Міністру соціальної політики Реві Андрію
ПІБ, адреса
«Пенсія повинна бути зароблена» - приблизно так мовив наш міністр соцполітики. Так ось доповідаю про себе – до цих пір служать розроблені мною ще в 70-х роках броньовані пожежні машини, спасаючи Україну по Балаклеях від невігластва та безвідповідальності нинішньої державної машини, до цих пір спасають людей розроблені мною в 80-х роках гамма-камери для виявлення ракових пухлин в організмі людей… За подібну службу людству нинішня сурогатна держава мене нагородила пенсією в 10 кг напівсоєвої ковбаси. Також доповідаю, що на відміну від Яценюків я дійсно 18 лютого 2014 року отримав свою «шрапнель в ногу» біля Будинку офіцерів від «беркутні». За свої майже 72 роки я бачив різних невігласів при владі, але гірше нинішніх не були навіть покидьки Януковича. Якщо на мої протести проти вводу військ в Прагу 1968 року гостро реагували більшовики через КГБ, якщо на мою критику горбачовської «пєрєстройкі» реагувала навіть «Правда» своєю відповідною статтею, то зараз реакція паразитів при владі одна – «сиди там гетто і не рипайся». Я вже не описую тут той факт, коли сурогатна державна машина зуміла організувати на експорт від України лиш сировину, в той час, коли в мене лежать в бездіяльності інноваційні машинобудівні проекти, я не пробую вибити в вас підвищення пенсії чи віллу в *****-Заспі. Я опишу дещо примітивніше, що повністю охарактеризує невігластво та безвідповідальність нинішньої влади.
Я по причині мізерності свої пенсії та як «дитя війни» отримав так звану «субсидію-подачку» від невігласької держави. Я ніколи не ходив за різними «перерахунками пенсії», терпляче спостерігав від Майдану до Майдану за паразитизмом влади. Але цієї зими навіть мене подібне невігластво вивело з себе. По перше, абсолютно не співпадала «Довідка про субсидію» від вашої служби та рахунки, які приходили від природних монополістів. Це якось я терпів, але, коли Київенерго мене, бувшого армійського офіцера, зарахувало у «вдову ветерана-військовослужбовця», в мене терпець лопнув. Я 3 рази писав паразитам Ахметова про неузгодженість їх даних зі справою по субсидії №343710 вашого відомства. Реакції від «Київенерго» на «0». Потім я звернувся з подібним зауваженням до вашої районної контори, в якій просив вивести мене з рангу «вдови військовослужбовця». Переписка по електронній пошті з якоюсь Савєльєвою Валентиною (ваша контора Дніпровського району) теж перетворилася в діалог німого з глухим, очна зустріч теж перетворилася в настанови мені про бюрократію закону «Про звернення громадян». По цій причині я продовжую перебувати в рангу «вдови військовослужбовця», а пані Савєльєва робить вигляд, що такою своєю професійною нікчемністю заробляє собі на пенсію.
Пане міністр, я досить впевнений, що мій інтелект дещо вищий за ваш з Яценюком вкупі, що в мене ще є запас людської енергії заробити собі на життя. Тому пропоную вам забрати в мене мою пенсію разом з субсидією в обмін: на допуск до простоюючих технологічних потужностей типу заводу «Буревісник», «Арсенал» чи цех в/ч А-2070 згідно ст. 41 Конституції, які ви своєю бездарністю просто губите; організацію цивілізованих банківських кредитів та заборону подібним Савєльєвим від сурогатної держави совати носа в мої справи. І через рік я вам покажу, як в ЄС поставляти не сировину від експлуатації природних ресурсів України типу соняшникової олії чи примітивного металу, а інноваційну машинобудівну інтелектуально-насичену продукцію по українських винаходах, яких ви точно з Яценюком не маєте. В противному випадку ви отримаєте від мене, армійського офіцера в минулому, точно задекларовану «кулю в лоба» на наступному Майдані, про що я вже попередив і ваших кураторів зі США та ЄС. Іншого вияснення стосунків між владою та народом ви не даєте, бо влади демосу в Україні і не пахне, а пахне Кромвеліщиною та взяттям нашої Бастилії-Банкової з наступним народним судом над пройдисвітами від влади, починаючи з Кравчука. На кінець я повідомляю, що цей лист є відкритим для інформації його суті суспільству. З надією хоч на якесь розуміння
21.04.17р