Статус: Офлайн
Повідом.: 10162
Повідом.: 10162
Ну во-первых это только ваше личное мнение, а во-вторых вы пересмотрели украинского ТВ, которое весьма и весьма однобоко выставляет РФ (уж не знаю с чьей подачи это происходит).
Я, слава Богу, находясь в Казахстане имею возможность смотреть как РФ-ТВ, так и украинские и европейские каналы.
Отсюда и суммирую "картинку"...
Мальчік, в Україні демократія і російські канали можуть дивитись всі. Маючи супутникове ТВ я дивився і дивлюсь російські телеканали і українські, а тому є що порівнювати та оцінювати. Ви цього позбавлені.
До речі, ваш KAZAKH_TV теж дивлюсь іноді, коли йдуть передачі англійською чи російською. Мені також подобаються ваш музичні програми. У вас там професійні музиканти і співаки. До того ж европейського рівня.
Я вас розумію, чому ви змушені бути політично близькими до Росії, оскільки територіально ви знаходитись далеко від европейської цивілізації.
есть много чего поинтересней
Щось таке:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Никто к тебе не приходил, никуда ставить не собирается! Просто меняется миропорядок. Ранбше только Штаты позволяли себе цинично вмешиваться в дела малых и хилых стран...