Вимирання де? Там де від української національної ідеї відмовляються. Саме тому що стороняться національної ідеї і є ця суспільна депресія, зневіра, деморалізація. Серед тих то її прийняв такого просто немає. Нація відроджується, і це є факт. Я не боюся за майбутнє України. Але мене непокоїть що українці так живуть як зараз. Ніхто на це не заслуговує. І єдиний шанс подолати цей хаос - принциповість та ідейність. Що і пропонують націоналісти.
П.С. А що, національна ідея зійшлася тільки на "ВО Свобода"? Я згоден що усю повноту влади самим лише свободівцям віддавати не потрібно. У нас багато перспективних національних політиків. Головне - це усвідомлення та сприйняття національної ідеї.
Це було сто років тому. Буквально сто років тому, зараз цього немає.
Що ти, побратиме, 3,14159... диш.
Люди вимирають від недоїдання, від голоду, від холоду, від хвороб,а не від відсутності в їх головах "національної ідеї".
Це знають, навіть, малі діти в нашому селі.
От за роки, після 1991 р, було знищено виробництово й почалося інтенсивне вимирання плебсу з одночасним збагаченням національно-свідомих.
От ти на які такі бабульки живеш, чому не вимираєш? Тебе харчить твоя "національна" ідея", чи реальні гроші? - ти ж, я бачу по часу, тільки на форумі й груші йухом околачуєш - ти не робиш.
Кому ти тут хочеш мізки парити зі своєю "національною ідеєю".
Спочатку повинен бути тільки спільний обєднуючий інтерес, а його немає.
Навпаки, є бажання роз*єднатися з історичним ворогом.
Про яку, висосану з мізинця, "національну ідею" можна сьогодні говорити взагалі?