Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Україна на переломі

Проблема в тому, що в створенні отого бардаку приймали участь не тільки Кравчук, Кучма, Юля, Ющенко, Янукович, а більшість українських громадян.

Проблема в тому, що в створенні отого бардаку приймали участь не тільки Кравчук, Кучма, Юля, Ющенко, Янукович, а більшість українських громадян.
Та ні! До юридичного бардаку основна маса постколоніального бидла непричетна, бо просто спостерігала за цим процесом з печі за лузанням насіння - "Оно нам нада?". Ось тому й наш ******* знову заліз знову в сферу Кабміну
Порошенко підписав Указ № 525/2016 "Про підготовку та проведення в Україні фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок сезону 2017/2018".
Таке враження, що він ніколи не читав свої конституційні обов'язки, а коли й читав, то своїх громадян сприймає за повних дурнів. А може вони й дійсно дурні?

Вот и я тоже говорю, что Писсионер, заявляя что "Украина на переломе", ломает, ломает Украину, а она никак не ломается.:пиво::клас::рл::D

Чукча певно заблудився, що забрів в цю тему. Хлопче, тобі варто повзти в пошуку сайту Вітренко, та постарівша піонервожата з тобою знайде спільну мову..

Дорогі кияни і гості столиці!
Це мені нагадує знамените з культури "рашен" звернення до ненависної суперниці - "дорогая".

Кабмін ухвалив концепцію переходу на страхову медицину

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

В 2009 році я на деяких форумах публікував свою книгу "Історія українського невігластва", в які рекомендував провести один шлях реформи в медицині наступним шляхом - гроші з бюджету давати не лікарям, а їх пацієнтам, які й вирішували б кому потім ці гроші віддати. Тільки зараз щось подібне пропонує новий міністр.

В 2009 році я на деяких форумах публікував свою книгу "Історія українського невігластва", в які рекомендував провести один шлях реформи в медицині наступним шляхом - гроші з бюджету давати не лікарям, а їх пацієнтам, які й вирішували б кому потім ці гроші віддати. Тільки зараз щось подібне пропонує новий міністр.

видишь ли, голуба
киздеть - не мешки воротить. Фрилансеров то много. И каждый из вас *умный*

видишь ли, голуба
Я для тебе є яструбом, дівко.
И каждый из вас *умный*
Зрозуміло, що це тебе не стосується. Та перейдемо від цієї гопниці до проблем України.
Може хоч зараз дійде до нашого сурогатного "гаранта територіальної цілісності", що варто спиратися на свій народ, а не на закордонних дядь. Слідом за Норвегією вже й Фінляндія відмовилася від санкцій проти Московії, тим самим порадивши Україні вирішувати свої проблеми в стилі Маннергейма.

Олігархи та їх влада добилися витіснення "білої ворони" з захопленого ними інформаційного простору. Навіть при Янику такого не було. Що ж, за витісненням команди Саакашвілі це не дивина, бо ця зграя круків не допускає до тіла України гравців не з їх злочинного корапоративу.
Телеканал Савіка Шустера 3s.tv припиняє свою діяльність з 1 січня 2017 року через брак коштів.

Останнє редагування:
так на Рассиечке никогда бабло не закончится
Невже в таких масштабах грабують захоплені території?
шаровары пидсмыкны
Дивись, щоб від того підсмикування тебе не контузило. Дівко, так мужика вже знайшла чи все в процесі?

Онищенко отримав паспорт РФ і співпрацює з її спецслужбами – СБУ
Це мене й не дивує, а бісить те, що прийшовші по трупах вбитих на Майдані Пєті та Сєні вільно випустили Яника, вільно випускають інших злочинців, не посадили нікого навіть беркутні, навіть не ввели за 3 роки ідентифікаційні номери на правоохоронцях, щоб в майбутньому ідентифікувати стріляючих та бандикуючих жлобів в формі. Вони начебто не помічають, що оті юридичні норми, які ввів ще Портнов, дозволяють масового ухилятися від кари в Україні.

Онищенко вчинив державну зраду і співпрацює зі спецслужбами РФ – СБУ
Ці поци навчилися лиш інформувати про своє професійне невігластво. Нагадаю, що спеслужби Ізраїлю відшуковували по всьому світу ворогів для надання певної кари.

Останнє редагування:
Павуки в банці
Онищенко заявляє, що передав компромат на Порошенка спецслужбам США

пропью обещанный тебе бюст Ленина.
От варвар, хіба ж так можна з "святими" речами. Ось такий троцкіст готовий і "родіну продать" за якусь іноземну "бобочку" чи джинси.

Что вы этим хотели сказать?
Если то, что Украина продолжает идти за Россией с отставанием на годы, то я с вами соглашусь.
Украина должна шагать впереди России, тогда будет перспектива вступления в ЕС.
А если плестись позади, то перспектива хреновенькая.
Ибо украинцы сейчас живут по советскому Жилищному кодексу, не хотят вводить рынок земли.
И еще много вещей, которые украинцам в Европе не нравятся.
Поэтому стоит задуматься, а точно вы хотите в Европу?
А то может сразу обратно в СССР?

так мужика вже знайшла чи все в процесі?

:рл:
и эти люди скакали по майданам
Самый актуальный вопрос в топике *Украина на переломе*:незнаю:
И, заметь, я почему-то не спрашиваю: нашёл ли Пенсионер себе бабку. Не знаешь почему? Так точно- неинтересно.

Невже в таких масштабах грабують захоплені території?

я вообще-то про санкции. Про это:

. Слідом за Норвегією вже й Фінляндія відмовилася від санкцій

а ты про что?:незнаю:

Что вы этим хотели сказать?

абсолютно ничего. Я запостила новость в тему про *перелом*. Для обсуждения: страховая - переломное новшество для Украины, не так ли?

...
От варвар, хіба ж так можна з "святими" речами. Ось такий троцкіст готовий і "родіну продать" за якусь іноземну "бобочку" чи джинси.

627735_original.webp

Які спогади... стиляги... різкий перехід від "кльошів" до вузьких штанів... на голові так званий "кок" під Преслі... а поряд суцільні злидні, черги за керосином, молоком, проживання в підвалах зруйнованих війною будинків Кременчука... А чого варті білі шкарпетки після надокучивших онуч?

150990_photo.webp

До речі, дівки зараз повернулися до стилю сукні тих років.
5_mini35.jpg

Та повернемося до жлобів нинішньої України.
Які "дрібнички" в час, коли "гарант" в парламентсько-президентській республіці ДАЄ ВКАЗІВКУ Кабміну розробити міри по консолідації суспільства. Поряд з цією "проблемою" масове безробіття якось не помічається.
Журналісти приватної телекомпанії "П'ятий канал", що належить президентові України Петру Порошенку, повідомляють про "сірі зарплати", які вони, нібито, отримують на паралельні банківські карти і "в конвертах" поряд зі своєю офіційною зарплатою.

Останнє редагування:

А там интересно получается. :)
Онищенко, судя по всему, пытался шоколадного шантажировать, а потом сдрейфил и ради собственной безопасности слил свой компромат спецслужбам. Причём, он утверждает, что "ознакомил" американцев, а Луценко его обвиняет в работе на Россию.
Скорее всего про "подвиги" Петра Алексеевича теперь и там, и там знают, так что никому из них односторонним образом, исключительно к собственной выгоде, воспользоваться этой информацией не удастся.
Получается так, что Онищенко подтолкнул Москву и Вашингтон договариваться, кому из них на самом деле Порошенко нужен и нужен ли вообще. :D

Скорее всего про "подвиги" Петра Алексеевича теперь и там, и там знают
Про "подвиги" Пєті та Сєні і я писав в посольство США, підкреслюючи, що їм пора вибирати щось одне між цими пройдисвітами та народом України. В тому листі я також написав, ще мета в народу на Майдані та в цих самозваних вождів була різною.

Про "подвиги" Пєті та Сєні і я писав в посольство США, підкреслюючи, що їм пора вибирати щось одне між цими пройдисвітами та народом України. В тому листі я також написав, ще мета в народу на Майдані та в цих самозваних вождів була різною.
Воистину, ******ь тех, кто до сих пор живёт по инструкции приёмки бронетехники Заказчика не имеет границ.
Обращаться с письмом к тем, кто заявил, что истратил 5 миллиардов долларов на Майдан в Украине, чтобы организовать заваруху - американскую демократию и привести к управлению своих ставленников, верх *****изма.
Займись чем-нибудь полезным, пчёлами например, и не лезь в политику.
Там инструкции приёмки не катят. Военными всегда командуют гражданские.:пиво::клас::D

Чукча, брись з теми!
Оцей мутант з піонерів однієї культури з Пєтєю. Обидва вони тупі, але підступні та підлі. Ось і Пєтя по суті виштовхнув останню "білу ворону" з нашої сурогатної мережі ЗМІ, на що не вирішувався навіть донецький бандюк. Йдеться про рішення Шустера закривати свою програму в звязку з суцільною блокадою. Так що залишимося давитися жлобськими пінчуковськими Дізелями та рецептами з делікатесних страв для злиденного народу від наших сурогатних журналюг, які кожен день нас годують кількістю пострілів, дорожними катастрофами та іншими смертями.

Эта Украина сломалась, несите новую.
Как Порошенко миллионы раздавал

Это перелом через колено

Назад
Зверху Знизу