Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Україна на переломі

Ні для кого не є таємницею, що структуру охорони здоров'я фактично експлуатують самі медики для своєї наживи. При цьому вони справно отримуюють бюджетні кошти для свого паразитування. Сьогодні направив листа до КМДА та відповідного міністерства з рекомендацією здавати такі медичні заклади в оренду через конкурс, а вивільнені кошти на охорону здоров'я роздати громадянам, які самі визначать, кому їх нести за своє лікування. Хай тоді паразити Тодурови з Центру серця відчуюють, чого варті оті будівлі та Сіменсівське обладнання, яке вони експлуатують для свого збагачення через виконання типових операцій.

.... Хай тоді паразити Тодурови з Центру серця відчуюють, чого варті оті будівлі та Сіменсівське обладнання,....
Пенс,чем тебе уже Тодуров не угодил? Он конечно не альтруист и даже не филантроп,но его проф.навыки ты надеюсь не будешь ставить под сомнение?

Пенс,чем тебе уже Тодуров не угодил? Он конечно не альтруист и даже не филантроп,но его проф.навыки ты надеюсь не будешь ставить под сомнение?
Скажу навіть більше. Цей жлоб з мене не взяв ні копійки за операцію шунтування, бо йому доповіли, що старпер пише викриваючі книжки. Мабуть таких киян, яким в той час вони повинні були робити всім безкоштовні операції, було небагато. Але при цьому він вигнав мого сусіда по палаті за те, що жінка останнього не зуміла дошкребти якихось 10% потрібної для цього жлоба суми. Там такі таємні потоки від стандартних операцій крутяться, що повальній більшості постколоніальних лохів і не снилося. Скажу більше, оті "навики" просто розігріті продажними журналістами, які чомусь мало згадують "амосівців" чи фахівців зі Стражеско. Цей жлоб просто захапав клініку, яку Київ побудував на свої кошти по німецькому проекту і з німецьким обладнанням, але бардак там в організації просто шокуючий. Мій брат з Харкова лежав на каталці годин 8 голодний після операції, бо реанімація та звичайне відділення не могли поділити, куди його діти. І я не міг поскаржитися, бо і мій брат з Харкова, такий же жлоб, оплачував свою операцію через якийсь напівтаємний фонд, який жлоби не хочуть світити. Висновок - там не Тодуров видатний, а німецьке обладнання.

.... Висновок - там не Тодуров видатний, а німецьке обладнання.
Сразу видно что ты не очень (на практике) знаком с производством. Если руки не оттуда,то никакое оборудование тебя не спасет. Безусловно он,как и любой хирург интегрировался в порочную систему.Но ему с его опытом хирурга и знаниями как то странно было бы заниматься обязанностями завхоза. Не было бы таких как он,кто бы тебя оперировал ? Или поехал бы в Швейцарию?
Правда Беларусия сейчас на несколько порядков впереди Украины и по трансплантации и по другим операциям. Насколько я знаю:Тодурова туда зазывают усиленно.

Украина теряет по миллиону человек в год
&t=0s

Сразу видно что ты не очень (на практике) знаком с производством. Если руки не оттуда,то никакое оборудование тебя не спасет. Безусловно он,как и любой хирург интегрировался в порочную систему.Но ему с его опытом хирурга и знаниями как то странно было бы заниматься обязанностями завхоза. Не было бы таких как он,кто бы тебя оперировал ? Или поехал бы в Швейцарию?
Правда Беларусия сейчас на несколько порядков впереди Украины и по трансплантации и по другим операциям. Насколько я знаю:Тодурова туда зазывают усиленно.
Очевидь ти не зовсім знайомий... Хлопче, по перше, він, як кардіохірург, досить таки посередній. В Києві кращих за нього повно. По друге, він Білорусь ніколи не поїде, бо там Лукашенко примусить його жити на зарплату, а не на тіньових фондах. В третє, не він мені робив рядову операцію шунтування, а це роблять сотні хірургів в Україні. В четверте, він якраз видатний як "завхоз" по тіньових схемах паразитування на державній інфраструктурі, а ось організувати нормальне проходження пацієнта по конвеєрній операції він не спромігся. Та що я тобі , дилетанту, вихованому на сурогатному ТБ, це торочу. Приїдь в Київ і подивись, як амосівці роблять набагато більш корисного в гірших умовах. Та повернемося до головного жуліка держави, який вже відчуває себе в ролі генсека. Нагадаю, що президент наймогутнішої держави світу не зміг заткнути рота журналістам та акторам в його адресу, а тут
Инцидент произошел во время представления нового главы Одесской областной государственной администрации Максима Степанова.

«Опустите руку. Вам плохо? Вы, когда потом будете президентом, я вас приглашу, и вы выступите вместо меня», — заявил глава государства.

Чиновник попытался что-то возразить Порошенко из зала, но президент в резкой форме предложил ему сделать это позже.

«Извините, я вам пока что слова не давал. Вы назначены указом президента. Прошу сесть. Если вы хотите доложить президенту какую-то информацию, я вам предоставлю эту возможность», — добавил президент.

Стоит отметить, что по окончанию заседания Порошенко попросил позвать «главу администрации», который хотел выступить.

*Филатов заявил о разгуле бандитизма в Днипре
Мэр города обращается к руководителям МВД и Генпрокуратуры*

"Сегодня в Днепре ситуация с бандитизмом начала выходить из-под контроля. По городу совершенно открыто, при молчаливом содействии "правоохранителей", передвигаются люди в масках, которые бьют коммунальщиков и громят технику. К вечеру ожидается прибытие еще около 300 "титушек" из Кривого Рога и Запорожья. Арсен Аваков, Юрий Луценко, уверен, что вам пора бы уже отреагировать",

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Очевидь ти не зовсім знайомий... Хлопче, по перше, він, як кардіохірург, досить таки посередній. В Києві кращих за нього повно.
Не говори чего не знаешь . Это во вторых.
Пенс,твоя беда в том,что тебе очень трудно "угодить" Тебе все не такие :D Ты случайно не собираешься выдвигать свою кандидатуру на следующих выборах ? Из твоих постов ясно только одно : только ты знаешь "как надо" и "лучше всех" Такие люди в основном остаются за бортом и в полном забвении. Подумай над этим.
Теперь по Тодурову : Я не говорю что он святой,но в отличии от тебя он не ****ит о своих "нереализованных изобретениях" , а достаточно не плохо трудится у операционного стола. И спасает конкретные жизни,пусть и не за дешево.И на сколько я успел заметить : единственное в чем он может с тобой соревноваться так это в самопиаре :D Но ты его в этом сделаешь в сухую.И боюсь что только в этом.

дефективная,найди себе достойный отстойник и забудь про эту тему

Пенс,твоя беда в том,что тебе очень трудно "угодить" Тебе все не такие
Тому, на відміну від тебе, я не з бидла "одобрямс", тому я й став винахідником, шукачем кращого. Це ж треба дійти до такого - його задовольняє наша "медицина". Згадую, як в розглядуваному Центрі перед обстеженням стану судин (коронографія) посеред маси сіменсівського обладнання дали мені "шкребок" для гоління мошонки, від ******і якого в пацієнта на місці гоління залишалися маса порізів, взамін якого я був вимушений купляти елементарну елетромашинку для стрижки волосся. Згадую, як готуючі до операції лікарі давали словесні настанови з сотен слів, які пацієнт не запам'ятовував, від чого потім було маса непорозумінь. Хоча цьому "видатному" Тодурову варто було давно налаштувати ці стандартні настанови в вигляді друкованого листочка-пам'ятки, який би лежав на тумбі кожного пацієнта. Зате постійні запрошення для реклами своєї особи ТБ він не забував.
З рассуждєній хрюкаючого можна зрозуміти нашу постколоніальну відсталість, яка тримає нас в болоті культури "рашен", де, сидячі в багні, звикли кричати "слава, слава". Кому й чому слава, Тодурову, який гидує в керованому Центрі вивісити прапор держави, від імені якої він керує Центром?

Жлоби, які дорвалися до влади, не дуже відрізняються по своєму феодальному нутру від донецьких бандюків, смакуючи коритом.
До свого 50-літнього ювілею президент Петро Порошенко отримав від глави МВС Арсена Авакова пістолет Сabot Gun "Jones 1911".

Останнє редагування:
... тому я й став винахідником, шукачем кращого. .....
Здесь ,на форуме? :D
.... Зате постійні запрошення для реклами своєї особи ТБ він не забував.
....
Ты тоже не "забував би" только тебя не зовут. А звали бы ,так побежал на всех четырех
Тому, на відміну від тебе, я не з бидла "одобрямс", .....
В отличии от тебя я не скулю на всех углах и не виню никого , занимаюсь конкретным делом и получаю удовольствие от жизни . А таких писак как ты у меня у самого хватает (может ты даже с ними знаком) Только по форумам они не шарятся в отличии от тебя. Один например натаскивает наших солдат. А ты сегодня сколько постов накатал?

В отличии от тебя я не скулю на всех углах и не виню никого , занимаюсь конкретным делом и получаю удовольствие от жизни .
Мастурбуй далі, сраний "строітєль" конкрєтних дєл. Щоб тебе так лікували наші сурогатні лікарі, як керує державою твій Пєтя. А "натаскують" наших солдат на що?
Ты тоже не "забував би" только тебя не зовут.
Це жлобеня по собі рівняє.

"По предварительным расчетам можно утверждать, что наукоемкость украинского ВВП упала до рекордно низких - немногим более 0,3 процента ВВП", - сказал заместитель министра образования и науки Максим Стриха.
При этом деньги идут на социальное обеспечение учреждений, а не на собственно научные исследования.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

"По предварительным расчетам можно утверждать, что наукоемкость украинского ВВП упала до рекордно низких - немногим более 0,3 процента ВВП", - сказал заместитель министра образования и науки Максим Стриха.
При этом деньги идут на социальное обеспечение учреждений, а не на собственно научные исследования.
На цю інформацію хтось написав скаргу, мабуть Пєтя з Гройсманом, які зовсім не знають, що робити з тими залишками науки та інженерії.

пенсионер, епт, это первая разумная мысль которую я от тебя слышу ! вот здесь я тебя поддерживаю....
Я плакаль, плакаль від радощів...

а зачем в этой стране наука? Где она будет применяться))
Мабуть ти зовсім не уявляєш, що таке наука і навіщо вона існує. Наука хоча б для того потрібна, щоб тобі розтлумачити попереднє. А то харківські жлобські вчителі тобі цього не донесли. Для початку вивчи різницю між "страною" та "государством", а потім проаналізуй, кому наука потрібна. А примінятися вона потрібна хоча би для вивчення необхідної кількості громадських туалетів на Харків.

Мабуть ти зовсім не уявляєш, що таке наука і навіщо вона існує. Наука хоча б для того потрібна, щоб тобі розтлумачити попереднє. А то харківські жлобські вчителі тобі цього не донесли. Для початку вивчи різницю між "страною" та "государством", а потім проаналізуй, кому наука потрібна. А примінятися вона потрібна хоча би для вивчення необхідної кількості громадських туалетів на Харків.
у ****ом уже подсчитали количество туалетов науковэц бандеривськый) навчылы тэбэ селюка рахуваты?

На счёт страны и государства согласен - страны такой нет, а государство доживает последние дни...

у ****ом уже подсчитали количество туалетов науковэц бандеривськый) навчылы тэбэ селюка рахуваты?
Ти, *******, краще на ерзя чи мокша пиши, зрозуміліше буде. А мене вчили 6 років в ХПІ ставити раком таких, як ти. Ти, бовдуре, науку вивчав на Барабашовці?

Назад
Зверху Знизу