Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Умань сегодня

• Автор теми Автор теми Kraas
  • Дата створення Дата створення
+ сосни, Донецька Швейцарія, Клебан бик, Сіверський Дінець, байбаки, величезна печера розміром з футбольне поле і висотою з 9-поверїхівку на глибині 200 метрів в Соледарі, сіре повітря міст, чорні легені шахтарів, відкриті щирі люди, які любили читати українські книжки.
Доречі, байбаки в Безруках живуть. Камяні могили на Донеччині.... Кам'яна могила на Запоріжжі....
Каньони, Бакота... А ****ово?
Тут однією сторінкою не закінчиш. Це Україна, від краю до краю.
Чудова країна.

Так сумно що десь я не буду. Дуже сумно. З малою Кримськи гори покоряли, печери...
Та VR шолом і погнав. Хоч в Мачу Пікчу. Там вже й запахи скоро додадуть і можна буде не знімати його :D Да, і можна спокійно "гуляти" по всьому світу без всюдиссучих московитів.

А шо в Березані ? Прикольний костоправ-реабілітолог Олег за 5000 гр за сеанс ? :D
За вид з вікна може націнка.

1000061468.webp

У мене є знайомий як ви. Йому десь 65. Коли бачимося, говоримо за мандри. Він це діло любить дуже. Сумує, що можливості нині з бажаннями розходяться.
Так і є. Майже усю Україну проїхали... а зараз..
Тому і серце крає.

У мене є знайомий як ви. Йому десь 65. Коли бачимося, говоримо за мандри. Він це діло любить дуже. Сумує, що можливості нині з бажаннями розходяться.
Так і є. Майже усю Україну проїхали... а зараз..
Тому і серце крає

Назад
Зверху Знизу