Статус: Офлайн
Повідом.: 9496
Повідом.: 9496
AK сказав(ла):Ви плутаєте відстоювання тих прав, які прописані у чинних законах, і внесення змін до законів.
Спілкуватись з державою російською мовою, це Ваше право згідно чинних законів. Вам лише потрібно користуватись ним і наполягати на його дотриманні.
А права на рекламу російською мовою в законах нема (у тому числі "завдяки" ПР). Для цього потрібно добиватись внесення змін до законів.
Чи потрібно це фірмі Кока-кола - я не знаю. Тому дискутувати на цю тему не буду.
Ви вже з ними боретесь, ведучи порожні розмови про державний статус російської мови, замість відстоювання своїх реальних прав на користування цією мовою.
Саме так, декларують. А насправді роблять протилежне.
Україномовний українець вже кілька днів пояснює Вам Ваші законні права і намагається переконати Вас відстоювати їх. Ну чистої води "украинский фундаментализм".![]()

Право общаться на русском языке с государством у меня есть, Вы правы, Вы только забываете упомянуть о том, что государство может отказаться общаться со мной на русском языке.Про Кока-Колу я тоже не буду дискутировать.
Я бы сказал по-другому (про "ветрянные мельницы") : Ви вже з ними боретесь, ведучи порожні розмови про отсутствие проблем с русским языком в Украине.
По поводу отстаивания: я выполнил свой гражданский долг и поручил отстаивать свои права определённой политсиле. Бегать на ******* я не собираюсь