окупували, але з усіх німці як нація за всю якщо дивитися на всю історію менше за інших зла зробили тим українцям.

но немцы они же не убивали , они ж хароший...
До чого ця іронія? Усі окупанти - зло, я саме про це і кажу. І коли окупантів декілька, і один переміг іншого це не робить переможця не окупантом.

Это шо -родственник одного моего знакомого служил в секретной космической части,так они каждую ночь летали на Луну и отстреливали там лунатиков чтобы дискредитировать американцев.Как тут не поверить порядочному человеку.

А я его знаю! :D

армагеддон.jpg

1. В 1939 році у зузушляндців було 2 варіанти- до них прийшов Гітлер, аба Сталін Я так розумію для Вас краще Гітлер. Аякже- він же не навьязував бі галичанським зузушляндцям ані свою ідеологію, ані історію, ані релігію... так?

:іржач:
Так. А шо?
Ти ж сам написав "він же не навьязував бі галичанським зузушляндцям ані свою ідеологію, ані історію, ані релігію" і сам відповів на питання.
Я розумію шо "за дєржаву обідно".

:іржач:
Так. А шо?
Ти ж сам написав "він же не навьязував бі галичанським зузушляндцям ані свою ідеологію, ані історію, ані релігію" і сам відповів на питання.
.
не навязывал?:D:D:D
Гитлер, он такой душка- почти что украинец. Его бабушка была гуцулка з коломыи.
Розчленування України. План «Ост»

Готуючись до нападу на СРСР, керівники нацистської Німеччини заздалегідь розробили низку планів, Інструкцій, директив щодо масового знищення населення окупованих територій. У листопаді 1940 р. Управління расової політики Німеччини затвердило документ, яким чітко визначалися цілі і методи діяльності окупаційної влади на захоплених територіях, зокрема в Україні. «На сході, – говорилося в цьому документі, – ми повинні проводити політику, спрямовану на виділення окремих народностей, тобто поряд з поляками і євреями виділити українців, білорусів, гуралів, лемків і кашубів». «Я сподіваюсь, – писав автор цього злочинного опусу, – що поняття «єврей» назавжди зникне з пам'яті людей. Трохи згодом ми матимемо можливість стерти з лиця землі українців, гуралів і лемків».

Наміри гітлерівців найяскравіше відобразились у горезвісному людиноненависницькому плані «Ост» – плані знищення населення та «освоєння» окупованих гітлерівцями «східних» територій, у тому числі території України. Він розроблявся під керівництвом Гітлера, Гіммлера, Розенберга та інших нацистських діячів. За цим планом, зокрема, передбачалося:

часткове онімечення місцевого населення; заселення окупованих земель німцями

масова депортація населення, в т.ч. українців, до Сибіру

підрив біологічної сили слов`янських народів

економічне пограбування території України; перетворення місцевого населення на рабів

пограбування культурних цінностей, знищення пам`ятків культури

Після загарбання фашистськими військами України, її територія була розділена на чотири частини. Влада в них перейшла до гітлерівської адміністрації.

1) Землі Східної Галичини в складі Львівської, Дрогобицької, Станіславської, Тернопільської областей були приєднані до генерал-губернаторства (яке складалося з центральних і південних районів Польщі) під назвою дистрикт «Галичина».

2) 3 більшої частини українських земель був утворений рейхскомісаріат «Україна» в складі Рівненської, Волинської, Кам'янець-Подільської. Житомирської областей, північних районів Тернопільської, Вінницької, східних районів Миколаївської, Київської, Полтавської, Чернігівської, Сумської, Дніпропетровської та Кримської областей, а також південних територій Білорусії та РРФСР. Рейхскомісаріат поділявся на шість генеральних округів з центрами в Рівному, Житомирі, Києві, Дніпропетровську, Миколаєві та Мелітополі.

3) Райони Чернігівщини, Сумщини, Харківщини та Донбасу, як прифронтові, підпорядковувались безпосередньо військовому командуванню.

4) Чернівецька, Ізмаїльська, Одеська, південні райони Вінницької та західні райони Миколаївської областей були приєднані до Румунії під назвою «Трансністрія».

Закарпаття з 1939 р. було окуповане угорськими військами.

На чолі новоутворених адміністративних одиниць стали генерал-губернатори. Саме генерал-губернатору Г.Франку належить цинічний вислів: «Якщо ми виграємо війну, то тоді, на мою думку, поляків і українців, і все те. що обертається навколо генерал-губернаторства, можна пустити хоч на фарш».

Не відставав віл свого товариша по націонал-соціалістичній партії і Е.Кох, якого називали «коричневим царем України». Місцеве населення на завойованих гітлерівцями територіях він взагалі розглядав як неповноцінних істот «нижчої раси»: «Якщо я знайду українця гідного сісти за один стіл зі мною. – я звелю його негайно розстріляти».
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
1. В 1939 році у зузушляндців
Кого-кого???

було 2 варіанти- до них прийшов Гітлер, аба Сталін Я так розумію для Вас краще Гітлер.
Для мене краще щоб УНР була, але це особиста думка. Ці два варіанти - погляд з сьогодення. А треба дивитися з точки зору того часу. Напал Гітлер - разом з поляками билися із Гітлером. Але зі спини напав Сталін за попередньою домовленістю із Гітлером.

Аякже- він же не навьязував бі галичанським зузушляндцям ані свою ідеологію, ані історію, ані релігію... так?
Як вчить нас радянська ідеологія - не нав'язував би. Нащо не арійцям бути як арійці? І взагалі, що це за безглузда логіка "якби не Сталін це робив це робив би Гітлер" Тільки неуважний чи провокатор буде стверджувати що це моя теза. Моя теза полягає саме у тому що не можна свої злочини виправдовувати злочинами інших.

2. Гм.. я просто німію від такої зухвалості!! Сталін для деяких поляків влаштував депортації ( депортація- переселення в інші землі). що для вас особисто є "хворма геноциду".
Оперяція Вісла - це "для деяких поляків"? Оце дійсно "ахуєть!."

Бандера наказав знищити поляків під корень- всіх. І старих і малих, і жінок і дітей. ВСІХ.
1. О, то у вас є оригінал наказу чи хоча б його зображення?
2. Я не виправдовую тих хто робив військові злочини, але виходячи з операції Вісла так і хочеться запитати - "і як успіхи?"

Залишилися самі українці, і Ви, як найщиріший на найукраїнійший з них зараз сльози проливаєте про сталінський "геноцид" поляків!!!! Як кажуть москалі:"ахуєть!"
О, то ви вимагаєте від мене ненавидіти поляків? В мене є совість, і вона не дозволяє мені цього. А от її відсутність дозволяє декому казати "Сталіну можна було добивати поляків а Бандері ні"

3. Батьки не погоджувалися.. Гм.. Я також не погоджувався на бандерівську окупацію східної України. На листовці, що я вивішую агітували за відділення від СРСР, але там нічого на кажеться про "хероїв УПА " і чамойдан-вокзал-расєя.
Зараз я можу говорити про окупацію ворожою владою мого народу?!
О, то це "бандерівці" прийшли на східну Україну із зброєю у руках???:rolleyes:

Судячи з того що ви весь час на цьому форумі саме це і робите - то така можливість у вас є. І як вже я казав - у нашій країні свобода слова, але як на мене моральний обов'язок змушує спочатку визнати що одна Україна окупувала іншу і що це зворотня реакція. І тільки потім можна казати про "чужих героїв, чужу мову, чужу історію".

Назад
Зверху Знизу