Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Україна на переломі

Антонов показал маркетинг! Как надо продавать!
То не маркетинг, а звичайне жлобське піжонство, розраховане на повних дурнів. Щось воно мені нагадує керування Пєті та Сєні, яке теж розраховане не на ефективність, а на ефект.

Чи до Пєті дійде така істина?
Американский аналитический центр Atlantic Council выступил с предложением полностью прервать экономические связи с оккупированными районами Донбасса.

В первую очередь аналитики из США настаивают на прекращении поставок воды, электричества и других ресурсов. Кроме того перейти к полной социальной и экономической блокаде не подконтрольных территорий Донецкой и Луганской областей.

Цель — максимальное усложнение существования жителей незаконных республик и доведение гуманитарной ситуации до критической отметки.

Специалисты Atlantic Council считают, что экономическая блокада позволит вернуть оккупированные Украинские территории. Ограничение и полное прекращение поступления денежных средств вызовет негативное отношение местных жителей к руководству самопровозглашенных республик.

В наших сурогатних ЗМІ продовжують пережовувати ******** в Княжичах. При чому це роблять з таким смаком та безкінечним мусоленням теми. Особливо вражає в цьому один жлоб на призвіще Стогній, який отримав мусорські погони полковника за те, що всіляко хвалив цю помийну яму в недалекому минулому. На фоні цього мусолення зі сторони олігархічних ЗМІ, які хочуть вслід за Яценюком відправити в відставку і його дружбана Авакова, якось дивно виглядає мовчання ще одного жлоба на ім'я Пєтя. Останній дав поштовх такому цькуванню павуків в банці, а сам потихеньку поглядає на процес зі сторони і ні слова не вимовляє на цю тему. Це в стилі Пєті, він в таких випадках любить загрібати жар чужими руками, а сам залишатися в тіні, начебто не він всіляко підтримував сурогатні реХВорми в МВС,

Сьогодні зранку дивився сюжет про здачу Дебальцево. Там чітко проявилася *****ьність державних структур, які звязали руки без можливості ініціативи захисникам Дебальцево, що й привело до краху з загибеллю маси людей та втрати величезної кількості військової техніки. І скрізь проглядується тенденція по бажанню тримати все під контролем цієї сурогатної структури, яка нагадує більшовицьку перед НЕПом. Для доказу цього я приведу таку ситуацію. В Україні розробкою та виробництвом військової техніки займається державний Укроборонпром (35%) та недержавні структури (65%). Так ось той державний паразит пробує контролювати вказані недержавні структури, хоча сам не підконтрольний ні Кабміну, ні Верховній Раді, а лиш безвідповідальному перед народом президенту. Результат ви знаєте. Концентрація такої влади на Банковій при повній відсутності відповідальності тих паразитів перед народом повним ходом веде до нового Майдану.

Справжній баланс влади.
Проросійський кандидат на посаду держсекретаря США може бути відхилений Сенатом

Ось тобі результат стратегії Порошенка з опорою не на свій народ, а на закордонного"дядю".
Трамп обрав "друга Путіна" Тіллерсона держсекретарем США

Останнє редагування:
Щось наш Пєтя притих зі своїм піаром, ключі від квартир, підфарбовані танки, знецінені ордени щось не роздає. Мабуть посилено рахує зароблене бабло на діючому під його прикриттям бізнесі. Боже, яким треба бути *****ом, коли піднімають мінімальну зарплатню без належних змін в економіці? Розрахунок такої безвідповідальності лиш один - бидлуватий народ і це схаває або, як писав Шевченко:
А братія сидить собі
витріщивши очі.
Може так і треба?
Вчора зустрічався в київській поліклініці з жіночкою, яка на тиждень приїхала в Київ зі станиці Луганська. Щира україночка лаяла Порошенка за його спроби заморозити ситуацію на Донбасі в невизначеному стані. Також передавала настрої наших військових на передовій - їм вже "в печінках" безглузде та пасивне перебування в окопах під градом мін без можливості дати адекватну відповідь.

Якості немає, то хоч кількістю повішаємо "лапшу на вуші" своєму бидлу
Українці подали понад 3000 позовів проти Росії – Петренко

Останнє редагування:
Як справжній генсек Порошенко продовжує влазити в справи Кабміну та Верховної Ради, пасталакаючи про рівень пенсій та зарплат. А ось про свої обов'язки відносно гарантування прав людини по Конституції він за час свого правління ні разу не піднімав питання. І це при тому, що Україна є рекордсменом по скаргах в Європейський суд. Зате постійно торочить щось про права людини в окупованому москалями Криму. Та що візьмеш з цього вихованця більшовиків?

не, ну если основательно придавить в тёмном углу, то...
Я минуле літо стояв на Банковій з плакатом, на якому в Пєті запитував - куди він буде тікати під час 3-го Майдану? Навіть поліцаї з полку охорони не могли приховати посмішки.

Зграї при владі міняються, але злочинна суть цього жлобського корпоративу не міняється - своїх не здаємо, тому що можемо й ми попасти на їх місце.
Найбільша проблема у розслідуванні справи Януковича – це свідки.

Про це заявила спеціальний агент Федерального бюро розслідування США Карен Грінвей, пише Радіо Свобода.

Грінвей протягом 18 місяців розслідує справу стосовно повернення грошей, виведених з України. Вона повідомила, що за цей час її команда зібрала і передала до ГПУ низку доказів. При цьому тривалий час агенти не могли налагодити комунікацію із українськими правоохоронцями, втім, зараз, каже вона, спільну мову знайшли.

За словами Грінвей, найбільша проблема у справі – брак свідків: українські політики не хочуть розповідати, як працювали схеми Януковича.

Пока Пєтя барижничає, за нього питання вирішують інші.
Бійці добровольчих батальйонів оголосили бойовикам на Донбасі ультиматум з вимогою звільнення українських військових, які утримуються в полоні.

Про це повідомив боєць "Донбасу" Євген Шевченко, пише УНІАН.

"Ветерани війни поставили терористам і окупантам ультиматум - якщо протягом семи днів усі українські військовополонені не будуть відпущені або ж обміняні, то ми починаємо тотальну блокаду окупованих територій. І подивимося, на скільки вас вистачить", - повідомив Шевченко на Facebook.

Я минуле літо стояв на Банковій з плакатом, на якому в Пєті запитував - куди він буде тікати під час 3-го Майдану?....
Пенс,ты что хотел упасть пороху на хвост ? :D 300 грн на карту приват банка и я дам тебе пару тройку адресов в нашем полушарии с хорошим климатом :D

Пенс,ты что хотел упасть пороху на хвост ?
Та ні! Я цьому пройдисвіту хотів наступити на голову.
Щось я на старості в математиці почав плутатися. і що це за цифра чудернацька? Та повернемося до сурогатної держави. З нашої сурогатної влади сміються ще сурогатніші гопники
У "ДНР" заявили, що у відповідь на передачу Києвом 15 полонених нікого не віддадуть

.....
Щось я на старості в математиці почав плутатися......
И не только в ней. Последние несколько страниц этой темы ты разговариваешь сам с собой :D Тебе надо не на форумах *****ить и самоутверждаться, а записаться к пороху на прием :D И там ему выложить все свои предъявы :D

. Последние несколько страниц этой темы ты разговариваешь сам с собой
А чого тільки ці сторінки. Я ще зварганив цілу книгу на 400 сторінок і за цей "разговор сам с собой" люди й гроші платять, щоб той "разговор" почути.
на форумах *****ить и самоутверждаться
Та я вже так самоствердився, що мої "разговори сам з собой" є і в бібліотеці Конгресу США, і в бібліотеці Вернадського, навіть Пєтя мені прислав подяку за них, хоча навряд чи цей пройдисвіт читав. Так що не "сци" за моє самоствердження, тобі все рівно до нього не дорости.
записаться к пороху на прием
Ти чогось накурився зрання чи таким і народився?

еще в 2014-м, шо не в курсе?
Та то ще не переломка, то тільки початок та продовження. А фініш ще попереду, тяжкий і непередбачуваний. Бог *****ів завжди наказує на всю котушку.

Да что-то ванговать у тебя не очень получается
Та ти шо? А зам головного редактора "Правди", якщо він ще живий, тобі заперечить, тому що я до їх газети написав в 1987 року про майбутній розвал більшовицької імперії. Ти там в Донецьку чекай ще піку падіння, особливо масове підняття вод після затоплення шахт. Ой весело буде.

Я эту газетенку не читал и с ее ЧЛЕНАМИ ред коллегии не знаком
А з Букварем до кінця ознайомився?
да тут как-то даже те шахты что и были затоплены уже осушили и уголек качают по полной и что интересно добыч больше чем до 14-го была.
Так в вас там вже повний комунізм по москальськи. Що ж, потримаємо вас в тому комунізмі до повного екстазу.

Назад
Зверху Знизу