То не маркетинг, а звичайне жлобське піжонство, розраховане на повних дурнів. Щось воно мені нагадує керування Пєті та Сєні, яке теж розраховане не на ефективність, а на ефект.Антонов показал маркетинг! Как надо продавать!
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
То не маркетинг, а звичайне жлобське піжонство, розраховане на повних дурнів. Щось воно мені нагадує керування Пєті та Сєні, яке теж розраховане не на ефективність, а на ефект.Антонов показал маркетинг! Как надо продавать!
Американский аналитический центр Atlantic Council выступил с предложением полностью прервать экономические связи с оккупированными районами Донбасса.
В первую очередь аналитики из США настаивают на прекращении поставок воды, электричества и других ресурсов. Кроме того перейти к полной социальной и экономической блокаде не подконтрольных территорий Донецкой и Луганской областей.
Цель — максимальное усложнение существования жителей незаконных республик и доведение гуманитарной ситуации до критической отметки.
Специалисты Atlantic Council считают, что экономическая блокада позволит вернуть оккупированные Украинские территории. Ограничение и полное прекращение поступления денежных средств вызовет негативное отношение местных жителей к руководству самопровозглашенных республик.
Проросійський кандидат на посаду держсекретаря США може бути відхилений Сенатом
Трамп обрав "друга Путіна" Тіллерсона держсекретарем США
Українці подали понад 3000 позовів проти Росії – Петренко
не, ну если основательно придавить в тёмном углу, то...Та що візьмеш з цього вихованця більшовиків?
Я минуле літо стояв на Банковій з плакатом, на якому в Пєті запитував - куди він буде тікати під час 3-го Майдану? Навіть поліцаї з полку охорони не могли приховати посмішки.не, ну если основательно придавить в тёмном углу, то...
Найбільша проблема у розслідуванні справи Януковича – це свідки.
Про це заявила спеціальний агент Федерального бюро розслідування США Карен Грінвей, пише Радіо Свобода.
Грінвей протягом 18 місяців розслідує справу стосовно повернення грошей, виведених з України. Вона повідомила, що за цей час її команда зібрала і передала до ГПУ низку доказів. При цьому тривалий час агенти не могли налагодити комунікацію із українськими правоохоронцями, втім, зараз, каже вона, спільну мову знайшли.
За словами Грінвей, найбільша проблема у справі – брак свідків: українські політики не хочуть розповідати, як працювали схеми Януковича.
Бійці добровольчих батальйонів оголосили бойовикам на Донбасі ультиматум з вимогою звільнення українських військових, які утримуються в полоні.
Про це повідомив боєць "Донбасу" Євген Шевченко, пише УНІАН.
"Ветерани війни поставили терористам і окупантам ультиматум - якщо протягом семи днів усі українські військовополонені не будуть відпущені або ж обміняні, то ми починаємо тотальну блокаду окупованих територій. І подивимося, на скільки вас вистачить", - повідомив Шевченко на Facebook.
Пенс,ты что хотел упасть пороху на хвост ?Я минуле літо стояв на Банковій з плакатом, на якому в Пєті запитував - куди він буде тікати під час 3-го Майдану?....
Та ні! Я цьому пройдисвіту хотів наступити на голову.Пенс,ты что хотел упасть пороху на хвост ?
Щось я на старості в математиці почав плутатися. і що це за цифра чудернацька? Та повернемося до сурогатної держави. З нашої сурогатної влади сміються ще сурогатніші гопникипару тройку
У "ДНР" заявили, що у відповідь на передачу Києвом 15 полонених нікого не віддадуть
Ти можеш здогадатися сам, бо ти однієї з Пєтєю культури, жлобської.а шо петя тебе ответил ? какой плакат он нарисовал, небось дулю ?
Та ні, бувало й протилежне. Перші пару місяців я вірив Ющенку.Интуиция тебя никогда не подводила!!!
И не только в ней. Последние несколько страниц этой темы ты разговариваешь сам с собой.....
Щось я на старості в математиці почав плутатися......
А чого тільки ці сторінки. Я ще зварганив цілу книгу на 400 сторінок і за цей "разговор сам с собой" люди й гроші платять, щоб той "разговор" почути.. Последние несколько страниц этой темы ты разговариваешь сам с собой
Та я вже так самоствердився, що мої "разговори сам з собой" є і в бібліотеці Конгресу США, і в бібліотеці Вернадського, навіть Пєтя мені прислав подяку за них, хоча навряд чи цей пройдисвіт читав. Так що не "сци" за моє самоствердження, тобі все рівно до нього не дорости.на форумах *****ить и самоутверждаться
Ти чогось накурився зрання чи таким і народився?записаться к пороху на прием
А ви в Донецьку ще не переламалися? М-дя...Да и у нас все хорошо, выходной однако. Так от скуки зашел узнать что тут у ТС с "переломом"
Та то ще не переломка, то тільки початок та продовження. А фініш ще попереду, тяжкий і непередбачуваний. Бог *****ів завжди наказує на всю котушку.еще в 2014-м, шо не в курсе?
Та ти шо? А зам головного редактора "Правди", якщо він ще живий, тобі заперечить, тому що я до їх газети написав в 1987 року про майбутній розвал більшовицької імперії. Ти там в Донецьку чекай ще піку падіння, особливо масове підняття вод після затоплення шахт. Ой весело буде.Да что-то ванговать у тебя не очень получается
А з Букварем до кінця ознайомився?Я эту газетенку не читал и с ее ЧЛЕНАМИ ред коллегии не знаком
Так в вас там вже повний комунізм по москальськи. Що ж, потримаємо вас в тому комунізмі до повного екстазу.да тут как-то даже те шахты что и были затоплены уже осушили и уголек качают по полной и что интересно добыч больше чем до 14-го была.