Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Українська мова в Харкові. Ви вже на світлій стороні?

• Автор теми Автор теми stud85
  • Дата створення Дата створення

Вы будете переходить на украинский язык?

• Так.

Голосів: 70 28.2%
  • Вже перейшов :)

Голосів: 40 16.1%
  • Только русский, бле*ть!

Голосів: 138 55.6%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    248
abfcb7.webp

:D

you've made my day, tavarisch! Це вже є повною алюзією на отого монархіста, що волів бачити уві сні цара-батюшьку, а бачив більшовиські шабаші: ти, совокЪ, та отой обздь, що це написав, можеш бачити уві сні ХХХ3 сЪєзд Kпсс російською, але державною мовою в Україні буде українська!:D:yahoo:

Партійно-совіцька номeнклатура разом з бандвом нe тільки пограбували старшe совковe покоління матeріяльно , занурили його в злидні, алe й розчавили його духовно, наплювавши йому в душу.
Читаю : ураган Ірма розтрощив віллу мільярдeра Абрамовича на його острові дeсь в Тихому окeані.
Як яврeйський совковий хлопчина став мільярдeром при тому, що в провінціальній частині Раші страшeнні злидні? Звідки дровішки? Та хіба ж Абрамович один такий... У них сьогдні вся влада.

Зараз Крeмль намагається прикрити страшeнну соціяльну нeсправeдливість, наругу над старшим поколінням лицeмірною просовіцькою балаканиною, алe тільки до тієі мeжі, за якою починається питання про власність. Отакий ”рускій мір”, якщо до ньго придивитись рeтeльнішe.
Наші хоч чeсніші, відвeртіші - прийняли закон про дeкомунізацію та дeсовітизацію.

У мене в ВНЗ була вища математика українскьою.

А когда я выпускался ВНЗ не было. Зато был учебник Фигурнова. Был учебник Тихонова, и пр. учебники. А проступал я гораздо проще, чем из школы выпускался

Ничего. Просто образование было гораздо выше, чем сейчас.
Одно дело "галочки рисовать" в ВНЗ расчитаные на 4 варианта от одного вопроса.
Другое это писать или отвечать, комисии.

Ничего. Просто образование было гораздо выше, чем сейчас.
Одно дело "галочки рисовать" в ВНЗ расчитаные на 4 варианта от одного вопроса.
Другое это писать или отвечать, комисии.

вы считаете, что уровень образования зависит от ВНЗ?
Еще расскажите, шо у вас писюн стоял, потому что девушки были красивыми, а сейчас они поплохели и писюн ваш от этого не стоит...

Для харьковчан русский язык - родной язык независимо от этнических корней.
Псевдородной и это временно.

Харьков был пограничным городом Русского царства ещё до Богдана Хмельницкого и вхождения левобережных территорий в состав Русской державы со столицей в Москве.
Потомок понаехавших историю не знает...Присылают сюда недолеких, мля...

Так что не путайте **** с пальцем, или Львов с Харьковом. Это разные регионы. Здесь и украинцы другие. На Правобережной Украине украинские фамилии заканчиваются на "чук", а на "ко" (Довженко, Шульженко, Гурченко) - это восточноукраинские фамилии. Даже антропологически это разные люди. Однако у "схидняков" есть проблемы с самоуважением. Они запутались в том, кто они есть.
Как всегда, тупое *******тское ***** пришло жизни учить...

На родине русской правды Ярослава Мудрого русский язык - это родной язык коренного населения.
При Ярославе даже слова такого не было "русский".

Чесно кажучи, російська мова "по-харківськи" :)така "російська"....

Харьков - культурный центр Украины. И не удивительно, что русский язык тут котируется высоко. Достаточно посетить книжную балку, чтобы понять, насколько он всеяден. В хорошем смысле...

Так же Харьков есть колыбелью украинского национализма, на котором взрос С. Бандера.

Здесь клиент всегда прав и всё для блага потребителя, поэтому товары и услуги будут предоставляться на языке клиентов
отож мені спокійно відвантажують товар,і не патякають зайвого.Документи на рідній мові.І ніхто ще не вмер.

нормальная, как и питерская, напр,
в Москве тоже многие не знают значение питерских парадное или поребрик

справа не в "парєбріках" :незнаю:
Я розмовляю по телефону з клієнтами/постачальниками то чую як хто говорить. Харків шокає,гакає ,українські слова іноді мимоволі. У Дніпрі російська чистіше.В Чернівцях також. У Кропивницькому та області варто перейти на українську як у відповідь чуєш те саме:браво:

Это всё игра слов.
Ні,це факт.
Тим хто хоче вести якісь ділові справи з іншими не варто казати шо їх мова це "сільский колорит":рл:
Никакого политического значения эта мера не имеет
Ми маємо анексію криму та агресію на донбасі під гаслами " защіта рускагаварщіх".
Во многих регионах США официальным языком становится испанский, но никто не видит в этом мексиканскую агрессию или возрождение Испанской империи.
США тут до чого? :незнаю::рл:
Там ще живуть черокі та навахо.А у відсотковому співідношенні переважна більшість іспаномовних проживає у 5 штатах.
Україна унітарна держава.І не треба собі придумувати якісь там особливі культурні та мовні відмінності.
Либо ты понаехавшая свинья, которую ещё не окультурили обстоятельства жизни, либо понимаешь, что находишься на территории харьковской общины.
До речі,так.Харків українське місто.І не "панаєхавшим свиням" тут триндіти про мову.

а y вас странныe представления о рідній мові, т е о native языке

чого це?Документи та діловодство на державній мові.Тут нічого дивного немає.Отже всі, абсолютно всі її розуміють та знають.

За 24 года жизни в Харькове я хорошо помню, что носителями "соловьиной мовы" всегда были понаехавшие из деревень, говорившие на зверском суржике или рогули из Западной Украины. Они тоже говорили на непонятном наречии. Более-менее вменяемым украинским радовали только понаехавшие из Полтавы и области.

в Харкові немає рогулів?Чи вони частково мігрували у Russian Federation:) і стали тамтешніми рогулями.Судячи з усього так і є. І тепер тут триндять про свою особливість,ділячи людей за мовною ознакою.
Нешановний екс харківський рогуль, я у школі мала 5 з російської мови.І в мене був певний шок,від того наскільки ****амотно тут писали тролі(рогулі) з Russian Federation.

Юриспруденция и медицина во многом до сих пор использует латынь. Только это не говорит о том, что латынь - это популярный разговорный язык.
ну приведіть приклад судових документів чи медицинських висновків латиною:збентежений:

Назад
Зверху Знизу