Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Українська мова в Харкові. Ви вже на світлій стороні?

• Автор теми Автор теми stud85
  • Дата створення Дата створення

Вы будете переходить на украинский язык?

• Так.

Голосів: 70 28.2%
  • Вже перейшов :)

Голосів: 40 16.1%
  • Только русский, бле*ть!

Голосів: 138 55.6%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    248
А в каком месте у вас находится мова?
Як і у всіх нормальних людей. У задньому відділі нижньої лобової звивини розміщена зона Брока - руховий центр мови, який разом із центром Верніке забезпечують здатність людини читати, писати, чути, вимовляти і розуміти мову.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Якщо у Вас його не вистачає, то це вже дуже погано. Співчуваю.

У вас еще и с логикой не все в порядке.
Ну, це ж не я не можу розрізнити язик та мову? :-)
Так есть у вас язык или нет?
Я же Вам сказав, що язик є у всіх ссавців. Людина, хіба до них не відноситься?. Чи Ви і тут намагаєтесь продемонструвати повну відсутність логічного мислення? :-)

Так как забанили?
????? Це вже нагадує повну відсутність й інших відділів головного мізку...
Уточните, в каком труде вы наши упоминание того что центр Брока это мова. Очень интересно.
Я ж дав посилання... Чи Ви неспроможні розуміти прості речі... Звертайтеся до лікаря, я вже тут нічим Вам не можу допомогти... На жаль... Співчуваю... :-(

Язык есть, а вот мовы ни у кого нет. Именно поэтому он и называется язык, потому что одна из его обязанностей это создание звуков речи. Без языка человек способен только мычать.

І в кого ще крім *****ів - язик?

:підстолом:
Я зрозумів. Коли немає мізків, то й мови не може бути... :підстолом:
Іще хотіли, щоб я на Вас скаржився адміну. :іржач: Скаржаться тільки, коли ображаються. А я на дурнів не ображаюсь...
Дружня порада: не вивалюйте свою ****, навіть на форумі...

Шановні харків’яни, ви також поступово переходите на українську?

Звісно, що в назві теми слово "мова" зайве і "україньска мова" то калька з російської, але...

Я не є мешканцем вашого міста, хоча також зі сходу (умовного ментального сходу). Дуже хочеться перейти на українську у побуті.... важко... Поки перейшов лише в переписці між друзями і по роботі. Але день остаточного переходу не за горами, сподіваюсь.

:україна:

Якщо Украiна то i украiнська мова,кому она огидна,валiза,вокзал,Белгород!

Якщо Украiна то i украiнська мова,кому она огидна,валiза,вокзал,Белгород!
Вот живу я у себя дома, в чужой монастырь со своим уставом не лезу, и тут приходит кто-то и говорит чтоб я уезжал из своего дома. Я даже подпущу пафоса и скажу, "уезжай со своей родины". Мне кажется, что сказать такое может только оккупант

Вот живу я у себя дома, в чужой монастырь со своим уставом не лезу, и тут приходит кто-то и говорит чтоб я уезжал из своего дома. Я даже подпущу пафоса и скажу, "уезжай со своей родины". Мне кажется, что сказать такое может только оккупант
А що? Вам огидна Україна та українська мова? Чи я не зрозумів чогось у Вашому пості? Чи Ви не зрозуміли пост, на який так відповіли.

Вам огидна Україна та українська мова? Чи я не зрозумів чогось у Вашому пості?
А я не понимаю такой постановки вопроса "Українська мова в Харкові. Ви вже на світлій стороні? ". Ну говорит Харьков на русском, заметьте так было и раньше, в 20-х-30-х уже поводили один этап украинизации. И вопрос вовсе не в количестве процентов, хотя в этой тупой голосовалке в шапке процент вовсе не отображает настоящее положение дел. Выхожу в город и просто слышу разговор людей, редко-редко слышу суржик, а в основном русский. Так почему мой родной язык это "темная сторона"? Мы живем в одном городе и у нас никогда не было какой-то ненависти к тому или иному языку, мы прекрасно понимали друг друга, и эту власть клянут все и на русском и на украинском. Откуда взялась это зараза, кто в ней заинтересован? По-моему только воры при власти, которые грабят всех независимо от языка на котором говоришь. Ну отдельно стоят в этом ряду ******ы. Любить свое это не одно и то же ненавидеть другое.

А я не понимаю такой постановки вопроса "Українська мова в Харкові. Ви вже на світлій стороні? ". Ну говорит Харьков на русском, заметьте так было и раньше, в 20-х-30-х уже поводили один этап украинизации. И вопрос вовсе не в количестве процентов, хотя в этой тупой голосовалке в шапке процент вовсе не отображает настоящее положение дел. Выхожу в город и просто слышу разговор людей, редко-редко слышу суржик, а в основном русский. Так почему мой родной язык это "темная сторона"? Мы живем в одном городе и у нас никогда не было какой-то ненависти к тому или иному языку, мы прекрасно понимали друг друга, и эту власть клянут все и на русском и на украинском. Откуда взялась это зараза, кто в ней заинтересован? По-моему только воры при власти, которые грабят всех независимо от языка на котором говоришь. Ну отдельно стоят в этом ряду ******ы. Любить свое это не одно и то же ненавидеть другое.
1. Ваша відповідь на попереднє запитання. Я процитував.
2. Усі країни, які утворювалися в результаті розпаду імперій приходили до того, що тільки національна мова, як носій національної культури здатна об"єднати населення у народ, як політичну націю.
3. Як Ви можете відрізняти суржик від літературної української мови, якщо самі не володієте українською мовою. Доречі, у всіх країнах в різних регіонах існують місцеві діалекти...
4. Тільки народ, як політична нація спроможний чинити опір неправильним діям влади, особливо, якщо до влади прийшли нечесні люди.
5.Не плутайте різні поняття. ******и та націоналісти. Націоналізм у всьому світі с синонімом патріотизму. Я в Харкові ******ів не бачив ніколи...

ebca8e.webp

Просто ваш монастырь сам недавно оккупировал эту страну. А вы этого не учитываете.

А я не понимаю такой постановки вопроса "Українська мова в Харкові. Ви вже на світлій стороні? ". Ну говорит Харьков на русском, заметьте так было и раньше,
Аутентичное название старых улиц Харькова говорит, что Харьков мовив изначально на украинском языке.

Живи на здоровье ,а россию здесь устраивать никто не позволит ,это Украина.

2. Усі країни, які утворювалися в результаті розпаду імперій приходили до того, що тільки національна мова, як носій національної культури здатна об"єднати населення у народ, як політичну націю.

5.Не плутайте різні поняття. ******и та націоналісти. Націоналізм у всьому світі с синонімом патріотизму. Я в Харкові ******ів не бачив ніколи...

2 Ну давайте перечислять страны
США
Вам на "А".

5 Как Вы собрались построить политическую нацию через национализм когда у нас 50 процентов "не тех" национальностей.

А я и не путаю. ******ы ненавидят другое, вон лантух как старается. Прошу обратить внимание, что скандалы стоят и с Польшей, и с Венгрией, и с Румынией, ну на русский язык внимания как бы не обращаем, стоило только в раде заговорить на русском по вопросу субсидий, так как коршуны набросились.
И США и Канада?

Аутентичное название старых улиц Харькова говорит, что Харьков мовив изначально на украинском языке.
Еще скажи, что Харьков богом данная украинцам земля. Слобожанщина- страна переселенцев.

Російські ******и ненавидять Україну і українців.
Я не был в России с распадом СССР, наверное и там есть ******ы, ну а своих украинских слышу и вижу каждый день. Ты утверждаешь, что одни ******ы лучше других?
Не хочется возится с твоим изображением переписи, но сам посмотри 2 последних абзаца.
Да, и если бы было так
в восточном - 84,6 процента
То не было бы

слышу разговор людей, редко-редко слышу суржик, а в основном русский.

Назад
Зверху Знизу