Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Українська мова в Харкові. Ви вже на світлій стороні?

• Автор теми Автор теми stud85
  • Дата створення Дата створення

Вы будете переходить на украинский язык?

• Так.

Голосів: 70 28.2%
  • Вже перейшов :)

Голосів: 40 16.1%
  • Только русский, бле*ть!

Голосів: 138 55.6%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    248
А я и не путаю. ******ы ненавидят другое,
А при чем здесь ненависть (эмоциональное состояние) к идеологии?
А разве они образовались в следствии развала империй?
Еще скажи, что Харьков богом данная украинцам земля. Слобожанщина- страна переселенцев.
Так украинцы сюда и переселялись, а *******тов насильно переселяли, как скот.

Прошу обратить внимание, что скандалы стоят и с Польшей, и с Венгрией, и с Румынией, ну на русский язык внимания как бы не обращаем, стоило только в раде заговорить на русском по вопросу субсидий, так как коршуны набросились.
У всіх наведених випадках немає ознак нацизму. Це ж і Венеційська комісія розглядала ці питання й усі дії були визнаними такими, що відповідають міжнародним канонам.
??? Я мав на увазі, наприклад, Римську імперію! А Ви які, в результаті яких було створено США та Канаду? :-)
Еще скажи, что Харьков богом данная украинцам земля. Слобожанщина- страна переселенцев.
Ну, правильно. *****ня сюди понаїжджала й тепер качають власні права. А до того, як вона стала землею українських слобідських полків, земля Харківщини входила до Новгород-Сіверського князівства.

земля Харківщини входила до Новгород-Сіверського князівства.
Это была Украина с украинской мовой? И это ты слишком далеко зашел. Как-то твой же коллега (голос народа, был такой) говорил, что до 17в было здесь Дикое поле и никого из коренного народа не осталось

Я мав на увазі, наприклад, Римську імперію!
Так Украина возникла после распада Римской империи?

Это была Украина с украинской мовой? И это ты слишком далеко зашел. Как-то твой же коллега (голос народа, был такой) говорил, что до 17в было здесь Дикое поле и никого из коренного народа не осталось
Вчи історію... Бо, у тебе повна плутанина від необізнаності в історії Харківщини. Про Донецьке городище щось чув? Мабуть, і не знаєш... І коли стали називати ці землі Диким полем і чому звідси вимушені були піти люди... А мова була у ті часи така, яка була набагато ближчою до сучасної української мови. В той час московської мови взагалі не було...

Хм, я не хочу вникать что такое синтетический язык.
Синтетический, это который синтезирован из разных составляющих.
Но почему он исчезнет раньше?
У него ведь носителей в n раз больше, если не на порядок.
Которые перейдут на более простые и удобные языки.

Язык у которого есть письменность?

безграмотное определение.

Ну вы ваше так и не предоставили.
язык, который зафиксирован кодом, то есть кодифицирован.

Что вы имеете ввиду?
Это когда лексика от одного языка, фонетика от другого и грамматика от третьего.

На родные.

лол, т.е. тоже самое только другими словами
Нет. По вашему получилось так - письменный язык, это тот который письменный язык.
Вот ноты, это письменный язык?

Вот вот. Для *******та любой славянский язык, кроме русского, есть набор слов.

Російська мова вже давно не надає жодних переваг у порівнянні з будь-якими національними мовами (з того часу,як була знищена виключність російської у вищій школі на теренах колишнього СРСР).
Ніякої сакральної інформації на ній не існує. :) Просто не існує. :)
Слушно. Російска мова за останні століття вкрилась товстим шаром сакральності, того й мастурбують на неї імперськи холопи.

Місто завжди будe доповнювати сeло, бо там украінство, там наша культура.

Гадаеш у Львовi тэж так?:збентежений:

Та я нe був у Львові - мрію, бо Галичині повeзло, багато століть жила в братній сім"і європeйських народів, культура хлинe до нас, нeщасних, звідти.
Я так думаю.

Мабудь русьзький мiр тобi рiднiший,якщо такий сарказм про украiнську культуру,що хлинэ iз Европи?:збентежений:
Нафуя мeні рузький мір - там олігархи, мільйонeри - бувші компартєйці, що пограбували народ, пeнсів, нe тe, що у нас - за ідeю, за нашу співучу солов"іну мову.

На практике русский знают все, а вот украинский нет.
Естественно украинцы знают русский, ведь он славянский язык. А вот русские не понимают другие славянские языки ибо для них они не родные по происхождению.

Назад
Зверху Знизу