Горяїнов: "Надра Ахілла на 80%, а лікарі не поспішають з висновками"
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
отриману в матчі з «Динамо», голкіпер «Металіста» Олександр Горяїнов найближчим часом не зможе допомогти своїй команді. Перед відльотом на медичне обстеження в Мюнхен прес-служба ПЛ поцікавилася у футболіста його справами.
- Пояснити це дуже важко. Просто біг за м'ячем, не роблячи при цьому якихось прискорень. Відчув сильний біль у нозі, опинився на газоні. Як з'ясувалося, стався надрив Ахілла на 80%. Тобто тримається він зараз у п'ять разів слабкіше, ніж в здоровому стані.
- Вони не поспішають з висновками. Звичайно, зробили томограму. З її результатами зараз перебуваю в аеропорту. Незабаром сідаю в літак рейсом до Відня. Там мене зустрінуть, щоб повезти на консультацію до Мюнхена. Тамтешні фахівці і повинні винести свій вердикт щодо складності отриманої травми, методів і термінів лікування.
- Достатньо. Нога до половини стегна в гіпсі. Думаю, всі розуміють, наскільки це незручно. До того ж доводиться пересуватися за допомогою милиць.
- Чи траплялися у тебе раніше такі серйозні травми? Скільки всього тривав вимушену перерву?
- Серйозних травм, на щастя, тривалий час не було. А багато пропустив зовсім недавно. В останньому матчі 2009 зустрічалися з «Дніпром». Тоді порвав зв'язки і лікувався все зимове міжсезоння, тому був змушений пропустити майже всі підготовчі збори «Металіста».
- Як думаєш, твоя травма відбилася на психологічному стані партнерів у матчі з «динамівцями»?
- Важко сказати. З початку нібито все складалося нормально, десь навіть більше на нашу користь. Не думаю, що ми повинні були програвати. Адже кияни створили моментів не більше, ніж ми. Помилилися двічі і пропустили два голи ... Втім, що про це згадувати...
fpl.ua